Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
simo tre sa fi hotarata!!
tareee hotarata!!
merg sa le sterg acum...
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza spune:
simo, nu cred ca e ok ca ai luat laxative...chiar si din plante. ai consultat doctorul?
ralukab spune:
Multumesc mult fetelor care mi-au trimis parola. O sa incarc si eu poze mai recente in zilele care urmeaza. Am sters albumul vechi si urma sa pun poze noi cand ati schimbat parola.
Simona, am uitat sa iti multumesc pentru cartile de pe emailul comun. Sunt foarte interesante.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Lavi, asa e...dar ma mai amagesc cu faptul ca alaptez...desi la dulciuri as putea renuntza, dar...na!..aa.si sunt f hotarata cand te vad pe tine in poze
Madutza, laxativul asta i l-a recomandat drul sora-mii dupa ceza, chiar atunci cand era bb mic..si am zis ca al meu acum la 3 luni e ok...nu mai suport supoz deloc..imi ies si hemoroizii dupa ce le pun...tre sa ajung la medic neaparat
pisucmic spune:
Simona frumoasa casa ai - sa fiti fericiti in ea!
Lavi - mi-a placut familia ta si pozele de la Bai; al meu sot e din Oradea asa ca imi e foarte familiar locul
Acum am venit din parc, merg sa ma pregatesc de seara, baita etc
Pupici
PS: bine ca nu ne-am intalnit azi la ora 13... ce-ar fi fost pe noi cu furtuna aia...
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralukab Multumesc mult fetelor care mi-au trimis parola. O sa incarc si eu poze mai recente in zilele care urmeaza. Am sters albumul vechi si urma sa pun poze noi cand ati schimbat parola. Simona, am uitat sa iti multumesc pentru cartile de pe emailul comun. Sunt foarte interesante. ![]() Mami de Vlad, 21.02.2011 ![]() |
![](pupic.gif)
madutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip Madutza, laxativul asta i l-a recomandat drul sora-mii dupa ceza, chiar atunci cand era bb mic..si am zis ca al meu acum la 3 luni e ok...nu mai suport supoz deloc..imi ies si hemoroizii dupa ce le pun ![]() Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
incearca asa 1 saptamana: 2-3 lingurite de tarate pe stomacul gol si apoi o cana de apa. am mai salvat mamici care alaptau cu reteta asta. daca vrei, poti sa iei si o lingurita de miere.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Madu81/Madu81.jpg)
Madu81 spune:
Buna seara, fetelor, azi a plouat si la noi asa ca am stat mai mult prin casa, spre disperarea lui Adam, pentru ca s-a obisnuit sa adoarma plimbat in carut . Ne-am jucat cu tot felul de zdranganele si l-am tot pus pe burtica, sa isi tina capul si sa-si intareasca muschii, ne-am plimbat in lung si-n lat pe terasa, astfel ne-am petrecut ziua
. Acum am apucat sa ajung si eu 'la zi' cu cititul din urma, aveti o viteza la scris postari, fetelor, nu v-ar fi de deochi
. O seara buna tuturor!
ralukab spune:
Pisuc, foarte interesant blogul de ieri, articolul despre alaptare. Multumim! Ai fost la vreo intalnire La Leche League? Am citit despre intalnirile astea si pe alte bloguri de mamici.