Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

nu face nimeni,capitol nou?
daca imi trimiteti parola,fac eu

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophia_m

pai Mihaela baga niste greturi si oboseala ca scuze si ramai acasa ca o lady...in perioada asta putem sa-i manevram la maxim, zic sa profitam fetelor

voi ce mancati?
acum gatesc niste cartofi la cuptor cu o salata de varza

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png

4+

Nu ca se duce singur si ii umple capul de prostii si eu stau stresata acasa ca de ce nu vine si cand vine vine cu fundul in sus, ii mai dau pace putin dar deja am inceput a face figuri sa termine cu treaba la masa ca m-am saturat.Deacum trebuie sa se gandeasca ca are familia lui.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Fetelor eu am facut aseara fasole galbena cu pui si cu maioneza, smantana si usturoi si a iesit o nebunie.
Am fiert fasolica 10 minute si puiul dupa care le-am tocat marunt si le-am amestecat cu maioneza, smantana ca sa nu fie asa grea si usturoi si la sfarsit am stors si o felie mai groasa de lamaie. In rest am o limba mare de vaca in frigider sa o fac cu masline.

Ai grija ca maioneza nu e prea buna in sarcina, cea facuta din galbenusuri.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

Mihaelafalt ma bucur ca ai venit cu vesti bune,poate nu se vede inima din cauza ca ai ovulat mai tarziu si atunci bebe ii mai mic
Eu astazi am facut niste varza calita,fara carne ca nu prea ma mai impac cu ea

11+
puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutza87 spune:

fetelor ce harnicutze sunteti!!! eu de cand am facut 7 sapt.nu m-am mai bucurat de mancare gatita de mine...deabea mananc sa nu mor de foame...sotzul e gospodina acuma face si el ce stie hahahah ...peste 2 zile plecam la Bistrita la mami..si apoi cand ne intoarcem cred ca am burta cat la 5 luni:))))

heiii si eu am facut compot si gem de capsuni si ciresee yamiiiiiiiiiiiiiii dar in vremea buna adica acu 2 sapt.astept sa treaca trimestru asta si sa scap de teroarea asta de rau si sa ma bucur de bebe!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Unde sunteti fetelor?

ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (6+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput