Strugurasi de Sept-Oct 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

aaa...uitasem cea mai importanta veste. M-am cantarit ...si am +8kg. Va dati seama ce shok am avut ?!?!?!

de ieri am taiat dulciurile din lista si am redus paine. O sa fiu o mica balenuta pana la sfarsit.

Oana 25+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

oana nu te ingrijora.. eu de 1 luna jumate tot la 11, 5 sunt.. adik la 23-24 s am ajuns la 11.. si de atunci ba pun 500 g ba slabesc.. sapt trecuta am slabit vreo 400 g...

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Eu am si exagerat cu dulciurile ...am bagat la greu. Nu m-am abtinut de la nimic si mancare am mancat si de 6 ori pe zi . Acuma ce sa mai zic ...nu se vede ca am pus atatea ...poate daca s-ar fi vazut m-as fi cantarit din timp .

Noi sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata . Azi sunt libera
La multi ani Elly si Andreea, sa fiti sanatoase si sa aveti bebei buni, sanatosi, mancaciosi.
Contractii am si eu si intr-adevar se linistesc prin respiratie ca la nastere. Si eu ma invart intre 9,5kg si 10 kg de ceva vreme.
Va pup.

27+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

bbbbbuna dimineata. :)

astazi, in ciuda regulilor, sunt la serviciu (lucru la patron`... ) si mi-e urat ca mi-am lasat sotul acasa dormind ca un motan de i se vedea numai nasul de sub patura si l-am parasit cu asa o parere de raaaaaaaau.............tare as fi vrut sa raman si eu acasa.

Lori 29+ fericita cu Mara

Lore, stai linistita , nu esti singura....

Eu as fi dormit lemn mai ales ca azinoapte nu m-am odihnit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:

aaa...uitasem cea mai importanta veste. M-am cantarit ...si am +8kg. Va dati seama ce shok am avut ?!?!?!

de ieri am taiat dulciurile din lista si am redus paine. O sa fiu o mica balenuta pana la sfarsit.

oana de asta ar fi fost mai bine sa te cantaresti macar o data pe saptamana. e mai usor de suportat. oricum, nu te speria prea tare ... 8 kg pana la 25 saptamani e ok, chiar in grafic as zice... :)

P.S. ... trebuie sa imi inlocuiesc si eu baterial la cantar neaprat... o sa ma cantaresc si eu peste vreo luna si o sa am la fel un soc. :)))

diseara avem control gineco sa vada cum e colul. mi-e asa incomod sa ma cocotz pe masa aia cu burta mare.....ich. ca sa nu mai zic de epilat......... a devenit o adevarata aventura!! am insa multe intrebari pt doctorita asa ca astept totusi cu bucurie consultatia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Citat:

oana de asta ar fi fost mai bine sa te cantaresti macar o data pe saptamana. e mai usor de suportat. oricum, nu te speria prea tare ... 8 kg pana la 25 saptamani e ok, chiar in grafic as zice... :)

Daca nu le luam pe toate in 2 luni eram si eu satisfacuta.... la mijlocul lunii a 4-a nu aveam nici un kg in plus. Am recuperat zdravan ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lore dar te controleaza pe scaun/ masa/ cal balan pt col? mie mi-a aratat pe eco colul lung si inchis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza fetele frumoase, va doresc o saptamana cat mai implinita

Zubi, mami28+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Seidana si eu de cand sunt insarcinata nu mi-a facut control manual decat prima data............in rest numai eco. La prima sarcina medicul imi facea mereu de asta am fost acum putin surprinsa ca nu-mi face deloc. Lunea viitoare am iar programare si atunci o s-o intreb si despre col si despre gradul de imbatranire a placentei.Sper sa nu uit.

27+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Apropo de gradul de imbatranire a placentei.. am 1/2 .. ce inseamna? nu e prea devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lore dar te controleaza pe scaun/ masa/ cal balan pt col? mie mi-a aratat pe eco colul lung si inchis...

seidana, eu de pe la 21 sapt am mers pt eco la un alt medic decat cel care imi urmareste sarcina. deci la doctorita mea merg (acum) cam o data pe luna de doar ca sa ma suie pe masa si imi zice "colul este inchis, arata totul bine" ... sincer nu am intrebat-o "doamna cand ma urcati pe masa la ce va uitati?" :)))) am presupus eu ca la col se uita pt ca la altceva la ce sa se uite? :)))

Mergi la inceput