FIV Dr. ALBU DRAGOS 33
Raspunsuri - Pagina 7
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna_a maruscha, pai vezi unde a mers prietena ta si mergi tot acolo sau insista sa o faci la Albu, sigur face si el, dar cred ca e in concediu 1-15 iul, vezi ca spunea anastasia acum cateva zile cand e albu in concediu; peste o luna at fi cam 15 iul cand revine el cu nasterea eu cred ca scap un pic mai devreme ca gemenii cica vin cu 2-3 sapt mai repede si se pare ca nu prea am de ales si treb cezariana, dc aveam unul, nasteam si eu natural, chiat fara epidurala, ca am citit ca nu prea e cine stie ce nici aia, sau ma rog, depinde de persoana 12+ cu |
Da, Maruscha, asa e, de asta te-am intrebat mai sus dc l-ai intrebat pe dr Albu dc poate, totusi, sa iti faca el amniocenteza, dar dupa 15, cand vine din concediu... El intre 1-15 iulie si 1-15 august e in concediu. Poate daca insisti si ii spui direct ca il vrei pe el ca sa poti sta linistita, poate totusi ramai la el si pt amniocenteza...poti sa il intrebi.
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
lumimar spune:
Maruscha,ai pm
Pupam toate fetele
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
pestic spune:
Buna fetelor,
Mai apar si euVa pupacesc pe toate!
Anastasia multa bafta maine!
Bafta fetelor care sunt in focuri!!
Pupilici
MEDICAMENTE: 2 FIOLE PUREGON 300 IU
corry_28 spune:
Maruscha, felicitari ptr rezultatele bune
Nici eu nu stiu nimic despre Steriu, dar ultima oara cand asteptam sa intru la Albu, am vazut-o.
Fizic, este bruneta, cu parul prins in coada...o femeie normala.
Statea de vb cu un cuplu, care facusera si ei amnio si rezultatele nu iesisera bine....
Mie mi s-a parut ca le vorbea super ok....
Daca vorbim despre profesionalism, nu cred ca te trimitea Albu la oricine...
Dar daca vorbim de costuri....nu are sens..., mai bine mergi in alta parte....
Sarcina usoara in continuare!
Pup, toate fetele
30+cu "Mugurel" si "Strugurel"
inna08 spune:
buna fetelor.
babyblue suntem alaturi de tine.doamne ajuta.
si eu am facut amniocenteza cu dna dr.steriu.are mana usoara.nu simti nimic.apoi iti da antibiotic.
17+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
Ingerash_Mic spune:
buna -ici tuturor de la mine
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze
Anastasia_7 spune:
Buna, fetelor! La eco, au inceput sa creasca foliculii, la analize estradiolul este inca mic, in limite, dar mic, progesteronul e si mai mic. Zilele acestea voi incerc altceva, va trebui sa renunt la 2 doze de Puregon din fiola de 300 UI si sa fac 3 fiole si jumatate de Menopur pana la urmatoarea monitorizare.La fel cum fac si la Diphereline, trebuie sa arunc la fiecare injectie jumatate de flacon de substanta de Menopur...insa, asta e...
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
maruscha80 spune:
merci inna, corry ...m-am mai linistit.
nu m-as fi agitat atat, insa amnio e o procedura mai sensibila si doream referinte :)
merci insa o data!
bafta Anastasia, sa nu te deprimi. nici eu nu am raspuns la modul ideal din prima, mi-a prelungit tratamentul si a trebuit sa fac 3 fiole de pe la jumatatea tratamentului...important e rezultatul final!
multa bafta si curaj!
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corry_28 Maruscha, felicitari ptr rezultatele bune Nici eu nu stiu nimic despre Steriu, dar ultima oara cand asteptam sa intru la Albu, am vazut-o. Fizic, este bruneta, cu parul prins in coada...o femeie normala. Statea de vb cu un cuplu, care facusera si ei amnio si rezultatele nu iesisera bine.... Mie mi s-a parut ca le vorbea super ok.... Daca vorbim despre profesionalism, nu cred ca te trimitea Albu la oricine... Dar daca vorbim de costuri....nu are sens..., mai bine mergi in alta parte.... Sarcina usoara in continuare! Pup, toate fetele 30+cu "Mugurel" si "Strugurel" |
Corinutz, pup burtica si mugureii si strugureii si pe mamica! Tu cum te simti, esti bine?
Parintele Arsenie Boca