Strugurasi de Sept-Oct 2011 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador oana am masurat si bucile = 94 cm seidana toate kg alea cred ca s au pus numai pe fatza am o fatzaaa si o gushaaa _ 26 + |
Oooo , stai bine ! Eu in curand o sa am 96 pe o buca
Ce tratament mai iei pentru contractii , Jade?
Oana 25+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
loredanar spune:
citat din mesajul lui oanaiasi Nici eu nu am cumparat nimic ....da parca nici nu imi vine a incepe cu cumparaturile . Cred ca o sa mai astept vreo luna , 1 luna jumate .In august ma gandesc sa imi cumpar grosul. Pana atunci stau cumintica acasa . Oana 25+ cu Maria Ecaterina Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
oana sunt tare multe care trebuiesc cumparate din cate am tot "cercetat" . macar strange bani daca nu incepi sa cumperi de pe acum. cel putin pt statutul nostru financiar sunt sume mari , si eu am incercat sa ma informez pe cat posibil pt a nu ajunge sa cumpar lucruri cu sacii si care sa fie inutile.
Lori 29+ fericita cu Mara
oanaiasi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loredanar
oana sunt tare multe care trebuiesc cumparate din cate am tot "cercetat" . macar strange bani daca nu incepi sa cumperi de pe acum. cel putin pt statutul nostru financiar sunt sume mari , si eu am incercat sa ma informez pe cat posibil pt a nu ajunge sa cumpar lucruri cu sacii si care sa fie inutile. Lori 29+ fericita cu Mara |
Lore fac o lista pentru mama , una pentru soacra , una pentru frate-miu ...si mie una mai mica .
Glumesc...vad eu cum o scot la capat ; stiu ca trebuie sa strang dar eu mai am si la casa de facut cateva chestii urgente.
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui loredanar o scoatem noi la capat cumva. Lori 29+ fericita cu Mara |
Bineinteles , Lore ! Lapte in tzatze sa fie ! asta e cel mai important !
JadeJador spune:
oana , acelasi tratament , no spa si uscosin supozitoare
sapt asta merg la dr , sa vedem daca schimba ceva
_
26 +
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui JadeJador oana , acelasi tratament , no spa si uscosin supozitoare sapt asta merg la dr , sa vedem daca schimba ceva _ 26 + |
Saptamana asta merg si eu sa vad ce si cum.Ma duc si eu la o masuratoare de col sa vad daca au afectat contractiile.
Uscosin cate pui pe zi ?
oanaiasi spune:
Gata , fetele ! Eu va pupizez ! Ma'c acasa ca s-a gatit programul! Azi am frecat menta. Timp pierdut degeaba ....
MARINAENACHE spune:
La multi ani Elly si Andreea sa fiti sanatoase, fericite si iubite la fel si
Da Lali asa o sa fac Dr se numeste Antohi Irina are cabinet particular la tineretului dar este si la Filantropia ... pe 22 iunie m-am programat la ea sa vd ce sp si sa vd ce decidem...
21+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari
marryan spune:
Buna fetelor
am intrat aici ca stiu ca daca o sa scriu o sa ma simt mai bine pe suflet.....
am avut o perioada destul de stresanta la servici, din cauza careia am renunta sa mai merg.
Am avut un sef prea putin sal numesc porc sau escroc, care mia mincat sanatatea si am facut pentru el lucruri ca sai imple buzunarele si la urma sa nu recunoasca concediu de maternintate ca eu trebuie sa lucrezi pina in ultima zi si ca apoi dupa ce nasca sa ma intorc repejor ca sa nu las afacerea sa stea..........
Sunt umflata de plins deja de 3 zile simt ca mi se pierde pamintul sub picioare, si imi pare rau ca am imvestit cunostintele, timpul si sufletul meu in ceea ce nu trebuia de la inceput. I am demonstrat ca sae poate si cind a dat de gustul banilor.......eu sunt o proasta acum si nu recunoaste nimik din ceea ce am facut
Cea mai fericita mami 28 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final