Strugurasi de Sept-Oct 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Jade ...edit ...te-am lasat in spate cu kilele !

Esti cea mai micuta , sac!

Oana 25+ cu Maria Ecaterina
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

m am cantarit si eu dimi
4,5 kg plus (incet incet le adun si eu)
si burta 92 cm

_

26 +

Eu am +7.5-8 kg
Burtoaca ( cu tot cu suncile aferente)=91cm
Buci =100 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lore.. si eu sunt obsedata de miscarile ei.. orice miscare o sorb din ochi s o simt in suflet.. la inceput mama si sotul ma faceau obsedata , .. acum sotul ma intreaba constant ce face piti, daca misca, daca doarme, daca s-a trezit, ma mangaie mereu pe burta, .. Asa a fost de dragur intrebandu-ma ce simt cand misca, ce simt cand stiu ca creste.. asa oarecum il apuca si pe el setimentele paterne..

Jade,, rusinica.. ce m-ai injurat cu cele 4 kg ale tale...

Fetelor stiti cum se monteaza patutul pliabil? ne chinuim de dimineata sa il montam si nimi..

28+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Seidana vezi ca e un sistem gen umbrela la patuturile pliabile. Tragi de capetele de jos la picioare,acolo unde ai 5 capete ( patru picioare,si manerul din mijlocul patutului) ,apoi va arata ca o caracatita , si ridici de mijlocul laturilor, cu forta,pana se aude un click ,si manerul din mijlocul patutului se roteste la 90 de grade,cam asa. Din cate stiu cam toate au acelasi sistem. Hai ca reusiti voi.
E ceva de genul asta,nu? : http://www.littlebaby.ro/890-patut-pliabil-arena-2-bertoni.html Asta are mai multe picioare ca al meu

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 28+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Am reusit .. cu frota bruta a sotului.. acu tre sa il spal bine bine sa fiu sigura ca e curat.. si e bun de dormit..
Lali ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Am reusit .. cu frota bruta a sotului.. acu tre sa il spal bine bine sa fiu sigura ca e curat.. si e bun de dormit..
Lali ..

Maaai,am gasit si filmulet pe youtube cum se face ,dar la asta nu tre' forta bruta , aproape ca se desfacea singur .

Miercuri merg si eu la urmatorul control,si imi da si dr-ita de familie ce analize sa mai fac . Abea astept sa imi vad bebelina! Tot miercuri imi aduc si baiatul acasa, desi ii place la socrela. I-a mancat aproape toate capsunile ...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 28+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Multumesc pt raspuns Mada. Sunt sigura ca voi gasi si eu solutia cea mai buna cat sa nu o chinui nici pe bebelina, nici eu sa nu ma simt jenata.

Ma gandeam acum ca as putea sa "profit" de experienta voastra si sa va intreb ce as putea sa mai cumpar inainte de venirea bebelinei mele.
Pana acum am cumparat:
- patut de lemn
- 2 asternuturi de pat
- sterilizator + incalzitor de biberoane + 2 biberoane de sticla
- umidificator camera
- termometru pt ureche+frunte
- forfecuta pt bebelusi
- 8 scutece lavabile (cred insa ca le voi folosi abia de pe la 1-2 luni, cand o sa ma obisnuiesc mai bine cu bebelina)
- detergent pt bebe, sampon, gel de dus, crema de corp
Cam atat.....

Stiu ca mai sunt multe pe care trebuie sa le cumpar... poate va amintiti ce ati avut pregatit si ce ati mai luat imediat dupa venirea bebelusilor.

Lori 29+ fericita cu Mara

Loredana, si eu am cump set de 4 biberoane, dar nu le folsim deocamdata, ca alaptam, le-am folosit doar prima zi in care am ieist cu fata din maternitate.Sterilizatorul e bun, eu il folosesc pt suzeta.Mi-am luat mai multe, dar avd ca Estela o prefera pe ca mai ieftina, din cauciuc, e de la primii pasi.Umidificator si termometru de camera nu avem.In schimb ai nev asa:

Pampersi, un pachet nr 1, apoi poti folosi nr 2.DAca te intreaba lumea ce sa iti aduca la bebe cere pampersi, cu sig ii vei folosi!!
Eu tai unghiutele cu unghiera, ca manusele am folosit doar 2 zile, apoi nu i le-am mai dat ca ma enervau si pe mine, iar ea tot si le baga in gurita.La icneput unghiutele sunt atre moi si se cojesc daca tragi un pic de ele.De al 8 zile i-am taiat unghiutele cu unghiera.
Crema pt fundulet si putulica, cauta sa nu aiba parabeni,( mustela, sebamed,chico, nivea, sanosan,etc)
Paturele absorbante si masuta de infasat( o poti pune pa patutul de lemn)
Servetele umede senzitive
Pudra de talc( asta pt iritatii, ca ei fac niste bubite cand e f cald, mai ales cand se mai ingrasa si le sta pielea in pliuri)
Baneocin( pt buricut)
Betisoare de urechi cu opritoare si simple( pt buricut si nas)
Sterimar/ merimar( spray cu apa de mare, pt nasuc)
Ser fiziologic
Calciu gluconic, te pune sa ii dai la bebelus pana ziua 10.Daca desfaci o fiola, se da la bebelus 3, 5 ml cu seringa, iar restul il bei tu!
Din ziua 10 se da vit D3, dar asta o priemsti de la Arcadia.
Comprese sterile, spirt, vata
Lotiune de spalat si ulei/lotiune de masaj
Prosoape pt sters bebe
Cadita de baie, sfatul meu e sa ai una cat mai mica, ca sa iti vina mai usor!
Termometru de apa, dar nu e neaprat necasar, noi nu avem ,testam apa cu cotul.
Cat mai multe babetele, ca ei regurgiteaza.
Salopetele intregi( care au si talpita acoperita)
Pt tine, tampoane de sani, si 2 sutiene de alaptat( iei din carefour, costa 17 lei).O sa iti curga sanii in primele sapatamani.Eu am gasit la o farm in tudor niste tamp f faine, de al fixies, si mai ieftine si mai absorbante decat cele de la bella.

Cam atat, desigur si restul hainelor, paturele, poti sa iti iei si 2-3 pelincute, eu inca nu am gasit, dar nici nu mai am acuma cum sa caut.Mai primesti de la arcadia si picaturi anticolici.DAca imi mai aimintesc ceva iti scriu.

DPN 15-22 mai, fetita

pt fetele care sunt la prima sarcina: inca o parere privind lucrurile care pot fi cumparate inainte de nastere.

Lori 29+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna

eu azi sunt la servici, stiti cum e cu urgentele, se nimeresc in zilele libere

Loredana vroiam sa iti spun ca si eu simt presiune in jos, pe col, nu pot sta mult in picioare. si asta e de mult, de vreo 2 luni deja.

24

Mergi la inceput

Lore.. multu pt listuta..am citit de 2 ori si imi au seama ca nu am luat mai nimik... da mai e vreme.. din 15 iulie is acasa... o sa ma plictisesc destul timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Nici eu nu am cumparat nimic ....da parca nici nu imi vine a incepe cu cumparaturile . Cred ca o sa mai astept vreo luna , 1 luna jumate .In august ma gandesc sa imi cumpar grosul. Pana atunci stau cumintica acasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

oana am masurat si bucile
= 94 cm

seidana toate kg alea cred ca s au pus numai pe fatza
am o fatzaaa si o gushaaa

_

26 +

Mergi la inceput