Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

elenusht, imi pare foarte rau
nu stiu ce sa zic, cuvintele sunt de prisos

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Elenusht,multa credinta. Stiu ca e greu cand ti-ai dorit bebe atat de mult dar Doamne Doamne nu ne lasa. Draga mea, imi pare extrem de rau. Nu ai idee cat.
Nu pot decat sa te imbratisez virtual si sa fiu langa tine cu gandul si cu inima sa te sustin sa incerci mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Cred ca sunt foarte adormita.
Pe la 1 cand am venit de la doctor am intrat si am scris ce am facut si dupa m-am culcat dar acum cand citesc nimic, nici un mesaj de-al meu, cred ca eram prea somnoroasa si nu l-am trimis si verificat la aspirante a intrat.
In fine la eco se vede foarte putin in uter si doctorita nu a vrut sa imi ia banii degeaba si m-a chemat saptamana viitoare, dar fara probleme sa nu imi fac griji e in uter.
La ginecolog control totul bine in continuare, mi-a dat scrisoare medicala pentru doctorita de familie si maine merg sa imi dea analizele, utrogestan de 100 1 pe zi seara tot vaginal, tot fara contact sexual si ne vedem cand pot eu intre 25-30 cu analizele facute si fara eco.A zis sa merg intai la el si daca el considera o sa ma trimita atunci la eco ca e tot acolo in policlinica la 2 usi.
Si am venit bucuroasa inapoi ca nu am dat bani si m-a invatat asistenta sa iau bilet de trimitere de la doct de familie pentru ginecolog si merg de 3 ori cu acelasi bilet, iar el un doctor de milioane care nu primeste nimic in buzunar si incearca sa iti dea doar strictul necesar la analize.
Da am dormit vreo 2 ore si de acum ma apuc de citit.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

lexi...eu am avut dunga si deasupra buricului si am facut o zgamaiata mica

momentan sunt in gospodareala..fac dulceatza cirese si compot..soooooo va imaginati ce harababura e prin bucataria mea..momentan am mai scos-o la liman.dulceata fierbe-ma apuc de compot.

banc:
Soacra isi invita ginerele la masa... Ginerele, desi suspicios, accepta invitatia. Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin, ...
La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele apuca o bucatica de carne si i-o da pisicii. Asta dupa 2, 3 crampe, moare sub masa. Nervos tare, ginerele apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos.
La care pisica de sub masa: - YEESSSSSSS!!!!!

sper sa mai inveseleasca atmosfera

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Eu am facut saptamana trecuta dulceata si compot de capsuni, o sa imi fac mult compot ca sigur am nevoie la iarna si dupa ce nasc.
spor la treaba.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Eu sunt deprimata in primul rand.
Ca sa nu mai zic ca am dat iama in cardul de credit si nu am spus sotului. O sa ma manance daca afla. Vad eu cum fac :-)
maine o sa am 6 saptamani si 6 zile,credeti ca o sa-i vad inimioara?

Nu stiu ce sa zic la mine azi nu s-a vazut si am 6 saptamani si o zi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sophia_m

miha, pai pe tine probabil mai mult de la infectie te doare burta, stai linistita pana mergi la control

matzaila, lasa ca ii trece sotului
poate fetele care au bebei stiu mai bine sa-ti zica daca se vede, eu nu ma pricep

vai de capul barbatilor nostri pana la sfarsit
eu aseara am ajuns acasa si am gasit dezordine prin casa, farfuriile nespalate in chiuveta, mamaaaa ce am facut cu el..cica i-a fost rau
dar nu zice nimic cand fac ca trenul, tace si inghite

4+

Ce ma bucur ca tace, al meu tace pana la soacra, cand zic ceva de ea sare in sus, deja pe sambata ma pregatesc de razboi ca iar vrea sa mearga la tara la treaba si eu nu vreau ca nu am ce face acolo si la prasit pe camp imi pare rau dar nu servesc ca ma duc sa imi cumpar un kg de faina si nu imi trebuie.

Mergi la inceput

pai Mihaela baga niste greturi si oboseala ca scuze si ramai acasa ca o lady...in perioada asta putem sa-i manevram la maxim, zic sa profitam fetelor

voi ce mancati?
acum gatesc niste cartofi la cuptor cu o salata de varza

4+

Mergi la inceput

Fetelor am o intrebare daca stie careva sa imi raspunda dar sa nu radeti de mine.
Mi-a zis cineva ca eu daca sunt insarcinata nu am voie sa botez si sa cunun si noi am vrea sa botezam un baietel, dar acum nu stim ce sa facem si parintii bebelului aseara au sunat si au zis ca trec sambata sa stam de vorba. Voi stiti ceva despre asta, este o superstitie sau ce e ca nu stiu ce sa le raspund la oameni, noi in 5 ani de casatorie nu am botezat si acum am zis ca fac o pomana si poate ma ajuta DD si pe mine cu sarcina.Eu mai am 2 finuti de dinainte de a fi cu sotul.
Elena imi pare foarte rau de bebel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Fetelor eu am facut aseara fasole galbena cu pui si cu maioneza, smantana si usturoi si a iesit o nebunie.
Am fiert fasolica 10 minute si puiul dupa care le-am tocat marunt si le-am amestecat cu maioneza, smantana ca sa nu fie asa grea si usturoi si la sfarsit am stors si o felie mai groasa de lamaie. In rest am o limba mare de vaca in frigider sa o fac cu masline.

Mergi la inceput

fasolea aia cu pui, smantana si usturoi suna senzational
trebuie sa incerc si eu cat de curand

niste vinete umplute cu carne tocata de pui,ciuperci si cascaval ras vreau sa fac in we..e nebunie curata, o sa caut reteta sa v-o scriu si voua

ma pun sa pregatesc masa sa mancam..va

4+

Mergi la inceput