FIV Dr. ALBU DRAGOS 33

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns infoFIV spune:

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Am primit rezultatul: 7,45.
Cred ca pna aici a fost!

........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Nu stiu ce sa mai spun. Am ramas in soc

Iti sunt alaturi cu tot sufletul, Mariped.

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

M-a sunat Vaduva sa-mi spuna sa nu intrerup tratamentul. Sa mai merg o saptamana cu el asa si sa refac beta. Sansele sunt foarte mici, dar sa nu renuntam.
A mai avut cineva beta atat de mica si sa fie sarcina?
Ma gat de orice sansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Maripet, nu vreau sa iti dau sperante desarte, dar am auzit de la Rica, o colega de suferinta care a facut 2 FIV la Albu, ca a fost o fata carea avea 5 la beta si a reusit pana la urma. Mai asteapta un pic si refa beta. Cine stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

maripet daca nu e 0 tot e ceva, asa ca nu renunta !!!!!!
hai embrionasi, rezistati pe pozitii !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Da, Mariped, dc fata aceea era gravida si cu beta 5, inseamna ca sunt sanse, Doamne, ajuta!

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Fetele mele, sa dau si eu raportul pt dimineata, ca nu m-am incumetat pana acum, ma gandesc la fete, la Mariped si la Angelica.
Eu stau cam asa:
Progesteron 0,3
Estradiol 1050
Foliculi sunt, sa vedem la punctie ce va fi.Diseara termin si eu trat, maine fac Pregnylul.Luni dimineata punctia.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Maripet, ceva ceva, este acolo....
Sa nu intrerupi tratamentul sub niciun chip!
Sper ca refaci beta luni, nu?
Acum, ma gandesc ca testul de pipi a fost fals, de la pregnyl.
Nu avea cum sa se pozitiveze la o valoare asa mica.....
Nu te da batuta si nu claca.Asteapta pana repeti beta!
Te pup, sunt alaturi de tine!

30+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

maripet,in a cata zi de la ET ai facut beta?eu am facut fiv la budapesta si azi in z 10 de la Et am beta=7,29.I-am scris dr si sunt curioasa sa vad ce zice ,cu toate ca el ,la valoarea asta nu crede, facand comparatie cu raspunsurile primite de alte fete.
dar dc tie ti-a zis albu asa, o continuii tratamentul si eu, pana luni si repet beta.

bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Multumesc tuturor pentru sprijin.
Corry beta mi-a zis sa fac abia peste o saptamana ca luni e prea devreme, s-ar putea sa iasa tot o valoare foarte mica.
La tratament nu renunt.
Am marit doza de No spa de la 2 la 4 comprimate pe zi,restul la fel 3 utrogentan pe zi, 1 elevit, 1 acid folic si seara la ora 6 Fraxiparina. O sa incerc sa ma odihnesc mai mult.
Am citit ca se poate sa se fi prin destul de tarziu, nu in zilele 6-8 cum mi-a spus si atunci sa fie prea devreme.
Cum v-am spus, ma agat de orice sansa. Chestia este ca nu mai sangerez deloc.
Inca o data mii de multumiri tuturor pentru sprijin.
Am toata familia aproape, dar de inteles nu cred ca ma intelege nimeni ca voi, surorile mele de breasa

Mergi la inceput