FIV Dr. ALBU DRAGOS 33

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Da, Maruscha, nu ma deprim, dar imi pare si mie rau...mi-e ciuda de situatia in sine.
Eu am avut de la inceputul schemei 3 fiole/seara de Menopur, insa nu am reactionat la el si asa mi-a mai adaugat si Puregonul...Menopur 3 fiole pe zi fac de 7 zile, iar Puregon de 4 zile, ma asteptam sa se normalizeze analizele, dar dc imi spui ca si tu ca ai reactionat la trat. mai greu, atunci inseamna ca nu e un capat de lume In cazul acesta, inseamna ca e posibil sa mai imi amane si mie punctia, sa mai creasca foliculii si valorile hormonale. Tie cu cate zile ti s-a prelungit schema?
prichidica din burtica si pe mamicutza

MUTATIA -844G IN GENA PAI- I STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 677 C>T IN GENA MTHFR -STARE HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR- STARE HETEROZIGOTA.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun, mi-a spus dr ca ne invinetim la injectii de la Clexane sau de la Fragmin, cele care avem si mutatii..., nu ca facem noi injectiile aiurea. Pielea, tesutul devin mult mai sensibile de la substantele acestea, de asta si trec vanataile mai greu.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Marusca am si eu o intrebare tratamentul pt trombofilie cine ti-l stabileste ALBU sau mergi la USCATESCU?
Pt ca eu de 2 zile incerc sa imi conving sotul ca daca ramin ar trebui sa mergem si la USCATESCU ,PT LINISTEA NOASTRA ,dar el nu si pace ca daca dr ALBU mi-a zis clar ca nu este nevoie sa merg la ea ,si cum el mi-a dat si tratamentul ,atunci de ce sa mai mergem la USCATEASCA ..........uffffffffff citeodata este atit de incapatinat .....de imi vine sa il alerg prin casa !
Cica de ce sa ma ma dau peste cap cu 5 medici ,odata ce dr ALBU ne-a precizat ca nu este nevoie sa mergem mai departe ,si adevarul ca i-am scris dr USCATESCU ce tratament mi-a dat ,si mi-a raspuns la mail ca este in ordine ,sa iau tratamentul!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

anastasia am inteles eu gresit sau tu ai SOP? scuze daca ai mai zis si nu am fost atenta

MTHFR 677 C>T heterozigot
MTHFR 1298 A>C heterozigot
PAI-1 675 4G homozigot
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7
Corinutz, pup burtica si mugureii si strugureii si pe mamica! Tu cum te simti, esti bine?

Parintele Arsenie Boca

Offf, vai de fundul meu....
Este din ce in ce mai greu....
Nu mai dorm noaptea, contractii false (la greu), piciorul drept umflat,dureri pelviane, ce sa mai, tot tacamul!!!!!
De abia astept sa expire "contractul de inchiriere"
Dar nu ma plang, ca pe langa prin ce trece Babyblue....
Fetelor, este rau....este iar internata, cu contractii si cu colul sters...si cu dureri la rinichi....
Incearca sa-l mai tina pe bebelus inca 10 zile, sa faca si ea, 32 saptamani....(avem aceeasi varsta a sarcinii)!
O sa fie bine, mai are un pic!

In rest, va citesc mereu si imi sunteti tare dragi (cum va spuneti oful, una alteia, cum va sfatuiti...)
Va pup pe toate, fara exceptie

P.S.Angelica si Maripet...ceva ...ceva???????

30+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Fetelor va pup pe toate
Eu sunt in concediu si mai greu cu cititul dar sunt alaturi de voi.
Anastasia pup fetita si cu Dumnezeu inainte

pentru fete, bebei si tatici

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G HETEROZIGOTE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ingerash_Mic

anastasia am inteles eu gresit sau tu ai SOP? scuze daca ai mai zis si nu am fost atenta

PAI-1 675 4G homozigot
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze

Ingeras, de mai multi ani incoace am tot fost diagnosticata cu ovare micropolichistice de mai multi dr, dar uite ca de cand am ajuns la dr. Albu nu a mai fost decat problema cu ceea ce parea la un moment dat hidrosalpinx si este un chist adiacent pe trompa dreapta, pe care mi-a spus dr. Albu ca il va sparge la punctie, sa scapam de el. Nu a mai aparut nimic la eco, nici la monitorizarile din timpul FIV nu mi-a mai spus dr nimic. Inseamna ca nu mai sunt chistuletele sau sunt atat de mici incat nu ne fac probleme...eu am si facut vreun an de zile trat. naturist cu ceaiuri, supozitoare Carpicon si capsule naturiste pt chisturi si cred ca e posibil sa fi disparut de la ele.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

corry,
mai ai putin si scapi, sa ne zici cum a fost dupa ce nasti
tot te mai gandesti sa incerci natural? mie Albu a zis ca nu-mi recomanda, ca poate sa iasa unul si sa treb cezariana de urgenta la celalalalt; asta e, ma duc la cezariana ca sa nu ma aleg cu 2 taieturi
ai ramas la cisleag? mie nu prea mi-a placut ce am citit, ma rog sunt si pareri bune si rele, ca peste tot de altfel, dupa experienta fiecareia; dar eu prefer barbatii, asa ca o sa incerc sa merg la Haiduc, vad eu cum ajung la el. Deocamada astept rezultatele la bitest si am sa merg la Albu sa mi le citeasca si apoi incerc sa dau de Haiduc, fie la filantropia, fie la Medical city

daca are deja 32 sapt babyblue, atunci ar trebui sa fie bine bebe chiar daca-l scoate, ca are deja 7 luni si ceva; o sa fie mai mititel, dar asta e, sanatos sa fie

eu ma tot lupt cu raceala aia, nu mi se mai desfunda nasul si nu pot sa respir bine, dar ar treb sa treaca in 2-3 zile; maine ma duc si eu la dr de familie sa declar sarcina si sa vad daca-mi da reteta de utrogestan
tu pana cand ai luat utrogestan?

azi am fost si mi-am facut un masaj la picioare, brate si spate, 25 lei/ora si am sa merg sa-mi fac de 2 ori pe saptamana ca e bine; am gasit prin zona, ma duc pe jos 10 min, mai fac si miscare.
m-as fi dus si la areobic pt gravide, dar am sunat la sala si nu mai au clase; poate ma apuc iar de Pilates acasa, asa de 2 ori pe sapt

apropo, cate kg ai luat pana acum si cam cat au bebelusii? mi-a zis Albu ca decent asa ar fi sa iau 15 kg, sper sa nu depasesc ca si asa aveam eu 5-7 in plus

clasele acelea de scoala parintilor de la ML (am vazut ca sunt si la Filantropia) le-a facut cineva? ar avea si tatii 10zile de concediu in plus, desi al meu nu o sa vrea sa stea acasa atat, pe langa cele 5 care se dau.

gata, ajunge cu vorbaria, am primit userul, ma apuc de treaba
succes Angelical, Maripet si Anastasia

12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

anna,cumnata mea a nascut acum o luna si a facut cursurile alea prentatale de la Medlife si mi-a spus ca au fost o pierdere de vreme.
poate te ajuta aceasta parere

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

anastasia am inteles si mie mi-au spus toti medicii ca am ovare cu aspect micropolichistic.. citind pe net despre AMH mare am descoperit ca da diagnostic de SOP.. si vroiam sa stiu daca am sanse sa scap de drilling ovarian

PAI-1 675 4G homozigot

Mergi la inceput