FIV Dr. ALBU DRAGOS 33

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

AJUTOR!!!!!!!!!!
Cind am ajuns acasa am vazut o scurgere mai maronie ,si la baie am descoperit niste firicele maroni............uf cred ca imi vine........imi vine sa mor .....nu pot sa cred............

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u

stai linistita, pot sa fie de la nidare sau de la utrogestan
si eu am avut
pupi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Angelica, nu intra in panica de acum. Nu e prea devreme pentru ciclu?
Esti in acceasi zi cu mine. Azi ziua 11. Nu stiu daca tie ti-a dat niste hartii cu instructiuni. Mie mi-a dat si scrie cam asa (mi-a si spus Vaduva): "este posibil sa apara sangerari si crampe abdominale acentuate. Nu trebuie sa le considerati ca un semn de menstruatie, pot fi suprapuse sarcinii". Vaduva mi-a zis chiar ca acest lucru este posibil sa se intample in zilele 10-11.
Pe de alta parte, maine fiind ziua 12, poti face beta ca sa nu mai stai cu sufletulla gura. Ai grija!

Buna, fetelor!
Uite, Angelica, deci e posibil totusi sa fie cum am vb noi azi noapte...dc e semn de "marcare" de teritoriu si s-a prins embrionasul sau embrionasii cu totul de peretele uterului si acesta e semnul?

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Buna dragele mele,

Am fost si eu la dl dr ieri si pot sa va spun:

1. Medlife nu a fost acceptat la fiv gratis (asa mi-a spus dl doctor si era f suparat),
2. L-am rugat sa ceara conducerii aprobare pentru o reducere la FIV2, FIV 3 - a zis ca va discuta asta in urmatorul Consiliu de Administratie - la ei se numeste comitet..nu stiu cum;
3. Mi-a zis ca in perioada ianuarie-martie 2011 au fost facute 52 FIV la Medlife cu procent de reusita 50%, din care 31% au dus sarcina mai departe; a zis ca 7 dintre cele care au pierdut sarcina dupa ce au obtinut-o erau de peste 40 ani;

Cam astea sunt lucrurile care cred ca v-ar putea interesa.
va pup si multa bafta celor cu emotii

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

honeys multumim pt informatii
ar fi bine daca s-ar aproba reducerile pt fiv2, 3 ... Cumnata mea asa a avut la giulesti, fidelizeaza si clientii, e si efortul financiar mai mic
deci din 52 de fiv doar 8 sarcini sunt in evolutie si 18 pierdute. ufff

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Nu scumpa din 50% reusite 31% au dus mai departe; 19% au pierdut.
Pup

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

deci 31% e din totalul de 52, nu din cele 50%. Atunci stam ceva mai bine 16 in evolutie si 10 pierdute (3 < 40 ani, 7 > 40 ani).
Eu sunt oricum pe segmentul cel mai nefericit, > 40 ani Era interesant de stiut si distribuirea pe varste per total FIV si procent reusite.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Fetelor, am o nedumerire.
Tocmai am vopsit-o pe soacra-mea la cap. Acum mi-am dat seama ca nu stiu daca am voie sa intru in contact cu vopseaua de par. Help me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

MARIPET nu cred ca este vreo problema ,eu cind eram insarcinata am intrebat daca am voie sa ma vopsesc la par si mi-a dat unda verde ...................dapoi ca tu doar ai vopsit pe cineva ,nu cred ca afecteaza cu ceva

2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

maripet,
da-o naiba de vopsea, si eu m-am vopsit si innainte si dupa, n-are nici o treaba, stai linistita si oricum ai facut-o, deci n-ai ce sa mai faci

angelica,
dc ai deja 11-12 zile de la transfer te poti duce sa-ti faci beta linistita ca dc esti insarcinata o sa-ti iasa; si e adeverat ce zic fetele, petele pot fi de la nidare, desi eu n-am avut deloc

altesa,
foloseste aplicatorul ala ca sa pui ovulul mai adanc sa actioneze mai bine, eventual il umezesti putin, altfel dc ai vaginul mai uscat o sa-l elimini a 2-1 zi asa ca un praf umed

maruscha,
draga mea, pe mine numai o pereche de blugi ma mai incapea si innainte de a incepe fiv hahahha, ca m-am mai ingrasat de 3 ani asa, am tot pus 1-2 kg, pana am ajuns asa la 5-6 mai mult decat vroiam; aveam 62 innainte de fiv si as fi vrut sa am 56-58 asa
si blugii mei sunt cu talie mai joasa, vin sub burta evident, si se vede si la mine burta, ca sapt trecuta cand ma intorceam din grecia, m-a intrebat la check-in dc astept bebe si cate luni am si ieri am fost pana la munca si m-au vazut toti
oricum dupa ce nu or sa ma mai incapa nici blugii astia nu stiu in ce ma mai imbrac ca alti pantaloni care sa-mi vina nu mai am decat unii sport de camuflaj asa, si dupa rochii/fuste nu prea ma omor; o sa-mi iau niste blugi mai larguti si tot asa sub burta

referitor la nr de FIV-uri de la ML in perioada ian-martie, eu am facut la sf lui martie si am nr de dosar 60/29-martie si au mai fost cateva pana la sf lunii; deci sunt chiar mai multicele decat a zis Albu. E bine daca zic ca au rata de reusita de 50%; asta ar inseman cam 30 sarcini din 60 sa zicem, bine, f bine chiar
din cate vad procentul de 31% se refera tot la nr intitial "Nu scumpa din 50% reusite 31% au dus mai departe; 19% au pierdut." deci inseamna 19 in evolutie si 11 pierdute; deci daca am raporta la nr total reusita ar fi cam 20%, acum nu mai suna asa bine;desi dc tinem cont ca 7 erau peste 40 ani, probabil ca iar revenim la un procent ok cam 30%

12+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

HMMMMMMMMM sa fac beta ar trebui sa ma duc pina la MEDGIDIA si la ora nu cred ca mai recolteaza ,dar sa fac un testulet de sarcina ce ziceti.................ma manica ....simt ca nu mai am rabdare!

Mergi la inceput