impresii vacanta vila Oranj Costinesti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miorita13 spune:

Buna tuturor,

Eu scriu pentru prima data aici, chiar daca desprecopii.com este un site unde caut mereu informatii si raspunsuri pentru baietelul meu.

Cautand si eu o destinatie pentru vacanta din acest an, am "dat" de acest subiect legat de vila Oranj. Inainte de toate, trebuie sa va spun ca sunt mamica unui baietel de 8 luni si dorim si noi, ca multi dintre voi, sa mergem cu el la mare.

Nu stiu ce experiente negative ati avut voi acolo, mi-e greu sa cred ceea ce am citit, insa va pot spune ca eu si sotul meu am fost doi ani al rand la Vila Oranj din Costinesti si am fost deosebit de incantati. Pe de-o parte de conditii, de primirea proprietarilor si de faptul ca vila este atat de aproape de mare. Dimineata, la ora 6.30 = 7.00, era o reala placere sa te plimbi pe aleea din apropierea plajei,situata in vecinatatea vilei. Nu mai vorbim de aerosoli. Imi faceam probleme ca voi fi deranjata de forfota tinerilor petrecareti care se distreaza in Costinesti, insa vila oranj este situata departe de zgomotul discotecilor.

Cum spuneam, conditiile sunt excelente, lenjerie imaculata si curatenie peste tot ca la carte, iar in bucatarie chiar nu ne calcam in picioare cu ceilai turisti (probabil ca fiecare are ore diferite de servire a mesei), iar spatiul special amenajat in acest sens este deosebit de generos, iar bucataria este dotata foarte bine.

In august, am facut rezervare sa-l ducem si pe Andrei, baietelul nostru, cauia in place apa la nebunie!!!!!ca de altfel tuturor celor mici. Am fost 10 zile la Ocna Sibiului, pentru aerosoli, micutul nostru a fost deosebit de incantat. Cred ca fiecare parinte isi doreste tot ceea ce este mai bun pentru copilul sau. Considerandu-ma o mamica responsabila, care ii gateste zilnic bebelusului, si care nu este adepta mancarii la restaurant pentru un copil mic, care la varsta de 8 luni mai are inca o serie de restuctii alimentare (sare, condimente, etc.), sunt foarte incantata si mulumita ca voi avea acces la bucataria vilei si va asigur ca fara restrictii din partea propritarilor, asa cum ati mentionat voi.

Referitor la gratarul din curtea vilei. Noi nu am intampinat nici o restrictie din partea proprietarilor. Si noi si ceilalti turisti il folosem ori de cate ori am avut nevoie, cat de multa carne poti sa faci pentru doua persoane.Haideti sa fim seriosi!

Ceea ce vreau sa va spun, dragi mamici de pitici, este ca, e locul ideal daca vreti sa mergeti aici la mare (as vrea si eu sa merg la mare peste hotare, dar in primul rand Andrei e prea mic, iar in al doilea rand costurile ar fi prea mari ). Asa ca sunt decisa sa merg din nou, de data asta in trei, la Vila Oranj din Costinesti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Iar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Din nou!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

miorita13, de curiozitate, cam cat estimezi ca va costa sejurul vostru la Costinesti? cazare+masa+benzina pt drum+alte mici cheltuieli.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Prosoape curate si lenjerie impecabila reloaded!

More is less,vorba englezului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Io nu`s ce aveti cu colega nostra! Daca i-a placut vila voi ce aveti? Rai rai rai....

Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Rai, da' buni!
Pun pariu ca nu-ti raspunde, Laura?

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmzamfir spune:

am ramas profund impresionat de parerile despre aceasta unitate de cazare,,, in afara de o parere total proasta din 2004 si doua pareri de revista din 2011 nu am gasit nimic,
Poate cineva sa ofere ceva concludent ??
as aprecia...
in 10 zile am check-in
:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Noo way!!!... Deja nu mai e funny.Asa criza de musterii aveti?

Pana la sfarsitul saptamanii oare cati useri vor mai aparea sa posteze primul si unicul mesaj despre vila portucalie?!...

Mergi la inceput