Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Fetele eu mi-s deprimata rau de tot. Imi vine sa plang in continuu, sunt tare amarata si de atatea vesti proaste. Stiu ca in parte e din cauza hormonilor dar mi-as dori sa pot face ceva. Sper sa nu fiu asa toata sarcina.
Am greturi, nu pot sa mananc nimic, sunt mereu obosita si smiorcaita.
matza si eu ma simt rau...ma doare spatele si burtica si nu prea am pofta de mancare...la gineco nu am reusit sa ma programez decat saptamana viitoare...si cu atatea vesti rele imi tot fac si eu ganduri...sper sa fie bine si ma rog la DD sa nu ne mai dea nimeni vesti rele....

Sa dea DD sa fie si sa stea acolo cuminte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

si pe mine ma doare mijlocul si ovarele, in special ovarul drept din care am si ovulat, dar incerc sa ignor si sa nu ma gandesc prea mult.
probabil e normal, organismul sufera modificari si le percepe in felul lui..

la mine greturile sunt destul de usoare deocamdata, poate mai incolo
in schimb au inceput sa ma doara sanii, sa se intareasca..aspectul asta imi place

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

sophi pe mine ma doare destul de rau spatele si durerea de burta o pun si pe seama infectiei urinare...cu greturile stau bine...
acum parca imi pare rau ca nu mi-am luat concediu medical...dar cred ca o sa imi iau cateva zile saptamana viitoare...

Sa dea DD sa fie si sa stea acolo cuminte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Eu sunt deprimata in primul rand.
Ca sa nu mai zic ca am dat iama in cardul de credit si nu am spus sotului. O sa ma manance daca afla. Vad eu cum fac :-)
maine o sa am 6 saptamani si 6 zile,credeti ca o sa-i vad inimioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

miha, pai pe tine probabil mai mult de la infectie te doare burta, stai linistita pana mergi la control

matzaila, lasa ca ii trece sotului
poate fetele care au bebei stiu mai bine sa-ti zica daca se vede, eu nu ma pricep

vai de capul barbatilor nostri pana la sfarsit
eu aseara am ajuns acasa si am gasit dezordine prin casa, farfuriile nespalate in chiuveta, mamaaaa ce am facut cu el..cica i-a fost rau
dar nu zice nimic cand fac ca trenul, tace si inghite

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

Va multumesc, fetelor, pentru suport - conteaza enorm pentru mine! Eu va doresc sa aveti sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi!

Elenusht, referitor la intrebarea cat timp se poate sta cu puiutul in burta fara sa ne afecteze, raspunsul e ca nu prea mult. Odata oprit din evolutie, el incepe sa se "schimonoseasca" (imi cer scuze, stiu ca suna cumplit, dar este cea mai sugestiva descriere ), si atunci e clara indicatia de chiuretaj.

Annisia, nu am motive sa merg la un alt medic, cu atat mai putin in camera de garda a vreunui spital unde, de regula, sunt rezidenti. In plus, in asemenea cazuri nu se poate stabili oprirea din evolutie in urma unei singure ecografii (decat daca oprirea e veche si sunt semne de necroza), asa incat opinia unui alt medic, care nu a urmarit cat de cat sarcina pana acum, nu-mi e de folos. Prof. Marinescu este cel cu care am facut fertilizarile in vitro si imi cunoaste evolutia de mai bine de un an. Nu-i pun la indoiala nici pregatirea, nici experienta, iar ceea ce-mi spune este pentru mine de necontestat. In plus, sotul meu este medic si m-a insotit in fiecare clipa, neavand opinii contrare.
Ciudatenia la mine este ca evolutia embrionului e in salturi. Acum 2 saptamani, conform masuratorilor, crescuse insuficient si era necorespunzator varstei - atunci a aparut suspiciunea ca e posibil sa se opreasca din evolutie. Vineri, la ecografia normala, era stagnat si "arata rau", asa cum s-a exprimat sotul meu. Tot vineri am facut si o ecografie Doppler la care nu s-a depistat circulatie sanguina in placenta. M-au trimis sa fac beta HCG (vineri si luni), insa valorile nu au relevat in mod clar oprirea din evolutie. Azi, la ecografie, toti cei 4 medici din cabinet (prof. Marinescu, alti 2 medici de la FIV si sotul meu) au fost pur si simplu uimiti ca embrionul crescuse fata de vineri, desi nu prezenta nici activitate cardiaca si nici organogeneza evidenta. Maine voi merge sa fac o ecografie 3D, sperand ca poate va fi mai elocventa.

------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala --> nefinalizat
FIV 2 --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianab12 spune:

Matzaila_81 - nu fi deprimata, sigur la sase saptamani si ceva zile i se vede inimioara! La mine s-a vazut la 5 saptamani si 6 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

sophia_m bine ai venit sarcina usoara si la termen
my lady spor la fcut compot si dulceata
matzaila o sa ii vezi inimioara la bebe,ca eu am avut 6 saptamani si o zi si am vazut-o

11+
puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

fetelor, din ce in ce mai mult am certitudinea ca s-a oprit din evolutie...analiza beta hcg a scazut de la 22353,99 la 20981,74...deci ce-mi mai ramane de facut? o sa incerc sa mai fac o ultima ecografie la alt medic, incerc azi daca gasesc undeva si apoi sa sun medicul sa ma programeze la chiuretaj...nu pot sa cred....nu pot....

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

7+
minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

salutare!

cate vesti triste! sper din tot sufletelul sa se termine aici!
Ylari, multa putere iti doresc si sa te refaci sufleteste repede!
Elena, Smufuras, sper totusi sa veniti sa ne spuneti ca inca exista minuni!
Annisia, pot doar sa-ti spun cum e in cazul fiv cu utrogestanul, de fapt progesteronul! la noi se da ca harna pt embrionul tranferat! cum embrionul nu e format in organism, corpul nu produce progesteron asa ca e dat extern! in cazul sarcinii normale, organismul e cel care i-l produce automat! din cate stiu eu si cel putin aici nu se ia asa dupa ureche ci efectiv daca la analiza de sange iti iese ca ai deficientza! la mine ca efecte secundare pe termen lung, porozitate si asta am observat-o si la copil, iar pe termen scurt m-am ingrasat 2 kg si somnolentza! dar fiecare organism reactioneaza diferit!
Lexi, eu am sarcina mica dar tot m-i se vede deja burta de la stimulare! eu nu ma mai puteam inchide la pantaloni dinainte de a sti ca sunt insarcinata!

In rest, noi suntem bine, n-am gretzuri, in schimb mananc la greu, iar muraturile sunt la ordinea zilei! Legat de greatza, mie la sarcina cu Eric imi trecea rontaind morcovi!
Eu azi astept al 3 -lea rezultat de beta-hcg si sper sa fie bine si sa ma programeze odata la echo sa-mi vad minunea ca nu mai am rabdare!

Bun venit noilor mamici, sarcina usoara si bebei sanatosi tun!

Edit: Elena, imi pare foarte rau!
O zi minunata,

Roxana, de Eric, minunea mare si 4+ cu Minunea mica
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput