Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donna_Ly spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza
desi manca asa mult cate 45 min, tot slaba este, am cantarit-o sambata dimineata la 10 sapt, avea 5500 gr cu tot cu pampers curat, body maneca scurta si pijamaluta deci scad cel putin 200 gr , ar ave undeva la 5,3 kg... la 2 luni si un pic tine la silueta cred, nu ca maica sa

Hi-hi-hi, deci mai sunt si alte mame un picusor paranoice .
Pai dupa ce standarde e slaba bebitza ta? Ca a luat aproape 1kg/luna, dupa scaderea fiziologica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madu

ailed da, atat inseamna

bebeii vostrii la cate ore mai papa? a mea vad ca mai vrea la 2 ore si chiar 1 ora jumate. cam de 2 ori pe zi vrea asa, in rest la 3 ore-3 ore jumatate. si azi noapte nu stiu ce-a avut ca s-a trezit la 3

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Draga Roxy,
asa este si al meu..ziua nu respecta nici un program,cred ca i se face sete..noaptea din 2 in 2 ore...sau si noaptea cere la 1 ora jumatate...
Nu cred ca mai scap de programul asta haotic...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello mamici

noi evident ca nu am putut sta locului zilele astea asa ca am umblat de am innebunit...la gratare, iesit cu prietenii, la shopping, primit vizite acasa...

yasmi eram datoare cu o poza! tocmai am incarcat o pe picasa. de abia azi s-a nimerit sa imi faca si mie cineva o poza

miki am vrut sa iti zic de dimineata cand am vazut pozele, dar nu am apucat, ati fost superbi la botez si tu, si andra, si vladut, si sotul, o familie fericita si tare tare frumoasa

in rest nu am apucat sa citesc, o sa ma pun pe treaba in seara asta iar de maine gata, reluam activitatea

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madu81

Fetelor, ce marca de lapte praf dati voi la bebei? Eu as vrea sa ii dau seara un biberon de lapte praf in completare; am cumparat o cutie de NAN 1 acum vreo luna (asta i-au dat si in maternitate si pe atunci minca lp bine, pina mi-a venit mie laptele), pe care am aruncat-o in cele din urma, pentru ca nu i-a placut si am revenit exclusiv la alaptatul la sin. Dar plinge cam mult si mama zice ca nu se satura, nu stiu ce sa mai cred... As incerca cu alta marca de lapte praf, ceva mai dulce eventual - poate puteti sa ma ajutati cu o recomandare . Merci!

Mami de bebe Adam

eu i-am dat humana ca asta a primit in maternitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Am aparut si eu!!!
Strumphi - sper ca ai vazut si urarile mele cu o seara inainte chiar, ca stiam eu ca WE asta nu prea intru... program complex cu tati! Mi-au placut pozele tale, tare frumoase sunteti amandoua! Piscoata seamana cu tati si cu bunicu' - sau mi se pare mie? Tare frumoasa familie!!!
La mine nu merge cu Picnik nu stiu de ce, dar am mai sters poze... sunt ok.
Miki, ti-am admirat pozele de la botez, ai niste copii minunati iar tu arati incredibil! Mi-a placut si rochia, de unde ai luat-o? Trebuie si eu sa-mi iau rochie saptamana viitoare!
Azaz - bravo pentru botez si pentru gips!

Ma duc ca ma cheama datoria! Dar voi reveni sa va povestesc ce WE frumos cu parc si vizite si joaca am avut, si ce copil model! Azi a stat in vizita la nasi 5 ore, a papt de 2 ori si a fost de-o cumintenie, toata lumea se minuna ca un copil de 2 luni e asa cuminte!!!
Si a facut 5,5 kg, alaptat exclusiv si sunt tare fericita, ca am avut si eu grijile mele - Madu, Donna, nu cred ca nu se satura! asta e marea capcana in care toate stam sa cadem...

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

nu e cine stie ce firma, am apucat in baneasa sa intru doar in 3 magazine ca sotul deja se plictisise si nu-i mai tacea gura si in ultimul in care am intrat am zis ca fara rochie nu ies..parca Koton se numea..am ales vreo 7 rochite la proba si asta mi-a venit..oricum am mai spus eu ca nu-mi venea nici una care-mi placea peste bust asa ca nu prea am avut de ales..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madu

ailed da, atat inseamna

bebeii vostrii la cate ore mai papa? a mea vad ca mai vrea la 2 ore si chiar 1 ora jumate. cam de 2 ori pe zi vrea asa, in rest la 3 ore-3 ore jumatate. si azi noapte nu stiu ce-a avut ca s-a trezit la 3

Draga Roxy,
asa este si al meu..ziua nu respecta nici un program,cred ca i se face sete..noaptea din 2 in 2 ore...sau si noaptea cere la 1 ora jumatate...
Nu cred ca mai scap de programul asta haotic...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

asa este si al meu nu are nici un program nici la somn nici la mancare. doar seara imi adoarme la 20 juma dar in seara asta nu stiu ce are l-am leganat 2 ore continuu si nici o sansa sa adoarma el radea la mine si eu nu mai pot de nervi.. pana la urma m-am lasat la mana mea si l-am pus in scaune si i-am dat jucarii si acum vb de unu singur si se cearta cu o pisica. are niste ochi mici si rosii de somn... dar ce sa ii mai fac daca nu vrea sa doarma? i-am bagat si sup cu glicerina ca ma gandeam ca nu poae dormi ca nu a facut kkutza dar de unde... nu-i nici asta
azaz ma bucur ca ati scapat de gips

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

multumesc fetelor care au facut complimente puiutului meu. da yasmi aia a fost "burtik" mea, cu toate ca mie mi se parea micuta fata de ce am vazut prin spital. mai selectez acum niste foto sa mai pun in picasa

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

la multi ani mada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sa ai parte de tot binele din lume si doar momente frumoase alaturi de familia ta minunata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

ce matinala sunt mi-a dat trezirea bebelina la 8. azi noapte iar s-a trezit dar la 4.30. nu stiu de ce nu mai doarme toata noaptea ca doar isi facse un program. am si mancat zilele astea varza cu rosii, paste si spuma de capsuni... o fi de la astea ca a si fost cam agitata ce-i drept. uite ca acum fac legatura, se poate sa fie....

madutza LA MULTI ANI! sa fi sanatoasa si fericita alaturi de frumoasa familie si sa te bucuri de micile comori

pisuc ai dreptate, este o mare capcana cu lapticul. daca vedem bebele plangand gata, nu-i ajunge lapticul.... total gresit. ma bucur ca ati avut un we plin si frumos. si noi la fel am avut, tot cu tati, mai ales ca a fost si ieri acasa. ce bine a mai fost

scrish Luca este o scumpete de pui, scump, scump si falcos

strumphitza lasa bebelina in pace ca nu este slaba. in poze pare mai grasuna decat zici tu ca are.
si a mea la fel pare, in realitate pare asa grasulina dar cand o pun pe cantar are mai putin decat pare ea.
lasa, sa fie ele sanatoase ca de crescut cresc, si nu trebuie sa fie prea grase.

dya eu ziceam de burtoi ca este mare.

fetelor, merg sa mananc. vin mai tarziu la o cafeluta cu lapte

toate fetele si bebeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

lalely bebe al tau se trezeste asa des si noaptea? ooo, ce nasol. a mea nu, doar ziua mai face asa cateodata. si noaptea deja are program dar acum nu stiu ce-a patit ca iar nu-l respecta. o pun pe seama a ceea ce am mancat zilele astea, de a fost asa agitata.
speram sa revina la programul ei.
nu stiu ce-ai putea sa incerci cu bebe sa-si faca si el un program de somn noaptea.

Mergi la inceput