Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catank/catank.jpg)
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua si de la noi ![]() Multumim pt aprecieri ![]() Am vazut si noi poze noi cu mamici si flturasi superbi ![]() Lavinia., arati foarte bine iar copilasii tai sunt minunati ![]() ![]() Simonelu, superba casa ![]() Roxy, grasunica ta seamana si cu tati si cu mami, ce tareeee ![]() Dinora, am vazut acolo un grasunel splendid cu o mamica frumoasa foc si nu grasa cum spune ea ![]() ![]() Madutza_draguta, sunteti dupa mine familia perfecta! Imi place mult de tot de voi...se citeste fericirea si implinirea pe chipurile voastre ![]() ![]() Yoni, ma bucur mult ca ati reusit sa va schimbati programul ![]() ![]() ![]() ![]() Persi, imi place mult poza noua...cea cu tati ![]() ![]() Andreea,....scumpa imi este dor de tine si tare mi-ar fii placut sa-l cunosc pe printisorul Rares Andrei ![]() ![]() Strumpitz, ce zici tragem o fuga pana in tara pt a ne intalnii si noi cu forumistele noastre??? Ma super oftic ca nu am sansa sa ajung la intalnirea carucioarelor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ally , ![]() ![]() ![]() |
Ce faci draguta? mai esti supi?hhhhaaaa ce m-ai amuzat cind ai spus ca te-ai spalat pe par dupa ce te-ai coafat. Asa am patit si eu odata, m-ai facut sa-mi aduc aminte... Legat de peripetiile la botez nu esti singura... bine ca te-ai intors dupa certificat, la mine este mai grav... dupa slujma nasul l-a plasat sotului..el l-a pus atit ''de bine'' ca nici in ziua de astazi nu l-am gasit. L-am cautat prin toate locurile posibile... sper sa dau de el la un moment dat, daca nu...
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Mai mult decit atit... la noi a plouat rau de tot pe toata perioada servirii... noroc ca am avut amenajat in curte si ptr astafel de incidente...asta este... dar a fost fain pina la urma...
Te pup si trebe sa-ti spun ca burtica se vede fff putin, in rest sunteti doi parinti tineri si frumosi ...are cu cine semana micutul.
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
mada revin, eu am gresit, la a patra cezariana am vrt sa zic , pentru bb 3 ca la Dodo deja mi-a facut a treia cezariana si vreau sa zic ca e super ok, mie mi se pare mi-am revenit mai repede
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui felicitas Miki is si ei niste omuleti mici, dar sunt la fel ca noi. Si a mea cand e caldura nu prea papa. Azi vad ca daca e mai racoare o papat bine si la titi si o dat peste cap cateva sticle, ieri a mancat foarte putin. Acuma e la somnica ca dupa-masa plecam in excursie la Medias pe 2-3 zile depinde de vreme. Maine este un maraton de biciclete si firma la care lucreaza sotul este sponsor principal si mergem si noi asa intr-o escapada (2 in 1) si interes de serviciu si o mic avacanta. I-am facut si body cu sigla firmei lui Miriam. O sa fie mascota echipei. Mamica fericita de Miriam 01.03.2011 |
distractie placuta maine si La Multi Ani cu intarziere..sper ca am retinut bine ca a fost ziua ta..
![](icon_smile_big.gif)
am uitat sa precizez ca azi am cantarit-o imbracata si avea cu 100 gr in plus fata de acum 11 zile..deci practic n-a luat nimic..ea mananca, e vesela, doarme..nu-mi da nimic de banuit..
parca n-as face proba suptului..astept per ansamblu sa vad cat ia in luna a -4a ca de cand am intrat in ea a aparut problema..si pe urma om vedea..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Roxy, Catank, al meu tuseste un pic magaresc.. asa din gat...e si putin ragusit..muci nu are, deci nu se ineaca cu ei...se mai ineaca insa si cu ce-i vine inapoi..lapticul...dar e tusit tuseste...f rar, sper sa-l pun pe picioare cu oscillo, aerosoli, i-am dat si panadol...
Dinora, nu te speria cu greutatea ai mei tot asa au avut la 3 luni...8 kg..pe arsenie nu l-am cantarit la 3 luni si nu stiu...dar nu cred sa aihiar atat..oricum e si el dospit...
Madutza, sa petrceti frumos acolo!!pupici de la noi.
Felicitas, sa fii sanatoasa si fericita langa Miriam!
Ally mami!ce-as fi vrut sa te cunosc si pe tine...Sper sa fie toate ok si sa ajung si eu la intalnirea cu fetele..
Strumpfi si pe tine as fi vrut sa te vad...
Daca puteti crede niste vecini de la casa alaturata fac petrecere, cu muzica lautareasca tare de tot..imi scoala copiiiN-a zis nimeni sa nu faca, dar chiar asa tare?
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui simonacip Roxy, Catank, al meu tuseste un pic magaresc.. asa din gat...e si putin ragusit..muci nu are, deci nu se ineaca cu ei...se mai ineaca insa si cu ce-i vine inapoi..lapticul...dar e tusit tuseste...f rar, sper sa-l pun pe picioare cu oscillo, aerosoli, i-am dat si panadol... Dinora, nu te speria cu greutatea ai mei tot asa au avut la 3 luni...8 kg ![]() Madutza, sa petrceti frumos acolo!!pupici de la noi. Felicitas, sa fii sanatoasa si fericita langa Miriam! Ally ![]() Strumpfi si pe tine as fi vrut sa te vad... Daca puteti crede niste vecini de la casa alaturata fac petrecere, cu muzica lautareasca tare de tot..imi scoala copiii ![]() Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
![](pupic.gif)
de muzica..ca sa zic...la casa vecinii sunt mai putini si se mai inteleg la petreceri. Poate ca si tu vei vrea sa faci o petrecere mai mare, galagioasa si ei te vor intelege...sau daca nu vei face tu, poate vor face baietii in lipsa ta
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
asta e..important e sa nu devina o obisnuita zilnica sau saptamanala..
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/yvyana/yvyana.jpg)
yvyana spune:
Bine v-am regasit, fetelor!
Intru si eu dupa ceva vreme ca maimutica asta a mea ma tine tot timpul ocupata, vrea sa ne jucam impreuna, sa dormim amandoua sau mai bine zis ea sa doarma si eu sa o dezmierd ca altfel e jale mare...
nu sta singurica deloc... si in orele de somn ea doarme iepureste si imediat simte cum parasesc odaia si incepe smiorcaiala...
Strumphitza am intrat sa te incurajez, laptic este sigur in sani, lasa piscoata sa pape, chiar daca plange, o calmezi si o repui la san ... si maimutica mea mai plange cu sanul in gura cand o doare burtica (si o mai doare chiar daca-i dau zilnic Bonisan si Sab Simplex - singura combinatie care a avut efect) sau cand se screme sa faca kk (aseara de exemplu a plans tot timpul cat a supt, scuipa sanul apoi tipa ca l-a scapat, eu o mufam la loc, ea se zbatea si tot asa ne-am distrat vreun sfert de ora de ma cam speriasem ca nu vrea sanul, dupa care se opreste brusc si incepe kkriseala... ce era la fundul ei, artileria grea, nu alta! , apoi a mai supt in liniste vreo 10 minute si era vesela nevoie mare
). Asa ca nu te descuraja!
catank si eu am ciresii si capsunile sub nas in livada, dar nu m-am atins de ele la inceput, ca sa nu aiba maimutica mea dureri de burtica mai mari decat astea pe care le are deja ... am rezistat vreo cateva zile... cand am vazut eu ce bine se coc ciresele si ce mari si rosii se fac capsunile sub soare de la o zi la alta
am inceput sa pap cite 2-3 si asa am ajuns de pap in fiecare zi cu kilul si nu s-a inrautatit durerea ei de burtica
...ceapa verde, rosii, castraveti si salata verde am papat inca de la inceput, mai putin mazare, fasole, varza.
Fetelor ma uit pe aici ce mari s-au facu puiutii vostri!!! A mea abia are 5 kile la 2 luni dar e tare vorbareata, chicoteste mereu si e tot timpul agitata, deja s-a intors de pe spate pe burtica de 2 ori
dar apoi incepe sa tipe ca nu mai stie ce sa faca mai departe
! Cred ca noi si Strumphitza cu a ei piscoata ce am ramas mai codase cu crescutul in lungime si greutate (strumph parca tot 5 kile ziceai ca are la 2 luni
) dar tare vorbarete, agitate si chiuitoare sint amandoua asa ca se explica cum consuma ele energia!!!
Fetelor unde as putea sa incarc si eu cateva poze cu maimutica mea zambareata?
Sanatate multa la mamici cu bebici!!!
lalely07 spune:
Ce oribil este sa stai toata ziua in casa..bebe mic se plictiseste imediat,nu a dormit mai deloc,tb sa inventez mereu ceva nou sa ii atrag atentia...
Mamici voi ce a trebuit sa duceti la biserica la botez???
Eu habar nu am si preotul nu a zis nimic...
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
lalely07 spune:
Yviana..stai linistita ca si bebe al meu are putin peste 5 kg...Eu nu ma ingrijorez,daca asta este ritmul lui si daca a luat peste 750 grame sunt foarte multumita...Ce pot face???
Chiar sunt curioasa cat va avea la 2 luni..mai are cateva zile...
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
miki1979 spune:
dinora, Julius al tau e frumusel foc..iar tu arati super
catank, ioana e minunata, parca e o papusa asa trasaturi perfecte are iar poza cu ie e de tablou
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Madu81/Madu81.jpg)
Madu81 spune:
citat din mesajul lui lalely07 Ce oribil este sa stai toata ziua in casa..bebe mic se plictiseste imediat,nu a dormit mai deloc,tb sa inventez mereu ceva nou sa ii atrag atentia... Mamica ![]() ![]() ![]() Doamne iti multumim pt acesta minune! |
Subscriu si eu, abia am reusit sa il adorm pentru a doua oara pe ziua de azi
![](nani.gif)