Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
My_Lady0091 spune:
buna dupa amiaza.am fost la gine...m-a usurat de 20 lei
am vazut inimioara lui bebe.
mi-a dat un set de analize..si un complex nou de vitamine FEMIBILION.
A zis ca inglobeaza tot ce imi trebuie
o seara placuta va doresc!
*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
sara_ spune:
ylari, eu am facut prima eco la centrul medical vital, e pe in zona tineretului, eu nu am avut atunci progranare, m-au strecurat printre programarile lor, daca vrei iti dau detalii
de baietel mare si 10+
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 buna dupa amiaza.am fost la gine...m-a usurat de 20 lei am vazut inimioara lui bebe. mi-a dat un set de analize..si un complex nou de vitamine FEMIBILION. A zis ca inglobeaza tot ce imi trebuie o seara placuta va doresc! *Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
|
Felicitari, cred ca esti foarte fericita.
Doar 20 de ron? Ce bine sau ai vrut sa scrii 200?
Cate saptamani ai de ai auzit inimioara? Eu maine fac 6 saptamani si miercuri merg la eco, sper sa am si eu norocul tau sa-l aud.
Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
sara_ spune:
felicitari my lady, e minunat!
ylari, de ce te grabesti asa la eco? ai patit ceva? sau esti nerabdatoare sa-l vezi pe bebe?
iaura e dragut ca ti se vede deja burtica, azi am implinit si noi 10 sapt, am luat si eu tot in jur de 2 kg pana acum si mi-am largit cureaua pantalonilor
am pofte din cele mai diverse de la fistic, smochine, lapte batut, branza topita, chipsuri (eu nici nu gustam asa ceva), mananc cam multisor dar destul de sanatos
aly, ti-am admirat burtica e f frumoasa, abia astept sa se vada si la mine mai bine
de baietel mare si 10+
anangel_lexi spune:
Ylari, poti face eco la Bioterramed, pe sos. Grivitei, da o cautare pe google si gasesti datele de contact. De obicei sunt destul de liber, nu stiu in ce masura sunt si buni. Eu acolo am facut eco morfofetala de trim 2, la prima sarcina. Sper ca nu e nimic grav...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 8+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
anangel_lexi spune:
Off, eu pana acum credeam ca treaba cu poftele e mai mult un moft decat un adevar. Insa azi dupa-masa mi s-a facut brusc o pofta nebuna de supa-crema de cartofi. Si in timp ce munceam la supa respectiva, de pofta ce-mi era, a inceput sa ma doara burta ca la ciclu. In viata mea n-am patit asa ceva... Cand a auzit sotul ca ma doare burta, a pasat el cartofii ca sa mearga mai repede. Si cand am gustat din supa ca s-o dreg de sare, mi-a trecut durerea ca prin minune. Ca sa nu mai spun ca mi s-a parut divina la gust.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 8+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
YLARI spune:
Fetelor am venit de la eco, aveam eu de cateva zile cuie in cap ca nu mai am greturi, de dimineata am eliminat un mic cheag iar din pacate banuielile mi s-au confirmat, lui bebe meu nu ii bate inimioara... maine merg la doctoressa mea sa imi spuna ce e de facut. Voi ramane cu gandul alaturi de voi si cu amintirea ca as fi putut avea si eu un bulgaras pe care Doamne Doamne l-a vrut insa ingerash
Stie cineva sa imi spuna ce se intampla acum? O sa incep sa sangerez, sau cum? Doamne, imi e o frica............
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa si 9+
adrianab12 spune:
Buna fetelor,
Am fost plecata in concediu, m-am intors de 2 zile si de atunci tot citesc postarile voastre de cand am fost plecata!
YLARI - imi pare f. rau pentru pierderea ta, trebuie sa fi tare si increzatoare ca data viitoare va fi mai bine! Si eu am pierdut o sarcina, la 5 saptamani(aproape 6). Am avut pete de sange pe chilot si crampe ca si la menstruatie, si mi-a confirmat doctorita la ecografie ca sarcina e desprinsa, plutea. Mi-a dat mifegyn, sa nu sangerez aiurea si sa grabeasca procesul, in dupamasa accea am si eliminat sacul, cu crampe mai mari decat la menstruatie. Am sagerat mai mult si mai abundent in primele 2 zile, apoi cam ca si la menstruatie, doar ca m-a tinut mai mult (vreo 10 zile). Nu a fost nevoie de chiuretaj, pentru ca am eliminat tot si s-a curatat bine uterul. La sarcini mai evoluate, cred ca trebuie facut chiuretaj pentru a curata bine. Iti urez mult succes si nu-ti fie frica, o sa treaca cu bine! Iti tin pumnii!
Bun venit celorlalte fete, sa avem sarcini usoare si fara probleme. Am vazut ca ne-am inmultit pentru bulgarasi de 2012.
Fetelor cu probleme, capul sus si gandire pozitiva, sa trecem cu bine pentru bebei sanatosi si la termen!
Cele mai calde salutari si pupici
9+
YLARI spune:
Multumesc frumos ptr raspuns, Adriana, eu am simtit ceva de o saptamana, dar ptr ca nu am sangerat am tot sperat ca e bine. Se pare ca nu am sangerat din cauza utrogestanului. Il voi opri de azi, maine dimineata o voi suna pe dna doctor sa intreb daca nu ma poate primi mai devreme pe undeva, ca m-a chemat tocmai la ora 16.00 Am plans mult, si sotul la fel saracul...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa si 9+
adrianab12 spune:
E bine ca intrerupi progesteronul si maine sa te duci la prima ora la doctor si sigur iti da ceva pentru a usura situatia. Sufleteste e cel mai greu, si nimic nu iti poate umple golul care-l simti in suflet, dar cu timpul o sa fie mai usor!
Bucura-te ca ai langa tine un puiut asa dulce si vei vedea ca vei trece cu bine aceasta perioada dificila, si nu peste mult timp vei putea sa te bucur de o noua sarcina! Doamne ajuta!
PS: Iti tin pumnii pentru maine!
9+