Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donna_Ly

Oups, m-am vazut strigata
Pentru ca intru rar, eu procedez cam asa: citesc ultimele 2-3 pagini, vad daca ma pricep sa raspund ceva cuiva (daca m-am lovit de ceva similar) si... cam asta e.
Ca mi-e rusine de voi, (mai ales de cele care scrieti mult/de mult, va cunoasteti, urmariti subiectele etc.) sa intru intr-o discutie si apoi sa dispar ca magarul in ceata doua saptamani.

Un mic raport: Cata are la 2 luni jumate 6.3 kg, mananca lm, iar eu sunt adesea ingrijorata ca e prea putin pentru ca nu suge mai mult de 5-10 minute, iar cand o mut la celalalt san doar printr-o minune mai accepta cateva guri. E bunuta si nu plange fara motiv dar vrea mereu atentie, peste zi doarme dar in reprize f scurte. Colicii i-am pacalit o vreme cu Colief, acum cred ca am scapat.

A... si de botezat ne botezam la inceputul lui iulie.

la 2 luni jumate mie mi se pare super bine kg..
andra mea avea la 2 luni 5.8 kg si de aproape 2 sapt nu prea a mai luat deloc, adica doar 100 gr..nu stiu ce-o fi asta..slabeste si ea de la caldura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

fetelor, multumim de urari cu vremea..eu sper doar ploaie sa nu fie sau macar una trecatoare
eu am sambata iar simo si cami duminica parca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Miki, si la noi e la fel - a crescut bine si de 2 sapt a luat max. 10-15g/zi in medie.
Ea pare vesela si OK, nu mi-as face griji (ca e cald, cum spui, plus ca a devenit mult mai sportiva, da mereu din picioruse, manute etc.). Problema mea e ca imi simt sanii f moi, iar ea era obisnuita sa suga putin ca timp, dar "la foc continuu", iar acum o simt iritata spre sfarsitul mesei...
De azi-diminetaa am inceput "proba suptului" pentru urmatoarele 3 zile. Daca m-o tine entuziasmul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Miki is si ei niste omuleti mici, dar sunt la fel ca noi. Si a mea cand e caldura nu prea papa. Azi vad ca daca e mai racoare o papat bine si la titi si o dat peste cap cateva sticle, ieri a mancat foarte putin.
Acuma e la somnica ca dupa-masa plecam in excursie la Medias pe 2-3 zile depinde de vreme.
Maine este un maraton de biciclete si firma la care lucreaza sotul este sponsor principal si mergem si noi asa intr-o escapada (2 in 1) si interes de serviciu si o mic avacanta.
I-am facut si body cu sigla firmei lui Miriam. O sa fie mascota echipei.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Am mai pus pozici noi, caci alea vechi se prafuisera deja :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

Miki is si ei niste omuleti mici, dar sunt la fel ca noi. Si a mea cand e caldura nu prea papa. Azi vad ca daca e mai racoare o papat bine si la titi si o dat peste cap cateva sticle, ieri a mancat foarte putin.
Acuma e la somnica ca dupa-masa plecam in excursie la Medias pe 2-3 zile depinde de vreme.
Maine este un maraton de biciclete si firma la care lucreaza sotul este sponsor principal si mergem si noi asa intr-o escapada (2 in 1) si interes de serviciu si o mic avacanta.
I-am facut si body cu sigla firmei lui Miriam. O sa fie mascota echipei.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Ce fain! Petrecere frumoasa! Te asteptam cu pozici dupa!
pup

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

Dino, mami fericita de Julius 25.02.2011

Ce grasun frumos ai tu acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Merci mult! Si tu ai o Ioana frumoasa foc ! Cind vad cum povesteshti despre cirese, parca ma vad pe mine acum 10 ani cocotata in virful ciresilor de acasa. Ce frumos si buuun era!! Acuma n-am decit sa admir preturile din supermarket, caci sa crape ei, ca tot 10 euro per kil nu dau .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

Dino, mami fericita de Julius 25.02.2011

Ca bine zici, am mai pus si eu citeva mai noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua si de la noi!!!

Multumim pt aprecieri!

Am vazut si noi poze noi cu mamici si flturasi superbi:

Lavinia., arati foarte bine iar copilasii tai sunt minunati! Yasmi este parca tot mai mare si mai scumpa iar micutul Lucas are neste ochisori tare frumosi....parca erau caprui cand s-a nascut si acum se vad verzi...super!

Simonelu, superba casa! Aveti gusturi foarte bune ...sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de ea.

Roxy
, grasunica ta seamana si cu tati si cu mami, ce tareeee!

Dinora, am vazut acolo un grasunel splendid cu o mamica frumoasa foc si nu grasa cum spune ea !

Madutza_draguta, sunteti dupa mine familia perfecta! Imi place mult de tot de voi...se citeste fericirea si implinirea pe chipurile voastre !

Yoni
, ma bucur mult ca ati reusit sa va schimbati programul...Printesica este tare dulce...parca nu mai este asa falcoasa...ce sa mai, manechina!

Persi, imi place mult poza noua...cea cu tati!

Andreea,....scumpa imi este dor de tine si tare mi-ar fii placut sa-l cunosc pe printisorul Rares Andrei. Ma bucur ca mai intrii pe forum si ne mai sp despre voi!

Strumpitz, ce zici tragem o fuga pana in tara pt a ne intalnii si noi cu forumistele noastre??? Ma super oftic ca nu am sansa sa ajung la intalnirea carucioarelor...O poza cu printesica cand mai pui? Tu cum te mai prezinti? Sa-ti fie de bie noul look ...as vrea sa te vad...cum facem?

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput