FIV Dr. ALBU DRAGOS 33
Raspunsuri - Pagina 16
maripet spune:
Stiti cumva la ce ora pot merge maine la medlife pentru beta? Se poate recolta pana mai tarziu?
infoFIV spune:
maripet,din cate stiu eu poti merge la orice ora incepand cu 7 dimineata. Cum este sangerarea?
Nu uita: "este posibil sa apara sangerari si crampe abdominale acentuate. Nu trebuie sa le considerati ca un semn de menstruatie, pot fi suprapuse sarcinii"
Iti tin pumnii!!!
Anastasia_7 spune:
Mai fetita, tu esti sigura ca e ciclu?!? Poate e cum a spus si InfoFiv, daca e nidare si nu ciclu, cum s-a intamplat si la Angelica??
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
maripet spune:
La Angelica a spus ca este pata maronie. La mine este chiar sange lala ciclu. Si am siniste dureri de asemeni ca la ciclu.
Ma duc dimineata la spital, am vorbit cu Vaduva
angelica28 spune:
Vai Maripet mai socat nu pot sa cred....................nu ma asteptam ...totul a mers atit de bine,Vaduva ce a zis?
Sunt socata,nu pot sa cred nu m-am gindit nici o clipa ca nu va fi cu reusita la tine!
Si pe mine ma luat mijlocul de vreo 2 ore ,mucoasa tot maro deschis .......cred ca imi vine!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
Ralu_mv spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
ralu e foarte ok ce ti s a intamplat arthotecul se da ca sa inmoaie colul, sa l dilate, de asta si sangerarea nenea Albu de obicei avertizeaza ca se va intampla asta cred ca a uitat stai linistita si bafta si eu am facut histero cu el, are mana usoasa ai sa vezi mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) colacei de inot pentru bebelusi |
Multumesc, Mirela !
Chiar a fost o interventie foarte ok de suportat doar cu injectia de xilina, si desi mi-a gasit un balaur :) polip, plus ceva sinichii, pe care l-a extirpat, nu m-a durut mare lucru si acum nu mai am nimic.
Acum sunt insa pe Unidox (doxiciclina) 14 zile, si nu stiu cum o sa suport pt ca imi e foarte greata ... si chiar am vomat spontan ...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in oct. 2008, soe la 7 sapt..
bccami spune:
Fetelor, nu am cuvinte...ma rog doar sa fie o sangerare peste sarcina sau ceva de genu (cunosc multe fete carora li s-a intamplat asta).
Doamne ai grija de Angelica si de Maripet
Va pup iubite colege si va doresc mult bine
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne
Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G HETEROZIGOTE
angelica28 spune:
FETELE TREMUR TOATA...................MI-AM FACUT TEST SI ESTE POZITIVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV!
Este posibil sa se pozitiveze de la pregnil ?Doamne nu stiu ce sa credd...................!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u