Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, oare sa mai sper, totusi?
Parca nu vreau/pot sa accept, plang continuuuuu.................

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ylari, imi pare nespus de rau dar de ce nu mergi si la alt medic ca sa fii 100% sigura ca intr-adevar s-a uitat bine? Off, chiar imi pare enorm de rau. Iti doresc multa, multa putere!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 8+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

200 lei am vrut sa spun
sarcina are 5 saptamani.nu am auzit inima lui bebe(nu e voie pana la 3 luni,ii dauneaza embrionului),i-am vazut batand pe ecograf inima

Ylari...Dumnezeu sa te ajute.sa fie o minune.sunt cu sufletul alaturi de tine.e dureros prin ceea ce treci

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

ylari, imi pare rau, si mie imi vine greu sa cred
trebuie sa ramai optimista mai ales pt eva, daca nu e acum momentul sigur va fi bine cu sarcina urmatoare, asa cum a fost si la eva
curaj maine la doctor, va fi bine

de baietel mare si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

buna seara fetelor,eu am fost azi pe la o plimbare mai lunga pe la neamuri.
elenusht ma bucur ca te simti mai bine.
My_Lady0091 felicitari pt vestile bune de la eco.
YLARI imi pare rau ca s-a intamplat asa,suntem alaturi de tine
nu pot sa imi imaginez prin ce treci,iti tin pumni pe maine.
adrianab12 bine ai revenit din concediu

10+
puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ups, Ylari....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Va multumesc fetelor, imi este tare greu, Eva e minunata, ma ajuta enorm, saraca, si-a dat seama ca e vorba de bebe, m-a intrebat de 2 ori daca e bine bebe la mine in buric
Mda, astept cu nerabdare ziua de maine dar incerc sa nu imi fac sperante, nu m-am dus de nebuna azi la eco ci fiindca am simtit ca ceva nu e bine. Am avut simptome care au disparut brusc. m-a indus in eroare faptul ca nu am sangerat, se pare ca utrogestanul e de "vina", mai bine nu il luam, daca mai raman vreodata nu mai iau asa ceva, in fine......... ma duc sa dorm... va pup, sunteti minunate, va doresc o odisee minunata si uiuti sanatosi!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

eu te consider inca parte din odisee..si esti oricand binevenita aici,indiferent de rezultat.
fii tare,tare,tare

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ink@ spune:

ylari imi pare atat de rau. sunt alaturi de tine. dar sa stii ca nu este vina progesteronului, din contra el ajuta daca exista deficit de progesteron,tocmai sa nu pierzi sarcina, dar daca embrionul are malformatii, sarcina tot se va pierde, este vorba de selectia naturala.
my_lady0091 cum adica sa nu-i asculti inima, ca ii dauneaza embrionului? eu i-am ascultat inimioara la 7 saptamani, pentru ca nu am fost in tara pana atunci. si ecografiile nu-i dauneaza embrionului.

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

of Ylari....nu pot sa cred...ma doare pe mine sufletul pt ce ti s-a intamplat! drept sa spun si eu traiesc mereu cu teama ca mi se poate intampla sa-mi pierd puiul!diseara sunt chemata iar la ecografie si am asa niste emotii...sper sa fie totul bine! pe mine ma doare mijlocul si am asa ceva pe la burtica!Ma rog la Doamne Doamne sa ne tina puiutii bine! eu, te sfatuiesc sa mai vezi si o alta ecografie, fa si beta hcg 2 zile la rand vezi daca creste sau nu!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

6+
minunea noastra

Mergi la inceput