impresii vacanta vila Oranj Costinesti
Raspunsuri - Pagina 3
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mmzamfir am ramas profund impresionat de parerile despre aceasta unitate de cazare,,, in afara de o parere total proasta din 2004 si doua pareri de revista din 2011 nu am gasit nimic, Poate cineva sa ofere ceva concludent ?? as aprecia... in 10 zile am check-in :)) |
Vacantza faina! Sa vii sa ne spui si dupa ce te intorci cum a fost.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
A_Iulia spune:
citat din mesajul lui mmzamfir am ramas profund impresionat de parerile despre aceasta unitate de cazare,,, in afara de o parere total proasta din 2004 si doua pareri de revista din 2011 nu am gasit nimic, Poate cineva sa ofere ceva concludent ?? as aprecia... in 10 zile am check-in :)) |
Totusi tu esti curajos ca te duci asa, fara sa stii unde, ce si cum.
Hai ca pentru un week-end mai merge sa te pacalesti, dar pentru un concediu, acum, cand gasesti orice informatie doresti pe internet...
miorita13 spune:
Multumesc! O sa va povestesc cu siguranta!
Laura, legat de costuri, estimez undeva la 1700-2000 lei, cazare,transport, mancare. Asta in conditiile in care nu stai sa gatesti decat pentru copil. Pentru un sejur de 7 zile.
Laura25 spune:
citat din mesajul lui miorita13 Multumesc! O sa va povestesc cu siguranta! Laura, legat de costuri, estimez undeva la 1700-2000 lei, cazare,transport, mancare. Asta in conditiile in care nu stai sa gatesti decat pentru copil. Pentru un sejur de 7 zile. |
Multumesc pentru raspuns. Vacata placuta!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me