Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
anangel_lexi spune:
Buna dimineata tuturor. Va ofer cate un ceai.
Ylari, iti tin pumnii din tot sufletul, sa fie totul bine! Curaj!
Elenusht, nu te gandi la ce-i mai rau, fii optimista, autosugestia e foarte importanta. Capul sus, va fi bine, ai sa vezi!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 8+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
My_Lady0091 spune:
ink@..doctorul gineco mi-a spus ca e recomandat ca pana la 3 luni sa nu se faca doppler pentru a putea asculta inimioara.deci nu e interzis,dar se recomanda sa nu.decizia mea a fost sa nu
*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
iaura21 spune:
vai fetelor...eu cand intru dimineata ,ma rog sa fie bine pt. fiecare sa nu fi patit careva ceva ,am emotii sa intru ..si uite ca acum s-a intamplat ...
ylari suntem alaturi de tine ,nici nu vreau sa-mi inchipui ce e in sufletul tau...poate o mica consolare e ca o ai pe eva,care te va ajuta cum stie ea sa treci peste mai usor...dar ce simptome te-au mai lasat in afara de greturi ?(multumesc lui DD ca azi dimi am avut si iogreturi si o senzatie de voma, ca de nu eram cu morcovul in fund si io)
si eu am ascultat bataile lui bebe de 2 ori pana acum ,nu am auzit sa nu fie bine pt. embrion...acum fiecare dr. cu parerea lui
ink@ bine ai revenit, ma bucur ce esti ok ,ca esti prima bulgaroaica din odiseea noastra
adriana ce imi doresc si eu in vacanta ,undeva departe sa treaca timpul mai usor...vai ce greu trece pana pe la 3-4 luni ,voua nu vi se pare?
minunea mea +10
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
alina_anto spune:
doamne, ylari..imi, pare asa rau...stiu ce simti acum Sa stii ca Eva va va ajuta enorm sa mergeti mai departe. Trebuie sa te intaresti, sa gasesti putere. Cand am trecut anul trecut prin asemenea momente, am zis ca nu ma pot lupta cu destinul, ca va trebui de acum sa ma bucur e fiecare clipa alaturi de cei pe care-i am: Sara si taticul ei.
sunt cu sufletul alaturi de tine. ma rog sa fie bine!!
Alina 8+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
adrianab12 spune:
Sa stii iaura21 ca trece f greu timpul si pentru mine, in vacanta a fost mult mai bine, a trecut mai repede si nici nu mi-am dat seama ca sunt insarcinata. Eu nu prea am greturi, doar o usoara apasare simt la baza burticii, in rest, nici ametita nu mai sunt. Ceva arsuri de stomac am si cateodata balonari.
Azi ajung si eu la ecograf sa vedem ce spune, ar trebui sa fiu in 9 saptamani azi!
Maine vin cu vesti mai multe!
Multa sanatate si putere de a trece mai departe, celor cu probleme! Va tin pumnii, mult curaj!
9+
Crinutza87 spune:
buna fetelorrr!! in sfarsit si eu printre voi..multe s-au mai intamplat de de cand nu am mai intrat! mie mi-e tare rauuu toata ziua ..la pat simt ca turbez nu alceva..fiecare zi e un chin pt. mine..la medic nu am mai fost ..sapt asta sper sa ajung!...deabea ce am putut sa citesc capitolul asta..asa cate umpic ce ati scris fiecare!sper sa treaca si perioada asta si bebe sa fie ok!
ylarimi-au dat lacrimile parca ma regasesc eu in povestea ta...cand am fost la medic si eram aproape singura ca nu mai e bebe ...nu am cuvinte ..imi pare tare greu si iti doresc sa te recuperezi repede si Dumnezeu sa aibe grija de tine!!
bun venit la toate fetele noi!!!!sarcini fara probleme va doresc la toatee!!!
aa apropo..mi-au aparut 2 semne identice pe mana..si visez doar...2:)) hahahahah is tare curioasa de sunt 2 :) sper sa mai pot scrie ..am plecat din nou in pat asa il urasc deja
la toate feteleee!!!
ralubyl spune:
Buna fetelor! Sunt Raluca si sunt o viitoare mamica.Sunt in sase saptamani si am fost deja la prima ecografie de confirmare.Asadar am un butonas mic in burtica si sper sa fie totul bine in continuare.Am inceput de azi cu ceva greturi,dar cel mai rau imi dau de furca plimbarile dese la baie.Aaaa....DPN - 09 februarie 2012.
Va doresc la toate sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi.
elenusht spune:
bine ai venit ralubyl! sa ai o sarcina usoara si frumoasa! Cat ma bucur ca ne inmultim aici!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
7+
minunea noastra
mihacor spune:
hop si eu la voi...
ylari imi pare nespus de rau...DD sa fie cu tine si familia ta...
am citit si eu pe aici ce scrieti...si ma bucur sa fiu printre voi...
va doresc la toate multa sanatate si bebei cuminti...
eu abia maine merg la medicul de familie si probabil sapatmana viitoare la ginecolog,nu prea vreau sa ma stresez...
ma rog la DD sa fim bine toate....
Sa dea DD sa fie si sa stea acolo cuminte...
mihacor spune:
eu dupa calculele mele,as avea 5 sapatamni si 2 zile,ultimul cm l-am avut pe 9 mai...
Sa dea DD sa fie si sa stea acolo cuminte...