Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, chiar ce meniuri , ce timpuri...

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata..
Si la noi ploua si stam in casa..cred ca ma va exploata lamaxim puiul..asta daca il apuca burtica,daca nu este cumintel,rade,gangureste...

Azi sper sa mai pun si eu pozici noi cu bebe...caci ii fac mereu,dar nu am timp sa le pun,dureaza prea mult sa le incarc......

Saptamana viitoare facem si noi 2 lunite....a trecut asa repede timpul,parca mai ieri ma vaitam pe aici ca eu nu mai nasc..Oricum este un miracol..si ma regasesc ca si sentimente in ce scria Lavi..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

roxy, ca de obicei la Moeciu

yasmi, nici n-ai idee ce pofta imi faci de fiecare data cand te aud cu napolitane Joe. Daca as avea voie nu mi-as cumpara dar asa ca tin o oarecare dieta numai la dulciuri ma gandesc

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

lalely, si eu ma regasesc in ce scria Lavinia,cu totul, inclusiv cu bb3 si cu sotul care mi-ar pune embergou daca ar sti ce gandesc, si oricum nici dr nu se baga la ceza 3

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia eu tot cu, curiozitatea de a te vedea am ramas si, da, dulciurile sunt boala mea...asa tare exagerez cu ele....chiar acum mi-am refacut analiza de glicemie sa vad daca e ceva in neregula

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

embargou , scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madu81 spune:

Buna dimineata! Si la noi ploua si e asa o vreme posomarita afara, aveam de gind sa merg sa mai fac citeva cumparaturi, dar cred ca amin pe mai tirziu sau chiar pe miine mi-e lene, de-a dreptul... Iar vremea ploioasa il trage pe bebe Adam la somnic vad .

Mergi la inceput

fetele care faceti 30 de ani, va spun de pe acum o sa fie cea mai misto aniversare a voastra!
cu bbei/copiii langa voi o sa va simtiti asa implinite si multumite si va garantez ca de acum o sa fie si mai frumos
eu de abia astept sa fac 35 la vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele eu ce scrisesem acolo era in special pt cele cu 2,3 bebei....cand , parca treci prin alte trairi....alte sentimente..

mada... eu zilnic simt nevoia de dulciuri gen napolitane, cioco cu capucino sau alune de padure, rollo (cereale cu cioco), perinite ola... mai nou jeleuri NU POT fara sa nu mananc!! si stiu ca nu sunt bune deloc...nu am ajuta la nimic

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi te-am prins, ai?
eu azi am mancat cartofi prajiti (ce buni si dulci sunt astia noi, as tot manca) cu ou prajit, cas si iaurt si acum beau o cacao cu lapte si ca desert am un tort de inghe din ala Nesquick. bine, mai am jumate ca juma' l-am mancat aseara

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput