Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
sara_ spune:
fetelor, gele cu bebei peste 9-10 sapt voua v-a crescut burtica?
eu cand stau intinsa am burtica aproape plata, iar la palpare inca nu simt fundul uterin, voi simtiti ceva?
stiu ca la 3 luni de sarcina fundul uterin depaseste simfiza pubiana, dar la prima sarcina parca am vazut mai devreme de 12 sapt burtica
de baietel mare si +9
Mihaelafalt spune:
Sara eu ti-as raspunde dar nu stiu ca am abia 6 saptamani.
Apropo spune-ti si mie cum se calculeaza sarcina pe saptamani.
Eu am facut asa: pe 3 mai am avut prima zi de ciclu era marti si de atunci numar in fiecare marti cate au trecut si rezulta saptamanile pe care le are sarcina nu? Daca gresesc va rog sa imi spune-ti.
Am o pofta de lapte si inainte nu imi placea si merele nici nu puteam sa il suport pe sot ca mananca macar si ieri am mancat si eu unul.In schimb pofte asa pe moment cand intru in bucatarie.
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
aly_k spune:
neata fetelor,ce faceti?cum o fost in weekend?
miha,eu zic ca ai putea sa primesti bani.Uite aici un topic deschid despre asta,si eu sunt studenta si m-am interesat daca primesc bani.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138837
Cu saptamanile calculez si eu la fel ca tine.
Lexi multumesc pt urare.Si multumesc de listuta cu hainute,ca nu stiam ce sa cumpar,ca ii primul meu bebe.
Eu inca nu am cumparat nimic la bebe,nu ma lasa barbatu meau pana nu stiu ce sa iau.
Sara,la mine deja s-a format burtica,am niste poze pe picassa.
10+
puiutul meu
Porumbita spune:
mai nu va aruncati sa luati asa multe de pe acum; in primele luni cresc extraordinar de repede si multe nici nu ajung sa fie purtate; toti prietenii si familia cand vin sa vada bbii vin si cu haine; (eu il imbracam pe robert pt poze ca erau asa frumuoase ca imi parea rau de ele);
si nici nu va aruncati sa luati nspe chestii ca multe constati ca nu le vei folosi (la mine de ex dezumidificatorul)
My_Lady0091 spune:
neatza!
eu azi am programare la ginecologie!
diseara vin cu vesti..
gravidute...sa aveti o saptamana frumoasa,plina de realizari si sarcina se evolueze cum va doriti.pe mine de 4 zile ma incearca niste greturi-fara a vomita,arsuri pe stomac,combinate cu stare de zombi,somnolenta si dureri de cap.e total nou..prima sarcina fiind inofensiva
cum spunea si Porumbitza..nu luati multe haine.eu voi lua asa
-10 body
-2 costumase interior
-5 pantalonasi cu labute
-6 caciulite interior
-manusele interior
-paturica
...si mai evaluez..mai am timp
va pup pe "tatile"
*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
anangel_lexi spune:
Buna tuturor. Va ofer un ceai.
Azi am liber, dar ploua la greu asa ca suntem consemnati in casa.
Sara, si noi ne-am uitat dupa carucior, patut, etc. De la Maria nu mai am nimic, am dat tot, ca pana la trei ani ai ei nici prin cap nu ne trecea sa mai facem un bebe. Eram rupti de oboseala. Asa ca acum trebuie sa cumparam tot ce e necesar.
Porumbita are dreptate, nu va repeziti sa luati foarte multe hainute ca nu apuca sa le poarte. E foarte tentant sa cumperi multe, pentru ca sunt adorabile, dar pe urma te doare sufletul cand constati ca nu-i mai sunt bune si nici n-a apucat sa le poarte. Si asa e, cei care vor veni sa vada bebele ii vor aduce cu siguranta ori hainute ori o jucarie. Asa ca e bine sa luati doar strictul necesar. Eu poate mi-am planificat multe body-uri si pijamalute dar e bine sa ai de rezerva cateva. La Maria de exemplu mi-a prins bine ca aveam o multime de pantalonasi si pijamalute caci la 3 luni mi-a facut o iritatie groaznica de la pampers si timp de 1 luna am tinut-o cu scutece de bumbac, trebuia s-o schimb la fiecare sfert de ora... Abia atunci am realizat pe deplin cat s-a chinuit generatia parintilor mei cu noi, cei care acum suntem parinti. Minunata inventie pampersii astia!
Sara, la mine nu se vede nicio burtica, bine, eu maine inchei 9 saptamani deci e inca devreme, zic eu. La prima sarcina aveam 22 de saptamani si daca purtam ceva larg nici nu ziceai ca-s gravida. Doar cand purtam salopeta de gravi, se vedea burta si cu salopeta aia s-a vazut burtica deja de la 8 saptamani. Dar, din cate stiu eu, la prima sarcina se vede burtica mai devreme decat la urmatoarele.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 8+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
iaura21 spune:
neata fetele
sara eu am ceva burtica,deja de o sapt. m-au intrebat 2 persoane daca sunt gravi ,numai dupa burtica...dar uterul nu mi l-am cautat ca mi-i frica sa apas prea tare ...am si io fluturii mei...dar nu e asa mare ca a aly-k-ai(nu uterul ci burtica),ea ne-a depasit pe toate cred...dar mi-i frica sa nu ma ingras prea tare in conditiile in care am luat deja vreo 2 kile, eu nemancand prea mult din cauza greturilor ...dar acum ca m-au mai lasat sper sa nu-mi vina si poftele ca aia e...mananc f. multe fructe in schimb ,de vreo 2 zile am renuntat si la vitamine ,vad io pana cand ,poate iau asa vreo 2 pe sapt.,v-am spus ca am fluturi ce sa fac
despre hainute ,io nici nu m-am gandit sa iau inca...astept sa vad ce e apoi poate pe la vreo 5-6 luni incep sa iau cate ceva dar nu multe ,ca am multe prietene
fetele care aveau probleme, sangerari ,etc, sper ca sunteti bine,asteptam vesti de la voi
eu ma duc putin la iarba verde ...cam tarziu dar macar sa iau ceva aer ca stam la bloc
minunea mea +10
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iaura21 neata fetele sara eu am ceva burtica,deja de o sapt. m-au intrebat 2 persoane daca sunt gravi ,numai dupa burtica...dar uterul nu mi l-am cautat ca mi-i frica sa apas prea tare ...am si io fluturii mei...dar nu e asa mare ca a aly-k-ai(nu uterul ci burtica),ea ne-a depasit pe toate cred...dar mi-i frica sa nu ma ingras prea tare in conditiile in care am luat deja vreo 2 kile, eu nemancand prea mult din cauza greturilor ...dar acum ca m-au mai lasat sper sa nu-mi vina si poftele ca aia e...mananc f. multe fructe in schimb ,de vreo 2 zile am renuntat si la vitamine ,vad io pana cand ,poate iau asa vreo 2 pe sapt.,v-am spus ca am fluturi ce sa fac despre hainute ,io nici nu m-am gandit sa iau inca...astept sa vad ce e apoi poate pe la vreo 5-6 luni incep sa iau cate ceva dar nu multe ,ca am multe prietene fetele care aveau probleme, sangerari ,etc, sper ca sunteti bine,asteptam vesti de la voi eu ma duc putin la iarba verde ...cam tarziu dar macar sa iau ceva aer ca stam la bloc minunea mea +10 "Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste" |
Distractie placuta la iarba verde si sa vii relaxata inapoi.
Elenush ce faci? Cum te simti?
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
elenusht spune:
am fost plecata din Bucuresti,a abia am poposit si noi! mi-a iesit beta hcg si progesteronul bine si doctorul nu m-a mai chemat duminica la Polizu ci marti...deci iar bani- alta distractie! ma simt binisor, ma doare mijlocul si burtica- nu mereu! Slava Domnului ca nu sangerez.
Alina_anto mie mi-a marit doza de arefam: cate 4 de 200 mg....si mai iau si pe gura ca am vazut ca se scurg...cred ca ar fi bine sa iei si tu oral, mai ales ca ai scurgeri! acum sa vedem ce-o zice maine! Ce-mi placea sa merg la ecografii, insa acum, am prins o frica....sper a fie bine!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
6+
minunea noastra
YLARI spune:
Buna fetelor am nevoie urgent sa fac o ecografie, sunt din bucuresti, stiti pe cineva/undeva unde as putea sa fac acest lucru? am sunat pana acum la medicover, romgermed, medsana (astia nu lucreaza) medlife si promedica abia poimaine, cel mai devreme am gasit la hipocrat maine la 4........... sugestii? va rog mult de tot.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa si 9+