Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Mandreeac,Simonacip,Lavi va multumesc mult pentru parola.
Simonacip,e superba casuta voastra
Sa o stapaniti sanatosi!!
Ally,sa va fie de bine increstinarea si sa va ajute DD sa cresteti mari si sanatosi!
Lavi...NO COMMENT...arati ff bine si ai o familie deosebita!
Raducu meu e mamait rau,i-am dat oscillococcinum si mi-a vomitat cu un jet...m-am speriat groaznic
A raspuns medicul pana la urma si mi-a recomandat Eurespal asa ca,de maine dimineata o sa ii dau sa vede, ce efecte are...

Mamicuta fericita de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo, pisuc, persi multumim frumos.

pisuc si pt noi e o statiune de suflet...micuta, intima, familiara. mergem de cateva ori pe an.

persi, un sfat daca imi permiti: incearca 2-3 zile cum au spus si fetele: oscillum, apa de mare+aspirat, eu am folosit si vibrocil apoi si pic de vitC. de vomat iti putea voma si dupa eurespal... parca ai spus ca nici nu tuseste, nu??

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

cris ce faci???

Mergi la inceput

persi, avem vanita cu suport la fel voi o mai puteti folosi??? noi am trecut la cada mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralukab

Buna, fetelor! Ce faceti?

Noi am reusit sa ne intoarcem de pe spate pe burta Daca a facut intoarcerea asta oare cand ar trebui sa se intoarca si inapoi pe spate singurel?
Atat de mult a muncit ca la un moment dat a adormit Vladut intr-o parte in timp de incerca intoarcerea

Revin cu rugamintea sa imi trimiteti si mie parola noua pentru Picassa.

Mami de Vlad, 21.02.2011

felicitari, este primul fluturas care reuseste performanta asta

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

mada voi cum stati cu intoarcerile??? noi lucram intens....mai iese cate una asa mai rar dupa multaaa munca si agitatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mie mi-a tot ramas in cap vorbele a mai multor mamici cu 2 copilasi care imi spuneau cand eram gravi las ca o sa vad eu ca nimic nu mai ca la primul bb, nu mai e acelasi entuziasm, aceasi bucurie...aceleasi sentimente.....de acolo incepusem sa imi spun intrebarea daca il voi putea iubi pe bb2 ca si pe fetita.....de unde o sa am atata dragoste pt amandoi iar dupa ce am nascut nu mi-a venit a crede cat de multa dragoste aveam de oferit.....vorba simonelului dragostea nu se imparte ci se dubleaza sa nu va zic cat de fericita, entuziasmata sunt de tot ce face nou.. de modul in care imi topeste sufletul cu zambetul si privirea lui....iar acum mai ales de primii dintisori care isi fac aparitia.,,,imi vine sa spun la toata lumea ,,zici ca nu am mai trecut prin asta vreodata uneori imi este si ciuda, parca la fetita nu am fost atat de constienta, atat de fericita, atat de implinita...nu am stiu sa ma bucur de toate aceste minunatii....uneori ma simt usor vinovata fata de ea
e minunat sa ai 2 copilasi ai tai....sa fi strigata mami! dar mai ales sa ii vezi cum se imbraciseaza si cum se iubesc! simti ca ai pt ce trai pe aceasta lume!!

asta simteam eu acum sa spun cuiva

superb spus, Lavi

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna seara mamici si bebici
pisuc e minuna licu despre alaptare
fetelor nu mai stiu ce sa fac cu puiu meu in legatura cu kkuta
ii dau debridat de 15 zile si tot nu face. azi fiind a 3 zi de cand nu facuse s-a scremut saracul toata ziua nici nu a putut dormi iar in seara asta era 10 si el nu dormea si era tare mofturos i se inchideau ocii de somn dar nu putea dormi el de obicei la 8 jumate deja doarme. i-am bagat sup cu glicerina si in 5 min dupa ce l-am schimbat a adormit ca un ingeras. nu as vrea sa il invat cu supozitoare ca am inteles ca poate deveni dependent si face numai cu supozitoare. stiu ca s-a mai scris aici mai demult despre mucusul din scaunul bebeului dar atunci nu am dat mare importanta la postarile alea, dar in seara asta am vazut destul de mult. e cazul sa imi fac griji?
va si sa aveti o seara buna

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi hranesc copilul am alergat mult zilele astea, am ajuns si la coafor azi si m am vopsit complet, m am parlit la piscina...

fug sa vad poze si revin cu impresii

Mergi la inceput

da mada...azi ma uitam la ei cum se dragaleau...si ma cuprinse melancolia...imi zambea sufletul si parca vroia sa imi curga o lacrima de fericire.....
...daca continui in ritmul asta..parca mi-ar sta gandul la bb3... )sssttt....numai sa nu ma auda sotzul....ca paraseste dormitorul comun :)))))))

Mergi la inceput