Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
adrianab12 spune:
Bine ati venit Raluca si mihacor, multa sanatate si bebei la termen! Sarcina usoara va doresc si sa veniti cu cat mai multe vesti bune!
9+
elenusht spune:
mihacor bine ai venit! noi ne stim de la aspirante! sa ai o sarcina usoara si fara probleme!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
7+
minunea noastra
anangel_lexi spune:
Ralubyl, Mihacor, bun venit printre noi. Sarcini usoare si bebei santosi tun!
Imediat va trec in listuta.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 8+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
ralubyl spune:
Fetelor eu nu m-am hotarat la ce doctor ginecolog voi merge.Stiu ca vreau sa nasc la Filantropia.Ginecoloaga mea de acum nu se ocupa de nasteri asa ca trenuie sa ma indrept spre altcineva.Ea mi-a recomandat-o pe dna doctor Paris,dar cumnata mea nu a auzit lucruri bune despre dansa.La ecografia de confirmare am fost la o doctorita de garda de la Filantropia,Brandusa Mitroi.Pare dragusa si mi-a explicat cate ceva,dar e tinerica.Ar mai fi dl doctor Ediz Huseyinoglu despre care am citit numai de bine.Asadar nu stiu ce sa fac.Voi ce ziceti?Voi la ce doctori mergeti la Filantropia?Caut pe cineva care sa fie calm,sa-mi raspunda la intrebari pe intelesul meu si mai ales sa se ocupe si sa-i pese de sarcina mea.Pupici la toate.
Annisia spune:
Bun venit felelor noi!!!
Stiti ceva de Ylari? Sper sa fie bine si doctorita aia sa fi dat chix...
Nu mai stiu cine zicea ca pana la trei luni nu ai voie sa asculti inimioara copilului, ca-i dauneaza. N-am mai auzit asa o prostie, zau! Pai si fetele astea care se duc buluc dupa sase saptamani sa asculte inimioara, se duc sa-i faca rau copilului, nu? Ce naiba mai, credeti toate prostiile.
Eu nici cu hainutele si alte trebi nu am superstitii sau mai stiu eu ce. Astept sa vad ce fel de putza are si pazea ca vin! La Yanis ajunsese sa aiba mai multe haine decat mine (si fac parte din categoria bolnav cronic dupa cumparaturi). Bine si acum cred ca are mai multe, dar e greu cu moda asta... Se schimba mereu, mereu...
La mine se vede burtica deja. Asa am fost si la Yanis: extrem de precoce. La cinci luni de sarcina ma trimiteau oamenii acasa sa nu nasc pe drum... Am avut o burta imensa. Se pare ca si acum o iau de la inceput.
Sanii ma dor de nu se poate, mai ales pe laterale. Imi gasesc tare greu pozitia la nani. Ma sucesc pe toate partile si nu pot sa stau mult pe o parte, ca amortesc si ma deranjeaza burtica. Sunt fitosi rau bebelusii din ziua de azi. Vad ca nu mai cresc decat cu hormoni si sunt pretentiosi de numa. Maine - poimaine imi bate bebelusul in buric sa-i trimit un laptop la garsoniera, ca se plictiseste...
Eu abia saptamana viitoare ma duc la analize. Tati e plecat si nu am chef sa umblu singura prin spitale. Plus ca eu sunt truli. Daca ma supara vre-un medic, sar la gatul lui, nu rabd. Asa M e mai impaciuitor, ma mai calmeaza. Stiu sigur ca nu ai cum sa nu te enervezi cu sistemul medical din mandra si frumoasa noastra tara. Eu deja am avut doua show-uri saptamana trecuta si ala de ma mai supara si-o ia pentru toti la un loc.
In rest, toate bune si frumoase. Mi-am luat un conced cat sa bag o maricica si un munte, sa mai plimb pustiul. Apoi iar munca si iar conced... Ca bugetarii, ce sa facem?!
ANNISIA, mami de YANIS si suriorul lui (6+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Annisia Bun venit felelor noi!!! Stiti ceva de Ylari? Sper sa fie bine si doctorita aia sa fi dat chix... Nu mai stiu cine zicea ca pana la trei luni nu ai voie sa asculti inimioara copilului, ca-i dauneaza. N-am mai auzit asa o prostie, zau! Pai si fetele astea care se duc buluc dupa sase saptamani sa asculte inimioara, se duc sa-i faca rau copilului, nu? Ce naiba mai, credeti toate prostiile. |
Anisia,ti-as fi recunoscatoare,daca am pastra un ton de decenta in limbaj.multumesc.
eu am incredere in doctorul meu.si prostii nu cred ca vorbeste.mi-a recomandat.nu a zis ca e interzis.
multumesc de intelegere
edit:deobicei imi place ca intr-o discutie cu pareri contrarii sa existe argumente,nu doar invective gen "prostie mai mare".sa nu uitam ca noi suntem pacientii deobicei si nu doctorii.
daca te-am suparat,sa-mi fie cu iertare.
*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
ma ca Ylari sa fie bine...si cand va putea sa ne dea de veste.o imbratisez tare-tare.
Ylari-sa nu iti pierzi credinta ca va iesi soarele si pe strada ta!
*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Annisia spune:
http://blog.bestkids.ro/index.php/in-dialog-cu-burtica-ascultarea-zgomotelor-fetale/
Iata si argumentele. O simpla cautare pe google iti mai da vreo 10.000 de asemenea articole. Nu stiu cu ce fusei indecenta in limbaj, ca nu mi-am bagat si nu mi-am scos nimic. Stiu ca fetele sunt mai sensibile in perioada asta. Probabil ca de aici mi se trage indecenta.
Raman la parerea mea, ca asa grozavie n-am mai auzit. Imi pare rau ca tu sustii recomandarea doctorului tau si iti refuzi aceasta placere imensa, acest sentiment unic. Fetele care si-au auzit inima puiului, stiu ce zic.
Pana la urma fiecare face ce vrea, dar nu mi se pare corect sa dezinformezi fetele din grup si sa le faci sa se simta vinovate ca vor sa-si asculte bataile inimioarei bebelusului lor, sa ramana cu impresia ca fac ceva gresit sau ca ii fac rau copilului.
Accentuez faptul ca traim in democratie, nu pe vremea strabunicii. Fiecare face cum simte, cum vrea, cum poate. Parerea celor din afara subiectului e doar o vorba, de care tinem cont sau nu. Dar tot vorba ramane...
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Si viata fum!"
YLARI spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 ma ca Ylari sa fie bine...si cand va putea sa ne dea de veste.o imbratisez tare-tare. Ylari-sa nu iti pierzi credinta ca va iesi soarele si pe strada ta! *Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
|
Fetelor am ajuns de ceva vreme acasa, am scris la Mladite si Mgurasi, dau copy-paste. Ce pot sa spun e ca am sperat pana in ultima clipa. M-a consultat si mi-a zis ca e ok colul, ca nu sangerez, ca uterul ar corespunde varstei sarcinii, deci ce sa mai, aveam sperantele in suflet cat China. Dar la ecograie s-a prabusit totul, sarcina oprita din evolutie acum o saptamana... Maine imi face chiuretajul. Imi este foarte frica, eu nu vreau anestezie generala, dar mi-a zis doamna ca imi va explica totul. Mi-a spus ca mai mult ca sigur cauza a fost efortul, era si desprins (whatever, nu stiu ce inseamna) si adevarul e ca atunci cand am fost cu Eva la Medicover m-am grabit ca proasta, am alergat dupa taxi, parca nu mai erau taxiuri, cu Eva dupa mine, cu bagaje in maini, ca o cretina ce sunt. Dar asta e... nu mai pot sa fac nimic decat sa ma dau cu capul de pereti. Of ce tare ma doare ca nici macar un pupic nu pot sa-i dau. niciodata.
Va multumesc ca v-ati gandit la mine. Acum imi e doar oarte oarte foarte frica de chiuretaj. Sper sa ie bine.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Annisia spune:
Ylari, suntem alaturi de tine. Nu are rost sa iti mai reprosezinimic acum. Se putea intampla si daca stateai numai in pat cumintica. Sunt lucruri pe lumea asta pentru care nu trebuie sa mai cauti explicatii. Trebuie sa le accepti si sa iti gasesti puterea de a merge mai departe. Sunt convinsa ca vei izbuti sa depasesti acest moment crud, sa iti inconjori fetita cu si mai multa dragoste si, dupa o scurta perioada de timp, sa incerci iar. O sa fie bine! Trebuie sa fie bine. Multa forta iti doresc si te imbratisez tare, tare, tare!!!
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Si viata fum!"