FIV Dr. ALBU DRAGOS 33
Raspunsuri - Pagina 17
maripet spune:
Angelica, felicitari. Ma bucur enorm pentru tine. Eu stiu ca Pregnyl-ul se elimina din corp pana la 10 zile de la data injectiei, deci la tine nu ar trebui sa mai influenteze rezultatul.
Si eu am facut beta acum dimineata, dar dureaza cam 3 ore pana imida rezultatul.
Mi-am facut si un test aseara si a 2 liniuta se vede foarte deschisa.
Om vedea. Sunt in stare de soc. Mi-am pus atatea sperante, totul a mers atat de bine pana acum ca nu stiu ce am sa fac.
Intr-adevar mai am destui embrioni inghetati, dar nu prea am vazut atat de multe reusite la FET ca la FIV initial
DOAMNE AJUTA!
QiaoBing spune:
angelica te asteptam si cu beta
maripet capul sus. asteptam intai rezultatul de la beta si de la tine. cumnata mea a reusit abia la fiv 3 cu congelati (singurul asa).
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
angelica28 spune:
MARIPET ......SANSE MAI SUNT ,NU DISPERA .........ACUM MAI SINGEREZI?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 FETELE TREMUR TOATA...................MI-AM FACUT TEST SI ESTE POZITIVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV! Este posibil sa se pozitiveze de la pregnil ?Doamne nu stiu ce sa credd...................! Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u |
Angelica, tremuri tu, tremur si eu ca vargutza, bravo fetita!!!!!!!!!!
Ma bucur ca pentru mine, m-am pus pe dat apa la soareci, nici nu stiu ce sa mai spun de bucurie, alunga-ti de acum toate grijile si gandurile gri, bucurati-va acolo impreuna si ai grija de tine si de burtica! Trebuie sa vina si rezultatul la beta, dar la cate zile ai tu de la IA, ar trebui sa fi iesit tot pregnylul din organism.
Trebuie sa te pregatesti sa pui si tu semnatura jos, la fiecare postare.
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
maripet spune:
Angelica, acumnu stiu daca este sangerare sau se scurge Utrogestanul pe care l-am pus.Scurgerea nu mai seamana a sange.
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maripet Angelica, felicitari. Ma bucur enorm pentru tine. Eu stiu ca Pregnyl-ul se elimina din corp pana la 10 zile de la data injectiei, deci la tine nu ar trebui sa mai influenteze rezultatul. Si eu am facut beta acum dimineata, dar dureaza cam 3 ore pana imida rezultatul. Mi-am facut si un test aseara si a 2 liniuta se vede foarte deschisa. Om vedea. Sunt in stare de soc. Mi-am pus atatea sperante, totul a mers atat de bine pana acum ca nu stiu ce am sa fac. Intr-adevar mai am destui embrioni inghetati, dar nu prea am vazut atat de multe reusite la FET ca la FIV initial DOAMNE AJUTA! |
Mariped, stai sa vina rezultatele, puiule , daca totusi iese a doua liniuta roza, mai sunt sanse!!!!! M-am tot uitat dimineata prin receptie, te cautam din priviri cu toate ca nu aveam cum sa ne reperam dupa infatisare; aseara dupa vestea soc, nici nu am mai indraznit sa te intreb cum si cand vii dimineata, sa ne vedem, ca imi imaginam ca numai de intalniri nu aveai tu starea necesara..
Eu ma leg sa stii cu toate sperantele si credinta de a doua liniuta care ti-a iesit roz. Nu poti spune ca nu a iesit deloc, deci mai sunt sanse mari sa fie bine. Dimineata ma mai gandeam la ceva, sunt atatea femei care au sarcina peste ciclu si inca multe luni...poate a fost doar o sangerare mai puternica putin si gata, s-a oprit.
si sunt alaturi de tine
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
maripet spune:
Multumesc pentru incurajari Anastasia. Incerc pe cat posibil sa fiu tare. In caz ca totusi se intampla vreo minune si sa nu dauneze starea mea de spirit.
corry_28 spune:
Haideti, dragelor, curaj!!!!
Daca nu mai curge sange, este f bine.
Poate o fi fost sangerare peste sarcina, ca de nidare in ziua 11...nu prea am auzit....
Oricum, stati linistite, daca v-a iesit testul de urina pozitiv
Inca nu va felicit, astept beta
Va pup
30+cu "Mugurel" si "Strugurel"