Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
adrianab12 spune:
Bine ai venit sophia_m, ne bucuram ca te-ai alaturat noua pentru bulgarasi de ian - februarie 2012. Sa auzim numai vesti bune!
sophia_m spune:
multumim de primire
sa-mi dau si eu datele, sa intru in rand cu lumea![]()
ultimul ciclu- 17 mai
data conceptiei -31 mai(am avut test pozitiv de ovulatie)
si DPN- 20-21 februarie?
ziua mea de nastere: 26.06.1980
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev050pr_.png
4+
Annisia spune:
Hahahaha, nu se cearta nimeni bre. E de la hormoni. Sa vedeti voi in ultimul trimestru de sarcina. Atunci topaie si hormonii si grijile si temerile, iar descarcarea e tot mai greoaie dupa 7 luni de sarcina (daca ma intelegeti...hihihih) si atunci sa te tii vere!!!
Smufurash, vad ca esti in 10 saptamani de sarcina. Stiu ca medicul tau este unul recunoscut. Mi se pare putin anapoda sa fie indecis la varsta asta a sarcinii. In primul rand, daca era oprita din evolutie, pana la 10 saptamani se elimina sau era vizibila rgresia embrionului. Depinde de cand au inceput suspiciunile ca ceva nu e ok....
EDIT: Am recitit mesajul tau si am vazut ca de doua saptamani exista suspiciunea. Atunci sa-mi spui si mie cum poate evolua un embrion oprit din evolutie...
De ce nu te duci la o echo in alta parte? Va puteti duce la orice camera de urgente a oricarui spital. Le spuneti ca sunteti insarcinate si va simtiti foarte rau, dureri, crampe...iar medicul vostru este plecat din tara si vreti sa vedeti ce se intampla cu bebe. Sunt obligati sa va faca echografie si sa va dea un raspuns. Plus ca nu costa, fiind in regim de urgenta.
In alta ordine de idei, vroiam sa va intreb ce parere aveti despre Utrogestanul asta? Eu sunt total impotriva hormonilor in organism. Stiti care cumva ce fecte negative poate avea acum si pe viitor? Mie mi-a dat doctorul sa iau, avand in vedere antecedentele mele. Eu nu am luat. Fara o analiza, fara a vedea valorile progesteronului, la ce sa iau? Poate nu am nevoie, poate am in exces, poate una, poate alta... Pe de alta parte, nici nu vreau sa ajung sa-mi reprosez mai tarziu. Ia bagati voi text cu parerile voastre, poate ma dumiresc si io cum si ce!!! Sarut mana boieri dumneavoastra!
ANNISIA, mami de
YANIS si suriorul lui (6+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
Alice_Elena spune:
acum am terminat si eu de citit. imi pare rau sa aud asa vesti proaste, dar tot ce pot sa va spun este sa fiti tari si sa mergeti inainte. tot raul spre bine 
bun venit burticilor noi, sarcini usoare.
lexi, si eu vroiam sa le "cert" pe anisia si my lady, dar nu pot acum decat sa le felicit pt felul in care au continuat discutia si si-au raspuns la intrebari. mi-ar placea sa fie asa tot timpul.
anisia, nici eu nu stiu care e treaba cu tratamentele astea, eu pana aici nu am auzit de ele. mie nu mi s-a recomandat nici la prima sarcina, nici acum, nici un fel de pastila, in afara de vitamine (centrum materna)...
o zi frumoasa va doresc
mara
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
9+
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Hahahaha, nu se cearta nimeni bre. E de la hormoni. Sa vedeti voi in ultimul trimestru de sarcina. Atunci topaie si hormonii si grijile si temerile, iar descarcarea e tot mai greoaie dupa 7 luni de sarcina (daca ma intelegeti...hihihih) si atunci sa te tii vere!!! |
Bine-zis!
*Blackmoon Lady
5+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
lexi...eu am avut dunga si deasupra buricului si am facut o zgamaiata mica![]()
momentan sunt in gospodareala..fac dulceatza cirese si compot..soooooo va imaginati ce harababura e prin bucataria mea..momentan am mai scos-o la liman.dulceata fierbe-ma apuc de compot.
banc:![]()
Soacra isi invita ginerele la masa... Ginerele, desi suspicios, accepta invitatia. Pe masa, diferite salate, preparate din carne de pui, porc, cartofi vreo 3 feluri, deserturi, bere rece, vin, ...
La un moment dat soacra iese la bucatarie. Ginerele apuca o bucatica de carne si i-o da pisicii. Asta dupa 2, 3 crampe, moare sub masa. Nervos tare, ginerele apuca o cratita goala si cand intra soacra ii trage una de o lasa lata pe jos.
La care pisica de sub masa: - YEESSSSSSS!!!!!
sper sa mai inveseleasca atmosfera
*Blackmoon Lady
5+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
sophia_m spune:
..buna pisica la casa omului
desi eu am o soacra de nota 10 si al meu zice despre maica-mea la fel
mi-am hranit si eu bobul si ma apuc de putina ordine prin casa, trebuie sa bag si la spalat
cine-i harnic face dulceata si compot
, la mine au inceput sa se strice ciresele si mi-e lene sa fac compot, am facut anul trecut, acum sa faca soacra-mea sa imi trimita si mie
n-am nici borcane macar![]()
spor la nebunie in bucatarie My_Lady
va
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png
4+
mihacor spune:
ylari,elenusht imi pare enorm de rau pt voi...sunt cu gandul la voi si ma rog din tot sufletul sa fiti bine si sa treceti peste toate...

Sa dea DD sa fie
si sa stea acolo cuminte...
Matzaila_81 spune:
Fetele eu mi-s deprimata rau de tot. Imi vine sa plang in continuu, sunt tare amarata si de atatea vesti proaste. Stiu ca in parte e din cauza hormonilor dar mi-as dori sa pot face ceva. Sper sa nu fiu asa toata sarcina.
Am greturi, nu pot sa mananc nimic, sunt mereu obosita si smiorcaita.
ralubyl spune:
Offf...numai vesti triste.Imi pare tare rau ca treti prin astfel de momente.Dar trebuies sa mergeti mai departe si totul va fi bine.
Annisia- Eu am cand si cand dureri de burta ca la menstruatie si mi s-a recomandat doar no-spa.A zis ca nu e nevoie de utrogestan.Nici mie nu mi se pare ok sa ti se dea fara analize in prealabil.Voi vedea ce zice si doctorul la care ma voi duce pentru supravegherea sarcinii(inca nu m-am hotarat
).
O zi placuta in continuare si spor la bucatarit My_Lady.