Ati alaptat?
Raspunsuri - Pagina 35
bibyrox spune:
Am alaptat f.putin... cred ca o saptamana cu totul deoarece nu am avut lapte! Din cauza asta am facut si o depresie... Mi-am cumparat toate pompele posibile de pe piata dar degeaba.
Lui i-a mers f.f.bine cu laptele Nan Ha dar mi-as fi dorit enorm sa-l pot alapta.
O mamica in al-!!!
Biby
Bogdan Alexandru - 17.11.2007
http://good-times.webshots.com/album/568225860ZOMkHE
ivanoiuadela9 spune:
Eu am intarcat fata pe la 1 an si 2 luni pentru ca asa am vrut eu deoarece manca de toate . Sanul era ca un desert pentru ea , nici nu ia simtit lipsa.
puisorul spune:
Inca alaptez si sper sa continui pana la doi ani. Daca nu se va intarca singura
Ani de Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
ploscariu spune:
pe Ioana am alaptat-o pana la 11 luni, iar Ionut are 1 an si 1 luna si inca i-l mai alaptez, intentionez sa-l intarc peste o luna, dar mi-e greu sa-l despart de ceva atat de drag.
POZE RECENTE , poze de la serbare ,
poze de la intalnirea cu Mosu' ,party la gradinita
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
ankaa spune:
Eu am alaptat 4 luni...si as fi continuat daca nu refuza piticul.Cert este ca dupa nastere am trecut prin clipe urate la spital,cu asistentele care ba imi spuneau ca laptele meu nu e bun,ba ca e bun dar slab si ca e mai bine sa nu mai infometez copilul...Asa ca am alaptat in continuare si am completat cu lapte praf.
anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni
AdrianaSM spune:
Fetita mea are 6 luni si inca o mai alaptez...intentionez ca o alaptez cat mai mult, cat vrea ea...
Pentru mine alaptarea reprezinta un vis implinit.
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
AnnaBaby spune:
Am incercat sa alaptez vreo 2 zile, dar pt ca nu mergea deloc, erau canalele infundate, aveam deja ragade, etc. am renuntat si nici nu m-am chinuit, nu am facut nimic in privinta asta. oricum eram convinsa dinainte de a naste ca nu o sa fiu in stare.
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
manucu spune:
Doar pana la 5 luni si 3 sapt pt ca trebuia sa plecam 2 sapt din tara. Am intarcat copilul si cu 2 zile inainte de a pleca s-a anulat proiectul .
mamica lui Mihnea-Gabriel (15.09.2008)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
karligutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AnnaBaby Am incercat sa alaptez vreo 2 zile, dar pt ca nu mergea deloc, erau canalele infundate, aveam deja ragade, etc. am renuntat si nici nu m-am chinuit, nu am facut nimic in privinta asta. oricum eram convinsa dinainte de a naste ca nu o sa fiu in stare. Anna de Ioana Maria 11.07.2008 Ioana povestea nasterii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11 |
poate ca in primele 2 zile nici nu venise laptele.... ma gandesc eu asa... nu erau asistente care sa te sfatuiasca una-alta? pai daca bebe sugea fara ca sa vina lapte? evident ca ai facut ragade... imi pare rau, nu stii ce-ai pierdut! pacat ca ai gandit despre tine ca nu o sa fii in stare; cine zicea ca sa avem grija ce ne dorim/ce gandim.... ca s-ar putea sa se intample!
karligutza
sunt mamica Adelutei