Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

am gasit ceva interesant. sper sa nu va provoc greata si sper sa va fie de ajutor. pt fetele gretoase la vederea unor fotografii le rog sa nu deschida http://www.7p.ro/DesktopModules/Articles/ArticlesView.aspx?PageID=0&ItemID=241&mid=3666&wversion=Staging

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

deci am vazut niste poze superbe

mada sunt superbe pozele de la botez dar vreau in mod special sa te felicit pe tine, ai fost super frumoasa si parul, si machiajul, rochita si fericirea din ochite au facut sa stralucesti ai aratat super super bine!

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

multumesc frumos!

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada voi cum stati cu intoarcerile??? noi lucram intens....mai iese cate una asa mai rar dupa multaaa munca si agitatie

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

a mea se intoarce doar de pe spate pe o parte, nu ajunge inca pe burta, la fel se intampla si cand e pe burta: isi baga o mana sub ea si se impinge cu cealalta, ajunge sa stea pe o parte, dar nu are destula forta sa se impinga cat sa se intoarca de tot...inca

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

am gasit ceva interesant. sper sa nu va provoc greata si sper sa va fie de ajutor. pt fetele gretoase la vederea unor fotografii le rog sa nu deschida http://www.7p.ro/DesktopModules/Articles/ArticlesView.aspx?PageID=0&ItemID=241&mid=3666&wversion=Staging

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

chiar este ceva f interesant, oricat de gtetoasa ai fi, daca te lovesti de vre-o pb sunt f utile info. Am sa pun link chiar pe prima pagina.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

Mergi la inceput

..si acum buna dimineata!

va poftesc la cafea

Ma tot gandesc la Simo si Miki, care au botez in aer liber sambata , of ce ghinion pe voi fetele...mcar sa fie racoare dar sa nu ploua...

Noi, cum am spus, tragem o fuga pana la munte si am fost iau trening-uri la copii si la Champion au reducere 50% la toate articolele de copii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

v-ati trezit? asa urat este afara, ploua si este tare innorat. si ziceam ca azi merg cu mama prin Real la mici cumparaturi. dar daca o sa mai inceteze ploaia mergem.
aseara ne-am plimbat pe ploaie. am iesit pe la 16.30 afara si a inceput o ploicica, dar era si putin soare...mi-a placut.

ally ce frumos a fost Edy la botez si tu arati tare bine, nu stiu unde zici ca ti-e burta

madutza unde la munte? si Anastasia se intoarce aproape pe burtica, doar o data i-a reusit sa se intoarca de tot, in rest ramane asa cu o manuta sub ea si nu mai poate mai mult

dya este foarte interesant articolul si deloc gretos, doar este caca de bebe

miki si simona va urez de pe acum vreme frumoasa la botez, chiar daca va fi innorat macar sa nu ploua.

simona m-am mai uitat inca o data pe poze si sunt superbe, casuta este foarte frumoasa, tare mult imi place

mandreeac si eu zic sa-l lasi pe Rares sa faca singur caca. lasa-l asa sa vezi cum face. poate face la 2-3 zile, asa este el. poate asa mai rau il dai peste cap cu supozitoare si alte medicamente. si Anastasia face la 2 zile, asa vad ca s-a reglat.

bb_yasmi ce faci? ce mai papi bun la micul dejun? mai stii ce meniuri etalam noi pe aici?

toate mamicile si bebeii dulci.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

roxy m ai prins luam micul dejun painica dinacea uscata (nu stiu cum se numeste!) cu smantana de casa (grasa si tare ca untul ) prosciutto crudo si rosii cherry... iar la desert lapte cu napolitane joe
tu?? stiu....omleta....lapte...multaaa ceapa verde

Mergi la inceput

si la noi e racoare brrrr...dar mie imi place imi era dor de cateva zile mai posomorate...de trening.. de stat in casa si lenevit....dar acum ca vine wk vreau vreme bunaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza!
Ieri m-am enervat asa tare ca mi-a sters mesajul ca n-am mai scris nimic!
Simo, ce imi faci sa ma mut si eu la mine in apartament...dar mai am de asteptat...si fi atenta ce spunea madutza cu taratele am verificat eu pe mine... chiar am postat cand mi-a zis pediatra...dimineatza pap iaurt cu cereale si cu tarate si e eficient...rezultatul e zilnic si fara complicatii
Lavinia, chiar ma enervezi, cum poti tu sa arati asa si sa papi dulce...eu cum am scos zaharul am inceput sa scad ... , iar poza in patru e super...
Mada sunteti de revista, pe cuvant.....
Strumph, ce aventuri pe tine..., ia zi acum coafata... ce a zis piscoata,te-a recunoscut? ca a mea se uita mai sa planga cand zilele trecutem-a vazut cu prosopul pe cap, l-am dat jos si s-a prins ca sunt eu...
miki si simo si cami , va spun eu ca o sa aveti o vreme super la botez
scrish , eu ma tot gandesc si cum stateai la piscina cu videofonul ... si luca dormea... a mea ziua doarme pe reprize si tb reintrodusa suzi, si oricum eu in fata blocului am parc
andreea, ally, pisuc, GABI, somleac, iony,

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput