Strugurasi de Sept-Oct 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

voi simtiti presiune pe col cateodata? am momente cand simt ca o scap pe bebelina nu stiu cum sa explic...... si senzatia asta este asociata cu o semi-durere...... o sa o intreb pe doctorita diseara daca e normal.

Lori 29+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lore.. pana la urma cu dr asta nasti? te intreb pt ca pt mine e ciudat sa nu faca eco.. insa fiecare dr cu ale lui...
Presiune.. eu uneori o simt cum da jos jos... am impresia ca sughite pt ca sunt niste lovituri joase insensizabile la pus mana pe burta .. eu zic ca da la fund...

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lore.. pana la urma cu dr asta nasti? te intreb pt ca pt mine e ciudat sa nu faca eco.. insa fiecare dr cu ale lui...
Presiune.. eu uneori o simt cum da jos jos... am impresia ca sughite pt ca sunt niste lovituri joase insensizabile la pus mana pe burta .. eu zic ca da la fund...

Ca sa se intelega mai bine: nasc cu doctorita Samoila, cea care mi-a monitorizat sarcina inca de la incept si la care momentam merg doar la control (dupa morfologia de la 32 de saptamani o sa merg la ea si pt eco pana nasc).
Am mers la ecografie la un alt medic de la 21 sapt pana acum datorita chisturilor pe care i le gasise si aveam nevoie de un medic specializat de morfologii. Acum insa chisturile au disparut multumim lui Dumnezeu si vom revenit la normal.
Din cate stiu in ultimul trimestru de sarcina o sa trebuiasca sa mergem mai des la control nu?

Aropo de sughit cred ca am simtit-o si eu aseara pe bebelina sughitand pt prima data. A fost adorabila!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

La Multi Ani , Elly si Andreea !!! , multa sanatate si fericire va doresc si eu

_

26 +

Mergi la inceput

Lore... gata perceput.. stiam ca problemele au fost si trecut.. insa m-am pierdut in detaliile dr...
eu stiu ca dupa 32 -34 sapt eco devin mai dese la 2 sapt, insa ac cred ca depinde de dr probabil... la cel la care mergeam inainte de la 34 sa 36 te chema la 2 sapt ... eu acu merg la 31 , sunt curioasa cand ma va chema....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:

Aceeasi senzatie am avut-o si eu ...si inca o mai am uneori. La mine s-a confirmat si la eco. Statea cu spatele la burta mea si cu picioarele imi dadea la fund. Cateodata se intinde si cum e in pizitie pelvina impinge cu picioarele in partea de jos a uterului sau chiar in col. Senzatia este de presiune iar imediat ce se ghemu i e s t e trece imediat si presiunea.Acum , de vreo 2 zile s-a intors cu fata la burta ...imi da niste suturi si misca cate un picior de se vede asa o galma care umbla pe burta e tare haios!

Oana 25+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Oana la 28 sapt, nu mai e galma prin burtica.. e furtuna de-a dreptul atunci cand face show.. burta mea e ca o hinta.. stanga dreapta...

Mergi la inceput

:) mie miscarile bebelinei mi se par a fi partea cea mai faina din toata sarcina. e minunat ... micraculos chiar . :)
sotul imi zice ca ma uit toata ziua la burta, ca am facut o obsesie pt orice miscare a bebelinei. :)) la inceput m-am enervat f rau pe el ... cum sa imi reproseze asa ceva !!! :)) m-am linistit apoi gandindu-ma ca el nu are cum sa inteleaga si e firesc sa i se para ca sunt obsedata daca mereu aude "uite! uite! uite! uite! uite! misca! misca! misca! misca!" . :) probabil pt cei din jurul gravidei pare ciudat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

oana tu la cat timp iti repeti toxo ?
o sa o faci pana la sf sarcinii ?

_

26 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:

Oana la 28 sapt, nu mai e galma prin burtica.. e furtuna de-a dreptul atunci cand face show.. burta mea e ca o hinta.. stanga dreapta...

Abia astept !eu si acuma ma intreb daca nu o fi baiat ...da destul de barbateste cu sutul!

Oana 25+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput