Strugurasi de Sept-Oct 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

Buna fetelor

am intrat aici ca stiu ca daca o sa scriu o sa ma simt mai bine pe suflet.....
am avut o perioada destul de stresanta la servici, din cauza careia am renunta sa mai merg.

Am avut un sef prea putin sal numesc porc sau escroc, care mia mincat sanatatea si am facut pentru el lucruri ca sai imple buzunarele si la urma sa nu recunoasca concediu de maternintate ca eu trebuie sa lucrezi pina in ultima zi si ca apoi dupa ce nasca sa ma intorc repejor ca sa nu las afacerea sa stea..........
Sunt umflata de plins deja de 3 zile simt ca mi se pierde pamintul sub picioare, si imi pare rau ca am imvestit cunostintele, timpul si sufletul meu in ceea ce nu trebuia de la inceput. I am demonstrat ca sae poate si cind a dat de gustul banilor.......eu sunt o proasta acum si nu recunoaste nimik din ceea ce am facut

Cea mai fericita mami 28 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mary cel mai bine e sa nu te consumi acum si nici sa te stresezi de poti astepta la orice de la oamenii care se intereseaza doar de binele lor... Va vedea ce greu ii va fi fara tine si e atat de pacat k nu intelege prin ce treci si cat de greu si obositor e ac pt tine serviciul... Este un ”om” care nu valoreaza nimik si oricum tu daca doresti poti sa ii fc reclamatie si chiar sa il dai in judecata pe motiv k ti-a incalcat drepturile care sunt stipulate in toate contractele de munca indiferent dc lucrezi la patron sau la stat... linisteste-te k tu esti cea mai imp si tau...
Pupici

21+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Marina asa am si sa fac, dar sunt atit de suparata ca am venit la servici si cind ma simteam fr rau, ca na trebuia sa fiu fara mine nu facea nimik, si acum sa mi reporseze ca sunt interesata mai mult de viata mea personala decit de afacerile lui.......e un om prost.

mie foarte greu pe suflet, dar deja am primit 2 oferte noi cu salarii foarte mari si o companie chiar ma asteapta dupa ce nasca sa revin cu ei sau bucurat enorm de mult pu mine si pu copil.....cineva care nici macar nui cunosc si nu ma cunosc ce pot face eu.....
Acum am o oferta primita de la cambrisge university, sa fiu lector, ce am visat eu mult timp sa fac, si la fel mi au zis ca dupa ce nasc revin la ei pentru un training de 3 saptamini si apoi sa incep lucru...dintro parte vad ca mi se deschid usile, insa mi atit de greu ca am lucrat pina in ultimul moment ca sa mi faca una ca asta si sa mi zica ca el nu recunoaste legile locale si nu va plati concediul de maternitate ca e suma fr mare pu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

marryan, foarte bine ca ai oferte noi.
oamenii ca seful tau nu merita nervii tai.
scuza-ma ca te intreb, dar tu esti rusoaica? sau moldoveanca? care e limba materna.
curiozitate personala. sper ca nu te superi ca intreb.

mi-am masurat si eu burta. 100 cm.
nush daca e bine sau rau.
dar vad ca va ziceti masuratorile, hop si eu :D

acum trebuie sa avem 90/100/90? :P

ieri am facut prajitura cu prune si bezea :D
si cartofi dulci si pulpe la cuptor.

vad ca numai eu mai vb de mancare.
aveti toate parte de sex?

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui May3

marryan, foarte bine ca ai oferte noi.
oamenii ca seful tau nu merita nervii tai.
scuza-ma ca te intreb, dar tu esti rusoaica? sau moldoveanca? care e limba materna.
curiozitate personala. sper ca nu te superi ca intreb.

mi-am masurat si eu burta. 100 cm.
nush daca e bine sau rau.
dar vad ca va ziceti masuratorile, hop si eu :D

acum trebuie sa avem 90/100/90? :P

ieri am facut prajitura cu prune si bezea :D
si cartofi dulci si pulpe la cuptor.

vad ca numai eu mai vb de mancare.
aveti toate parte de sex?

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

May nu ma supar delok, sunt jumate moldoveanca si jumate rusoaica din partea tatalui, dar am trait toata copilaria linga galati si asa ca nu am accent de moldo-rus ci romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Maryan ..nu are sens sa versi nici macar o lacrimutza.. oamenii sunt asa cum sunt unii buni altii ca o haita de lupi flamanzi ( nu ca un lup), mai ales cand e vb de bani.. gandeste-te la minunea mica, bucura-te ca esti apreciata.. si nimeni si nimik in lume nu are dreptul sa iti fure fericirea... in locul tau de maine mi-as pune demisia, de nu ar accepta maternitatea as duce-o la ITM.. si pana s-ar naste minunea as colabora oarecum cu firma pe care o alegi sa lucrezi dupa nastere..dar in conitii impuse...

JAde... unele punem pe faza, altele pe fund... tu ai zis ca rewrii apa.. si de asta si fata.."buhaita"

Pun pe drup poza de azi cu burtoiul si bucile mele.. si praji de sambata..

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Maryan ..nu are sens sa versi nici macar o lacrimutza.. oamenii sunt asa cum sunt unii buni altii ca o haita de lupi flamanzi ( nu ca un lup), mai ales cand e vb de bani.. gandeste-te la minunea mica, bucura-te ca esti apreciata.. si nimeni si nimik in lume nu are dreptul sa iti fure fericirea... in locul tau de maine mi-as pune demisia, de nu ar accepta maternitatea as duce-o la ITM.. si pana s-ar naste minunea as colabora oarecum cu firma pe care o alegi sa lucrezi dupa nastere..dar in conitii impuse...

JAde... unele punem pe faza, altele pe fund... tu ai zis ca rewrii apa.. si de asta si fata.."buhaita"

Pun pe drup poza de azi cu burtoiul si bucile mele.. si praji de sambata..

Seida numai la asta ma gindesc in ultimul timp la minunea din burtika pe care o simt zi de zi si sunt atit de fericita ca Dumnezeu mia dat sansa si mie sa traiesc aceste frumoase clipe din viata unei femei.
Eu deja miam bagat demisia, si mia zis ca daca pleci cu atit mai mult nu iti platesc nimik....deci si sunt santajata.
Am sa scriu reclamatie saptamina viitoare cind merg sa-mi iau certificatul de concediu prenatal si sa vedem cum o sa se descurce ca eu am ceva legaturi si sunt sigura ca voi reusi sa l fac sa plateasca....dar eu am dorit sa fie omeneste si cum se cuvine, mai bine zis cum prevede legea si cum vrea el.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

voua va merge mailul de yahoo?
mie nu-mi merge.

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Ellysi Andrea va doresc la multi ani fericiti, copilasi sanatosi la termen si multe multe impliniri in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

La multi ani Elly si Andreea sa aveti parte de sanatate,bucurii si bebei ffffff sanatosi si mancaciosi

Eu nu prea pot dormi noaptea,ma dor picioarele de mooorrr si incerc sa mi le masez asa dormind ,iar la 5 suna alarma ca trebuie sa merg la servici,va dati seama ce chin am miercuri am programare la ginecolog si chiar am sa vorbesc cu el sa intru mai repede in prenatal sau concediu de odihna,medical ceva ... serviciul ma solicita fizic prea mult si nu mai fac fata

La mine bebelina se misca de fiecare data dupa ce mananc (mai ales la dulciuri) si cand pun mana pe burtica se opreste si n-o mai simt. Nu zic de cate ori il strigam pe al meu sa vina repede ca se misca bebele si cea mica inceta al meu pleaca de fiecare data dezamagit ,acum il strig sa vina repede ca misca vine cu o fata dezamagita stiind ca n-o sa simta nimic ,dar vine asa pentru mine

Pe cantar nu m-am mai suit ,voi vedea miercuri in ce situatie sunt ,ma va cantari,masura etc Abia astept sa vad bebele

Am o pofta nebuna de rontait ,oriceeee sa fie.....dulce,sarat ....orice ..... incerc sa ma mai abtin si ma gandesc daca e bine sau nu .

Pentru bebe cumparam cu cateva saptamani sau o luna inainte de a se naste . Nu avem absolut nimic cumparat pana acum ,nici macar 1 pampers sau un ciorapel .
Nici de lista nu am facut rost ,am vazut mai sus o listuta ...mai aveti vreo lista pe undeva ????Fiind la primul bebe si departe de tara ,nu are cine sa ma indrume si habar n-am pe ce cale s-o iau si ce i-ar trebui unu nou nascut

M-as epila maine cu crema de la Veet ,ar fi chiar atat de naspa??? Nu pot cu ceara sau aparat ,iar oglinda mare nu am sa ...mi-o vad miercuri cica imi va face control si acolo...jos

24+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

voua va merge mailul de yahoo?
mie nu-mi merge.

23+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

nu mi-a mers vreo 2 sapt e acasa.. acu vad ca de sambata merge...

Mergi la inceput