FIV Dr. ALBU DRAGOS 33
Raspunsuri - Pagina 6
maruscha80 spune:
Buna ziua fetelor si mult succes celor care sunt acum in focuri
anna, am fost la eco in dimineata asta si a faxcut domn' doctor un catralion de masuratori, si pe burtica si transvaginala. Cum e el tacut asa, ma gandeam sa nu fie vreo problema...se pare insa ca totul e ok, am dat si sange pentru dublu test si m-am programat peste luna la amniocenteza...acolo sa vezi emotii !!! Oricum, ne-a spus ca nu avem motive sa ne ingrijoram, masuratorile lui au iesit ok, insa cum varsta e un factor important, treuie sa o facem si pe asta. Din pacate nu facem amnio cu domn' doctor, mi-a dat alt nume...iar acum probabil o voi gugali pe d-na respectiva sa stiu pe maninile cui ma dau...
copilucul era destul de linistit, statea cu capul in jos, la un mom dat a ridicat o manuta...mai multe lucruri nu prea am inteles, poate peste o luna vom vedea mai clar
maruscha80 spune:
o stiti pe Mihaela Steriu? e ok, a facut cineva amniocenteza la ea? pliiizz help, fiindca pe net am gasit numai info controversate despre ea...
Ingerash_Mic spune:
anastasia iti doresc atunci sa vii cu vestile pe care iti doresti sa le primesti
scuze, acum am vazut mesajele tale.. ti-am raspuns..
marushca eu nu o cunosc..
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze
maruscha80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingerash_Mic anastasia iti doresc atunci sa vii cu vestile pe care iti doresti sa le primesti scuze, acum am vazut mesajele tale.. ti-am raspuns.. marushca eu nu o cunosc.. MTHFR 677 C>T heterozigot MTHFR 1298 A>C heterozigot PAI-1 675 4G homozigot www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze |
merci ingerash ...
Anastasia_7 spune:
Maruscha, bravo pentru gagalice, ca a fost bine astazi la control! M-am inmuiat toata cand am citit ca a facut cu manutzaO floricica pt tine si una pt strunfuletz.
Despre d-na dr de care spuneai, nu stiu nimic. Dar dr Albu nu face de obicei amniocenteza sau poate e in concediu in perioada in care faci tu?
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Ingerash_Mic spune:
marushca si sarcina usoara in continuare
MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze
anna_a spune:
maruscha,
ma bucur ca e bine bebe, si nu-ti fie frica de amniocenteza, nu cred ca ai o varsta atat de innaintata si dc e ok acum si la bitest, spream ca va fi bine, dar e bine sa o faci ca sa fii sigura ca e ok
te-ai hotarat unde sa nasti sau te mai gandesti?
eu am sa merg la Filantropia si o sa incerc sa merg la Haiduc, vad eu cum dau de el, am citit de Cisleag care e si la ML si nu prea-mi place de ea si in plus prefer barbatii; dar peste 1 luna mai merg si eu la Albu ca sa-mi interpreteze rezultatele la bitest
12+ cu
maruscha80 spune:
merci mult Anastasia . Ca o completare, sotul meu a fost foarte nedumerit, nu prea a inteles mare lucru, plus ca s-a prins tarziu ca puteam vedea pe ecran ce se intampla. Oricum, am luat cd-ul acasa, insa tot nelamurit era :)...sunt amuzanti barbatii . spre surprinderea mea a stat si la transvaginala, desi e mai sensibil la momentele astea...insa curiozitatea a fost mai puternica :)))
anna, mai frica mi-e de doctorita aia decat de amnio, ca am citit numai balarii despre ea pe net, si chestii private si profesionale... ma mai gandesc...nu cred ca albu mi-ar recomanda o persoana incompetenta insa pun baza si pe ce citesc pe net ...ori erau mamici care reclamau tot felul de chestii, ca nu a obsevat anumite lucruri importante, ca se poarta urat si cam rece...putine lucruri de bine... e un moment prea delicat pentru a apela la o persoana atat de controversata...de aia ma mai gandesc! oricum intr-o saptamana am si rezultatul la bitest, nu imi inchipui ca voi pricepe mare lucru insa vad io...
am o prietena care a facut amnio, acum vreo 3 luni si poate ma duc la doctorul ei, fiindca nu a avut nicio problema!
sunt si mai confuza si nehotarata in ceea ce priveste nasterea. stiu ca va trebui sa ma hotarasc ce fac dupa amnio, sarcina devine ceva mai sigura dupa 16-17 sapt si atunci pot renunta la albu... insa chiar nu am idee...iau in calcul filantropia...sa vedem. daca aleg filantropia sunt mari sanse sa nastem acolo odata :), desi eu inclin sa nasc natural cu epidurala...
anna_a spune:
maruscha, pai vezi unde a mers prietena ta si mergi tot acolo sau insista sa o faci la Albu, sigur face si el, dar cred ca e in concediu 1-15 iul, vezi ca spunea anastasia acum cateva zile cand e albu in concediu; peste o luna at fi cam 15 iul cand revine el
cu nasterea eu cred ca scap un pic mai devreme ca gemenii cica vin cu 2-3 sapt mai repede si se pare ca nu prea am de ales si treb cezariana, dc aveam unul, nasteam si eu natural, chiat fara epidurala, ca am citit ca nu prea e cine stie ce nici aia, sau ma rog, depinde de persoana
12+ cu