Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
strumph, super misto iti sta asa coafata si cu culoarea aia ... miki sti ce n-am inteles eu.. dc nu ti-a citit popa tie molitfta inainte sa inceapa slujba de botez????? eu stiu mai multe tipe carora le-a citit exact inainte sa inceapa sa inceapa slujba...
eu am intrat doar sa ma laud... Dodo isi scoate suzeta si si-o baga singura la loc nu-i iese de fiecare data
... si se intoarce de pe burta pe spate de pe partea dreapta
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Donna_Ly/Donna_Ly.jpg)
Donna_Ly spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 dar daca ai facut proba suptului, atunci cand sanii nu sunt plini si ea mai face scandal, totusi manca ceva asa cu scandal ? adica tragea un minim necesar..ca eu asta nu-mi dau seama, sunt concentrata si ma trec toate apele cand ea face scanda;l si ma lupt cu ea sa suga..si nu stiu ce sa mai cred.. ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
La mine mananca doar intre 40-70 ml cand sanii sunt moi, (desi la sfarsit eu mai pot scoate cu mana/pompa cel putin 30-40), si intre 150-200 la masa de noapte, sau dupa ce i-am dat o masa de lp si a avut vreme sa se adune lapte.
Frica mea tine de faptul ca am inteles ca din luna a treia adio supraproductie de lapte...
Ce mai functiona la mine (dar de trei zile nici asta nu mai merge) e suptul in pozitia intinsa pe pat, eu pe o parte si oarecum deasupra ei...
Si zici ca Andra face la fel, fara suzeta... Eu incerc sa i-o scot, pe de alta parte nici nu vreau s-o enervez suplimentar, ca nu adoarme fara ea decat seara, dupa baie (uneori nici atunci).
AM inteles ca e complet nerecomandat s-o fortezi sa ia sanul, ca isi creaza o reactie de respingere. Eu recunosc ca mai fac asta, ca de vreo 2-3 ori s-a razgandit pe parcurs...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Donna_Ly/Donna_Ly.jpg)
Donna_Ly spune:
citat din mesajul lui roxy_s donna scoate-i suzeta din meniu ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Saru'mana, asa ma gandeam si eu... dar sa stii ca e jale fara
![](bibe.gif)
Deci si voi aveti fast-food
![](icon_smile.gif)
![](bang.gif)
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui ailed_dota strumph, super misto iti sta asa coafata si cu culoarea aia ... miki sti ce n-am inteles eu.. dc nu ti-a citit popa tie molitfta inainte sa inceapa slujba de botez????? eu stiu mai multe tipe carora le-a citit exact inainte sa inceapa sa inceapa slujba... eu am intrat doar sa ma laud... Dodo isi scoate suzeta si si-o baga singura la loc ![]() ![]() ![]() ![]() mami de fete frumoase: ![]() ![]() |
pai asa credeam si eu ca se va intampla..i-am spus chiar inainte in fata bisericii si cand sa intram m-a pus sa stau la usa pana vine el..si a venit la sfarsitul slujbei cand trebuia nasul sa mi-l dea pe bebe..mi-a citit repede acolo la intrare in biserica si pe urma m-a invitat inaunttru..si am pierdut tot botezul, n-am vazut mai nimic..auzeam doar urletele piticii..nasa mi-a spus ca se facuse grena si abiam daca mai putea respira..mi-am dat seama ca e ceva ceva agitatie ca am vazut ca frate-miu a predat-o la un moment dat pe pitica nasei desi ea avea interdictie la efort ca putea sa nasca..dar cred ca s-au speriat toti..
iar bebe plangea rau inca de afara, inainte sa intram in biserica..de asta m-am suparat ca putea sa-si dea seama Dl preot ca paote pitica are nevoie de mami sa fie langa ea sa o mai linisteasca..
![](plang.gif)
![](plang.gif)
cu suzi si andra o scoate cu indemanare si o arunca cat colo..sa n-o mai vada
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Buna seara fetele
Inca liniste pe aici, pe maine cand se intorc barbatii la munci o sa revina agitatia
Eu ma chinui de dimineata sa adorm piscoata doarme numai cat sta la san si in rest nimic
de cum ma ridic de langa ea, cum casca ochii mari si se uita in tavan
nu stiu ec are azi, ca si sanul vad ca nu ii prea convine, suge cat eun pic, apoi da capul intr-o parte si urla , si tre sa stau dupa fundul ei sa ma rog de sa il ia sa suga si sa doarma
deci daca ma primiti si pe mine in club, miki si donna, ca nici eu nu stiu de ce nu trage ea mai cu putere mai mult de 10 min ...
ea care de obicei statea si 45-50 min la san sa suga , acum 10 min si asta-i tot , mai stau , mai trag aer adanc in pipept, mai o rog un pic sa ia sanul...
azaz, ma bucur ca am putut sa iti fiu de folos asteptam pozici mai multe de la botez
Madu, multumesc de complimente tu de ce nu incerci un bretonel?
eu l-am mai avut acum cativa ani si stiam ca ma prinde , deci nu imi era frica asa tare
creste la loc daca nu iti place cum sta
Roxy, iar ai umblat lelea in weekend ai mancat bine, ai mai pus ceva kile pe tine sau sa iti trimit cateva de la mine?
multumesc de aprecieri
tortul a fost cu crema de fructe de padureeee
chiar asa, mai am niste otrt in frigider, ar trebui sa ma duc sa il pap
Donna, multumesc de urari, chit ca e mai tarziu dar mai bine mai tarziu decat niciodata nu ?
cum spuneam mai sus, intru si eu in club cu tine, a mea nu e fan suzeta dar cred ca s-a invatat sapt trecuta cu biberonul ca i-am mai dat lp cand am avut sanii goi vreo 2-3 zile si cred ca de asta, ca din bibe ii curge mai usor si mai rapid si de ce sa depuna ea fata efort sa traga din tzitzi??
Picky , multumesc esti draguta ca intotdeauna
ce-ti mai fac printesele?
vas, bine ai revenit imi aduc aminte de tine de la inceputul odiseei anul trecut
ce vremuri... da de ce ne-ai parasit in favoarea odiseei de ian febr?
Miki, felicitari pentru reusita cu olita la Vlad dam petrecere da ?
sa inceapa distractia
a inceput sa spuna si mai multe, cere , se exprima... sau inca il ajuti tu si intuiesti cam ce ar vrea? oricum, sunteti pe drumul cel bun
Ailed, si tu zici ca si roxy vad ca imi sta bine in culori vii si mie imi place rozul ala , cand am vazut bluza mi-am si luat-o , nu m-am uitat la pret
am spus, asta-i a mea , si a mea este
Piscoata chicoteste de numa in patut, da nu stiu pana cand... dupa ce a supt juma de ora la san, cu pauze de 10 min intre, adica in total daca a supt 5-10 min
a luat-o durerea de burtica si a inceput a plange si urla
nu stiu de la ce o doare pe ea burtica... ma gandesc de la maioneza de la salata beouf ? am facut-o cu ou crud, poate de asta? ca in rest nu am mancat alte nebunii care de obicei nu le mananc?? ahh pardon, tortul
dar nu era gretos cu crema rea... dar cine stie ? deci ar trebui sa ma duc sa il termin ca sa stiu una si buna sa nu o mai doara burtica si maine
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Donna_Ly
La mine mananca doar intre 40-70 ml cand sanii sunt moi, (desi la sfarsit eu mai pot scoate cu mana/pompa cel putin 30-40), si intre 150-200 la masa de noapte, sau dupa ce i-am dat o masa de lp si a avut vreme sa se adune lapte. Frica mea tine de faptul ca am inteles ca din luna a treia adio supraproductie de lapte... Ce mai functiona la mine (dar de trei zile nici asta nu mai merge) e suptul in pozitia intinsa pe pat, eu pe o parte si oarecum deasupra ei... Si zici ca Andra face la fel, fara suzeta... Eu incerc sa i-o scot, pe de alta parte nici nu vreau s-o enervez suplimentar, ca nu adoarme fara ea decat seara, dupa baie (uneori nici atunci). AM inteles ca e complet nerecomandat s-o fortezi sa ia sanul, ca isi creaza o reactie de respingere. Eu recunosc ca mai fac asta, ca de vreo 2-3 ori s-a razgandit pe parcurs... |
da si eu ii dau in pozitia asta ca imi permite mie sa mai strang de san sa o ajut sa-i curga in gurita
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
miki1979 spune:
citat din mesajul lui strumphitza Miki, felicitari pentru reusita cu olita la Vlad ![]() ![]() ![]() ![]() _ Happy Mummy of ![]() |
da, spune o multime de lucruri, povesteste..nu-i mai tace gura toata ziua
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
donna eu cand i-am facut proba suptului, acum vreo 2 luni, mancase 130 ml. oricum eu vad dupa sani cam cat mananca. sunt plini si imediat ii goleste, deci mananca repede dar destul.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui miki1979
da, spune o multime de lucruri, povesteste..nu-i mai tace gura toata ziua ![]() ![]() ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
sa sti
![](pupic.gif)
mami de fete frumoase:
![](zana.gif)
![](bebic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
citat din mesajul lui miki1979
da, spune o multime de lucruri, povesteste..nu-i mai tace gura toata ziua ![]() ![]() ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
da da, asa e
![](icon_smile.gif)
![](punk.gif)
![](chatterbox.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
_
Happy Mummy of
![](indragostita.gif)