Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

donna eu cand i-am facut proba suptului mancase 130 ml. oricum eu vad dupa sani cam cat mananca. sunt plini si imediat ii goleste, deci mananca repede dar destul.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

130 ml=130g?
mie seara imi papa 130-150 ml lp. si ziua papa titi, dar numai cand e foame ei... cand tipa cu titi in gura inseamna ca are aer in stomac si nu vrea laptic

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Miki, felicitari pentru reusita cu olita la Vlad dam petrecere da ? sa inceapa distractia a inceput sa spuna si mai multe, cere , se exprima... sau inca il ajuti tu si intuiesti cam ce ar vrea? oricum, sunteti pe drumul cel bun

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

da, spune o multime de lucruri, povesteste..nu-i mai tace gura toata ziua uneori ma si intreb de unde stie cuvintele care le spune, ca el nu repeta dupa noi..le scoate asa de la el parca le-a stiut dintotdeauna..cred ca pana acum le-0a stocat si acum le-a dat drumul

mami de 2 prichindei

da da, asa e... sa te tii de acum ce o sa te turuiasca, o sa te tot intrebi cand a auzit el baiatu atatea , de unde le stie... cat a stat "mutulica" el a inmagazinat tot ce ati vorbit voi si acum le stie si le spune acusi o sa inceapa si era "de ce" urilor trebuie sa te pregatesti bine sa ai raspuns la mai toate intrebarile si cand nu mai stii ce sa ii raspunzi, ii spui : ca asa spun eu glumesc ...

_

cand o intreb eu pe Maria dc nu stiu ce a facut imi raspunde "pentru ca."

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Roxy, multumesc frumos !
Iar referitor la intrebarea cu scaunul bebelului - al meu tot asa face, e normal sa se schimbe consistenta si sa nu mai fie asa apos cum era cind era mai micut bebele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza cum sa pape 40-50 min? este prea mult. in maxim 15 min ea trebuie sa pape. deja este mare, suge bine...

Mergi la inceput

madu

ailed da, atat inseamna

bebeii vostrii la cate ore mai papa? a mea vad ca mai vrea la 2 ore si chiar 1 ora jumate. cam de 2 ori pe zi vrea asa, in rest la 3 ore-3 ore jumatate. si azi noapte nu stiu ce-a avut ca s-a trezit la 3

Mergi la inceput

fetelor mergem sa ne pregatim de baita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Fetelor, ce marca de lapte praf dati voi la bebei? Eu as vrea sa ii dau seara un biberon de lapte praf in completare; am cumparat o cutie de NAN 1 acum vreo luna (asta i-au dat si in maternitate si pe atunci minca lp bine, pina mi-a venit mie laptele), pe care am aruncat-o in cele din urma, pentru ca nu i-a placut si am revenit exclusiv la alaptatul la sin. Dar plinge cam mult si mama zice ca nu se satura, nu stiu ce sa mai cred... As incerca cu alta marca de lapte praf, ceva mai dulce eventual - poate puteti sa ma ajutati cu o recomandare . Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

strumphitza cum sa pape 40-50 min? este prea mult. in maxim 15 min ea trebuie sa pape. deja este mare, suge bine...

da da, asa manca, e o puturoasa ca tac-su daca era dupa mine , era haplea si iute in orisice dar ea vine de dupa deal

desi manca asa mult cate 45 min, tot slaba este, am cantarit-o sambata dimineata la 10 sapt, avea 5500 gr cu tot cu pampers curat, body maneca scurta si pijamaluta deci scad cel putin 200 gr , ar ave undeva la 5,3 kg... la 2 luni si un pic tine la silueta cred, nu ca maica sa

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Am aparut si eu!!!
Strumphi - sper ca ai vazut si urarile mele cu o seara inainte chiar, ca stiam eu ca WE asta nu prea intru... program complex cu tati! Mi-au placut pozele tale, tare frumoase sunteti amandoua! Piscoata seamana cu tati si cu bunicu' - sau mi se pare mie? Tare frumoasa familie!!!
La mine nu merge cu Picnik nu stiu de ce, dar am mai sters poze... sunt ok.
Miki, ti-am admirat pozele de la botez, ai niste copii minunati iar tu arati incredibil! Mi-a placut si rochia, de unde ai luat-o? Trebuie si eu sa-mi iau rochie saptamana viitoare!
Azaz - bravo pentru botez si pentru gips!

Ma duc ca ma cheama datoria! Dar voi reveni sa va povestesc ce WE frumos cu parc si vizite si joaca am avut, si ce copil model! Azi a stat in vizita la nasi 5 ore, a papt de 2 ori si a fost de-o cumintenie, toata lumea se minuna ca un copil de 2 luni e asa cuminte!!!
Si a facut 5,5 kg, alaptat exclusiv si sunt tare fericita, ca am avut si eu grijile mele - Madu, Donna, nu cred ca nu se satura! asta e marea capcana in care toate stam sa cadem...

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

pisuc, da am vazut urarile, multumesc inca odata desi eu am multumit sambata dimineata la toata gasca de ma urase pana la ora la care am scris eu, nu am apucat sa scriu la fiecare in parte cred , scuze Piscoata ii seamana lui Nick 100% si bunica-sii , ca Nick ii seamana maica-sii iar eu sunt cea mai happy ca e asa pentru ca dinainte de a o concepe, cand l-am cunoscut pe Nick si ma indragostisem de el i-am spus ca vreau sa facem o fetita impreuna si sa ii semene iar el tot spunea ca sa imi semene mie ca eu-s mai frumoasa cred ca numa` pentru el Multumim de complimente abia astept sa vii sa ne povestesti de de weekendul prelungit de l-ati avut cu tati

_

Mergi la inceput