Strugurasi de Sept-Oct 2011 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
Lali_mete spune:
Buna dimineatza burtici !
Mi-am facut o omleta si salata de spanac si am zis sa citesc ce s-a scris ieri dar nu ati mai avut tastarnita,dar azi a inceput saptamana ,si iar vine limbarnita. Sper sa nu inceapa prost,ca azi e 13.
De fapt incepe excelent,cu tort de la doua burtici frumoase .
La multi ani Elly si Andreea_t ,sa fiti iubite si fericite ,sa aveti o sarcina usoara in continuare si o nastere rapida si fara complicatii!
Seidana era vorba de o retragere la aer de tara in general,nu numai in legatura cu forumul. Am asa o stare generala naspa,cred ca iar s-au modificat hormonii din corp , ca parca sunt neinteleasa,toti imi rastalmacesc cuvintele,vreau sa spun ceva si se intelege cu totul altceva.
Marina suna la cabinetul dr-ului cu care ai vrea sa nasti si intreaba daca nu are prea multe nasteri in perioada in care nasti tu. Nu e prea tarziu sa iti schimbi medicul.Decat sa nasti cu cineva in care nu ai incredere ,mai bine nasti cu un dr la intamplare , mergi pe mana lui si a lui Dumnezeu.
Mai,o mai fi o chestie cu nervii astia ai nostri, poate o fi de la fazele lunii,ca vad ca suntem multe cu fundul in sus !
Azi vreau sa merg la plaja cu o prietena,sper numai sa nu ploua dupa-amiaza. Ah ce ma oftic ca nu am apucat sa imi fac costumul de baie ! Eu nu pot purta licra in zona intima ca ma irit mai rau ca un bebelus,cat tine chilotul eu sunt bubite. Si nu am tinut cont la prima plaja si am luat costumul de anul trecut ( anul trecut am purtat boxeri normali si sutienul de la costum) ,inclusiv partea de jos,si am avut carne vie mai mult de o saptamana. Sa ma fi vazut cum stateam cu dansa-n sus,data cu crema de galbenele si pudrata cu baneocin ca la bebei ... Acum vreau sa mi-l fac singura din bumbac,chiar daca o sa se usuce mai greut cand ies din apa.
Va las , trebuie sa merg pana la banca sa platesc ceva de la bazar ce trebuia sa platesc de saptamana trecuta,dar am uitat conturile acasa ,si la sot degeaba ii explicam pe unde e sris,cine stie ce imi dicta,ca eu sunt imprastiata si el e cascat,cuplul perfect.
V-am pupat.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 28+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
loredanar spune:
bbbbbuna dimineata. :)
astazi, in ciuda regulilor, sunt la serviciu (lucru la patron`... ) si mi-e urat ca mi-am lasat sotul acasa dormind ca un motan de i se vedea numai nasul de sub patura si l-am parasit cu asa o parere de raaaaaaaau.............tare as fi vrut sa raman si eu acasa.
Lori 29+ fericita cu Mara
oanaiasi spune:
Buna dimineata doamnelor burtici
La multi ani fericiti sarbatoritelor noastre!
V-am citit pe dinafara pana acum ca-s un pic somnoroasa. N-am dormit mai deloc. Am avut contractii si am cam fost stresata toata noaptea. Desi erau nedureroase cand dadeam si eu sa adorm simteam cum mi se tzuguie burta .Am reusit sa adorm vreo jumatate de ora pe la 5 dimineata si acum bineinteles ca sunt la munca .
In seara asta imi sun doctorita sa ma programez la eco pentru luna asta. Sper sa lamuresc si cu contractiile astea problema ca m-am saturat de ele ...iau iar no-spa 3/zi si mai bag si cate un magneziu si nica ...cedeaza doar la schimbarea pozitiei in loc sa cedeze la medicatie ...nu mai inteleg nimic.
Deci azi sunt prost dispusa si vreau la mama ...
Oana 24+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Elly si Andreea ... LA MULTI ANI!! sanatate fericire si vise implinite!!!!
28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
oanaiasi spune:
Ieri am inceput si noi saptamana 25.
Doamne ajuta!
Oana 25+ cu Maria Ecaterina
seidana spune:
Lali.. cred ca cu hormonii e o stare de gravideala... pe langa nervi eu sunt mereu cu ochii in lacrimi, insa mi-am jurat ca nu o sa plang pt orice.. si deocamdata asa fac..
Ce ti-ai luat de la bazar?
Lore.. ce tampenie... desi nici eunu am fost libera nici de 1 mai, sau SF Marie, sau 1 Dec de cativa ani.... lasa ca mai ai putin si rupi patul pana vine piticel...
Oana...cred ca au inceput contractiile BH , si eu ma confrunt cu ele tot cu no spa, nu as putea insa sa zic cate sunt pe zi...
Mikka.. e asa simpla praji.. si a avut mare trecere... imipare rau ca nu am dus mai multa acasa la ai mei ieri..
atat de frumos e la ai mei, totul verde , si plin de flori visine si cirese.. pisicul mic si catelul pe langa noi, eu stateam cu capul la mama in brate si ne dadeam pe leagan.. ce as vrea sa ma mut acolo.. insa al meu nu vrea...ca cica e grea naveta de 40 km...
Eu i-am luat ieri la piticel paturica si prosopel cu gluga roz cu ursuleti.. si am adus patutul acasa...
oanaiasi spune:
aaa...uitasem cea mai importanta veste. M-am cantarit ...si am +8kg. Va dati seama ce shok am avut ?!?!?!
de ieri am taiat dulciurile din lista si am redus paine. O sa fiu o mica balenuta pana la sfarsit.
oanaiasi spune:
Seidana, alea-s sigur ...da asa ce ma scot din sarite...
Am zis ca incerc sa nu le mai dau atentie ...
Si inca ceva ...dispar cu exercitii de respiratie - exact ca la travaliu . Ia sa incerci! Inspira adanc si expira usor sa vezi ce frumos se relaxeaza burtica.
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi aaa...uitasem cea mai importanta veste. M-am cantarit ...si am +8kg. Va dati seama ce shok am avut ?!?!?! de ieri am taiat dulciurile din lista si am redus paine. O sa fiu o mica balenuta pana la sfarsit. Oana 25+ cu Maria Ecaterina Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
oana nu te ingrijora.. eu de 1 luna jumate tot la 11, 5 sunt.. adik la 23-24 s am ajuns la 11.. si de atunci ba pun 500 g ba slabesc.. sapt trecuta am slabit vreo 400 g...
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Seidana, alea-s sigur ...da asa ce ma scot din sarite... Am zis ca incerc sa nu le mai dau atentie ... Si inca ceva ...dispar cu exercitii de respiratie - exact ca la travaliu . Ia sa incerci! Inspira adanc si expira usor sa vezi ce frumos se relaxeaza burtica. Oana 25+ cu Maria Ecaterina Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
eee incerc sa ma relaxez si eu maxim cand le simt.. oricum nu dureaza mult.. si nu sunt f deranjante ( in comp cu cele dureroase) ..