FIV Dr. ALBU DRAGOS 33

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

angelica, cate zile ai de la transfer?
eu am facut transferul pe 31-mar si primul beta si test de sarcina pe 12 aprilie, si pe testul de sarcina mi-a iesit a-2-a linuta un roz mai pal, dar a iesit

daca ai macar 11-12, poti sa incerci un test, eventual maine dim cu prima urina, ca sa fie mai concetrata
sau te duci maine la medgidia si faci beta si esti sigura
succes

12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

HMMMMMMMMM sa fac beta ar trebui sa ma duc pina la MEDGIDIA si la ora nu cred ca mai recolteaza ,dar sa fac un testulet de sarcina ce ziceti.................ma manica ....simt ca nu mai am rabdare!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u

Angelica... fa un test, ca eu de cand citesc, de aseara cand a venit problemuta si erai speriata, sunt numai ape, astept vestea ca pt mine..si maine faci si beta si dc e, il repeti si luni, numai sa te linisteti, fetita...E f.f..f bine dc s-a oprit scurgerea aceea.
Doamne, eu vorbesc acum calm, dar imi imaginez cum voi face 13-14 pe aici cand o veni vremea sa fac si eu beta si cand voi mai avea cateva zile pana la verditul final...va rog, fetelor, anticipat, sa nu fugiti de pe forum in perioada aceea dc se intampla sa iasa scantei din capitolul ns, de pe forum..va implor de pe acum, anticipat, cat mai sunt in toate mintile, ca dupa aceea,de emotii ce voi avea, nu mai garantez..

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Anna, dar e bine ,mama! 62 de kilograme sunt ok, tu ce inaltime ai? Stiu ca ne-a povestit la prima consultatie dr. Albu despre greutate cand se face FIV sau IA, ca nu e bine nici sa ai o greutate prea mica, nici prea mare, iar 62 kg e o greutate optima. IMC e important sa fie in grafic

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

FETELE o sa fac maine un testulet ,poate ma mai linistesc .........beta nu stiu daca o sa pot maine ajunge la MEDGIDIA ,sunt la serv ..........dar vad ca anna a primit un raspuns si cu testuletul(ANNA ESTE ZIUA 11 AZI DE LA INSEMINARE) .......asa ca luni vedem la beta si maine la prima ora fac testuletul cu urina .......Va multumesc din suflet pt sustinerea voastra ,pt intelegere ,stiu ca numai voi imi intelegeti emotiile ,pt si voi treceti sau ati trecut prin asa ceva,VA MULTUMESC DIN SUFLET !!!!!!!!!!!!!!!

2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angelica o de incurajare !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Anastasia promit sa fiu pe baricade , nu te las eu sa de una singur ape aici.
maripet tu cand te testezi ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

angelica,
deci tu ai facut IA, maine ar fi 12 zile, poti increca un test, daca nu iese nu inseamna neaparat ca e negativ, mai incerci si sambata/duminica
ideea e ca la FIV embrionii au deja 1 zi si ceva chiat 2 la transfer, deci 12 ale mele erau 13+ sau 14 de fapt

anastasia am cam 1.67, 62 kg sunt in IMC normal, dar sunt 5-6 kg in plus pe picioare si burtica; in fine acum nu mai conteaza, am ajuns la 65; sper sa nu depasesc 80 pana la sfarsit

12+ cu

Mergi la inceput

QiaoBing, saru'mana mult, mult!
Anna, esti foarte bine,mamicutza de strufi, iar daca mai faci si putina miscare cum ai inceput deja, fii fara grija, sa fii tu si bebeii sanatosi si in forma dupa nastere
Angelica, tu esti ponderata, mama, , si foarte cumintica, in comparatie de cum anticipez eu sa fac pe aici... Mariped, la fel, a fost fetita foarte cuminte
Sper sa ma pot abtine sa nu scriu 20 postari pe zi, intrebandu-va ba de una, ba de alta...ca ce nu voi indrazni sa il intreb pe dl. dr, pe voi cade pacatul sa va intreb si sa va chinui...

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Mariped, tu cum te simteai inainte de terminarea schemei? Eu maine ar trebui sa termin, sa vad cum ies analizele intai. Dar teoretic e penultima zi de tratament. Ma dor ovarele, dar nu ca la ciclu. Dor ca si cum as fi racita, ca la anexita. Eu nu prea am avut dureri la ciclu, de aceea nici nu le pot compara. Am obs. ca de ieri nici nu ma pot aseza in fund, la birou ma asez usurel pe scaun, pt ca resimt durere in tot abdomenul.
Am mai uitat ceva sa va spun...ufffff!!! Marti am facut si o urocultura si un examen secretie, pt ca s-ar putea sa fi facut si eu o candida...mi-a sugerat dl. dr sa fac totusi o analiza, sa nu imi dea direct tratament sa fie sigur ca e candida. Oare dc imi iese ceva, este timp in 3 zile sa rezolv, pana la punctie? Ma gandeam tot la Canesten, ce ii explica Anna, Altesei.

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

ANASTASIA stai linistita eu te sustin si sunt aici ,si o sa te inteleg perfect ..........aici toate avem aceiasi dorinta .......si daca noi nu ne sustinem si ne intelegem una pe alta atunci cine?

Mergi la inceput