impresii vacanta vila Oranj Costinesti

impresii vacanta vila Oranj Costinesti | Autor: dolofanica

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor
Vreau sa va scriu si eu despre vacanta mea din vara trecuta la vila Oranj Costinesti.
Mi-a placut extrem de mult, fapt pentru care mi-am facut rezervare si pentru anul acesta. Astept cu nerabdare sa treaca zilele si sa ajung in acel loc frumos si primitor.
De la inceput m-a impresionat bunul gust care este la el acasa.
Camerele sunt spatioase, sunt dotate cu Tv, aer conditionat, frigider. Intr-un cuvant tot ce ai nevoie. De curatenie nu mai vorbesc. Lenjeria este impecabila, la fel prosoapele.
Mi- a placut faptul ca au dat nume vilei dupa culoarea cladirii. Si in plus s-a pus accent pe aceasta culoare si in interior. Ai unde sa parchezi masina. Ce poate fii mai linistitor pentru un sofer dacat siguranta masinii. Spatiul verde este impresionant. Copii au loc de joaca. Daca nu iti place sa mananci in alta parte au un spatiu special amenajat pentru pregatit si servit masa. La un moment dat am profitat chiar si de gratarul pe care il au proprietarii vilei.
Intr-un cuvant vacanta ideala. Daca o sa mergeti si voi, sigur o sa-mi dati dreptate.
Poate ne intalnim anul asta la Vila Oranj din Costinesti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Parca ai copiat dintr-ul pliant

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Uauuuu, cred ca e o vacanta de vis sa iti faci omleta alaturi de alti 60 de tursti intr-o bucatarie comuna, sa fie marele spatiu de joaca pt copii o tzar de nisip de 3m/3m cu un topogan de bebelusi. De ce e de laudat ca lenjeria si prosoapele sunt impecabile? Nu asa e normal sa fie? "La un moment dat am profitat chiar si de gratar" uauuu! si daca vroiai sa profiti de 2-3 ori cat stateai acolo era chiar nesimtire din partea ta si mega-marinimie din partea proprietarilor.
Pe mine nu m-ai convins, eu nu as merge acolo.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Mi-a scapat asta cu gratarul. Dar sa stii, Laura, ca daca citesti aici chiar a profitat de gratar si de nervii celorlalti turisti.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Mi-a scapat asta cu gratarul. Dar sa stii, Laura, ca daca citesti aici chiar a profitat de gratar si de nervii celorlalti turisti.

Androix Bijoux

Da, am vazut-o si pe aia. Si ne mai intrebam de ce nu merg romanii pe litoralul romanesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sunteti rele...Fata are actiuni la vila si incearca sa o promoveze!

Poate va doreati sa faceti gratarul si nu stiati unde .

Mergi la inceput

Nu, eu cel putin doream sa profit de gratar si nu stiam unde

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Si pretul care e de fapt? Ca pe site-ul vilei e unul, pe alte site-uri de turism e altul. Plus minunata diferenta de pret de la camera cu AC la cea fara AC (vila de 3 stele la mare cu camera fara AC in mijlocul verii??!?!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Nerecunoscatoarelor! Intra fata sa va recomande o vila extrem de primitoare si confortabila, isi face cont special sa va ajute pe voi si cand colo, voi...cum ii multumiti? Rusine sa va fie! Stiam eu de ce nu merg la mare-n Romania...3 stele pe la noi sunt egale cu - ma-ntreb cu ce oare-n alta tara?!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Nu cred ca mi-as face cont numai sa impartasesc o experienta pozitiva. Ar trebui sa fiu de-a dreptul impresionata sa imi deschid un cont sa discut de asa ceva....
Off topic: In schimb poate mi-as face un alt cont sa promovez scoala noastra de schi, doar ca nu e cazul, ca ducem lipsa de zapada nu de clienti. Cu taberele de vara e altceva ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 29B_ella spune:

ce penibila este aceasta reclama mascata pentru vila Oranj.
Se vede de la o posta ca sunt disperati....

Mergi la inceput