Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (193)
Raspunsuri - Pagina 12
belleane spune:

Sara, Alexandra, Alessia, David 

mult soare si numai bucurii va doresc.
Ylari eu zic sa astepti minim 6 luni.
Felicitari Andree pentru bb Marc!!

Gabita: e super gradinita lui Andrei, si Harap ALB la fel.
Cleo: pai suntem Homeless maica,dormim la rude, prieteni, cunostinte, prin rotatie asa
, partea buna este ca am fost la concerte: Scorpions unde am stat fix in fata, si Ub40, ambele super, serbari, premieri, ma simt oarecum ca-n concediu doar ca nu prea am schimburi si incaltaminte de rezerva de uneori as vrea sa pot merge in maini. M-am detasat asa de bine de zici ca nici nu e vorba despre mine. Cred ca deja mi-au zburat stolurile.
Lorich spune:
daaaa...Victoria a esi a noastra, i-am dat add si pe Fb. ![]()
Ylari eu am facut chiuretajul pt pierderea sarcinii si dr. mi-a zis ca daca vreau, dupa ce vine menstruatia pot incerca si pot ramane; booooon..ce a dedus Dna IQ din asta? Ca pana vine menstruatia nu poate ramane. Asa ca am inceput tratamente stomatologice cu anestezie, raze, tetraciclina si intre timp menstruatia aia mult asteptata nu mai venea; sa-ti zic pe scurt, la 2 sapt dupa chiuretaj, am fost la control, dr. a zis ca e ok, iar noi in we ala am "comis-o" si ...Robertel ochios!!!!
va fi bine!!!!
Imi pare rau ca ai aflat asa tarziu cu costumul, ca sunt multe locuri unde poti inchiria, acume tarzior, gradi lui Robert inchiriaza d ela paiata party (au site, poate dai un telefon, nu stiu...mi-e mila sa i se strice dispozitia frumoasei Eva)
YLARI spune:
Belleane, zic si eu ca si Cleo: Haoleu, 6 luni?????? eu ziceam vreo 2 (maxim)
dar eu nu sunt in deplinatatea facultatilor mentale acum.
Cleutzu, merci, fac o incercare, sper sa nu fie prea tarziu....
Ah si am sunat-o si pe directoare si mi-a confirmat, dar nu o inchid ci se muta ca nu mai fac fata cheltuielilor
Of... si, ghiciti cand: exact cand pleaca Emil!!!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Lorich spune:
chiar nu pricep de unde 6 luni astilea!!!
deci, probabi la Yalri, ca si la mine a fost pierdere din cauza unei erori a cromozomilo, o anomalie acolo...dr. mi-a zis atunci ca asta nu are legatura cu o alta sarcina, mie mi-a zis sa incerc imediat daca asta vreau. Mentionez ca in sarcina cu Robert nu am avut niciun fel d eproblema, nici macar cat in asta cu Ana. Doar fricile mele ca facusem raze, anestezie dentara, tetraciclina. Daaaar...sfant e ce zice dr. lui Ylari, nu noi pe forum. raman la parerea mea ca 6 luni e aiurea d emult...mai ales ca suferinta din sufletelul ei asteapta s afie stearsa de II
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich daaaa...Victoria a esi a noastra, i-am dat add si pe Fb. Ylari eu am facut chiuretajul pt pierderea sarcinii si dr. mi-a zis ca daca vreau, dupa ce vine menstruatia pot incerca si pot ramane; booooon..ce a dedus Dna IQ din asta? Ca pana vine menstruatia nu poate ramane. Asa ca am inceput tratamente stomatologice cu anestezie, raze, tetraciclina si intre timp menstruatia aia mult asteptata nu mai venea; sa-ti zic pe scurt, la 2 sapt dupa chiuretaj, am fost la control, dr. a zis ca e ok, iar noi in we ala am "comis-o" si ...Robertel ochios!!!! va fi bine!!!!Imi pare rau ca ai aflat asa tarziu cu costumul, ca sunt multe locuri unde poti inchiria, acume tarzior, gradi lui Robert inchiriaza d ela paiata party (au site, poate dai un telefon, nu stiu...mi-e mila sa i se strice dispozitia frumoasei Eva) Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Wow, cat de tare!!! Mda, totusi eu am sa astept menstruatia macar :):):):) Acum am aflat si cand trebuie sa merg la control, ca eu am fost atat de bulversata la chiuretaj incat am uitat sa intreb doctorita cand trebuie sa vin la control.
Imi vine sa rad ca tocmai m-a sunat directoarea sa imi spuna ca maine dimineata imi aduce doamna respectiva costumul la serbare direct. Ha, ha! Deci a meritat tambalaul. In plus mi-a zis sa stau linistita ca ma va ajuta cu o solutie pentru perioada cu pricina si ca nu o sa raman cu Eva in pom. Va dati seama eram nevoita sa o iau cu mine la servici probabil. Asta era... Avem birouri neutilizate, duceam patutul de voiaj, o culcam acolo.... hai ca am luat-o pe aratura rau.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Lorich chiar nu pricep de unde 6 luni astilea!!! deci, probabi la Yalri, ca si la mine a fost pierdere din cauza unei erori a cromozomilo, o anomalie acolo...dr. mi-a zis atunci ca asta nu are legatura cu o alta sarcina, mie mi-a zis sa incerc imediat daca asta vreau. Mentionez ca in sarcina cu Robert nu am avut niciun fel d eproblema, nici macar cat in asta cu Ana. Doar fricile mele ca facusem raze, anestezie dentara, tetraciclina. Daaaar...sfant e ce zice dr. lui Ylari, nu noi pe forum. raman la parerea mea ca 6 luni e aiurea d emult...mai ales ca suferinta din sufletelul ei asteapta s afie stearsa de II Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Pai doctoritza a zis ca imi recomanda doar sa astept o menstruatie, apoi ca pot sa raman. Eu intrebam in cat timp ai ramas tu de repede, de asteptat stiam deja de la doamna doctor cat trebuie sa astept. Belleane
este foarte adavarat ca am auzit si eu de la lume ca li s-a recomandat asa o perioada de asteptare, dar sarcinile pierdute erau mari si probabil ideea era sa li se retraga si uterul si altele sa revina la normal. Nu stiu, zic si eu.YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
cleo78 spune:
ylari, la o sarcina avansata se punea problema de ceva mai mult
Dar la o sarcina abia depusa, care eu banui ca s)ar fi elininat si natural, iar multe femei nici nu apucara sa se prinda ca fuse ceva acolo - nu cred ca e perioada asa mare
belleane spune:
Cleo: Era gata aproape tot dar erau si chestii care nu-mi placeau asa ca le-am zis ca nici nu mai trec pe acolo sa ma cheme ei cand e gata. Am si mobila in bucatarie montata cu toate alea.
Ylari: in cazul meu pauza a fost de 6 luni, dar sarcina avea 12-14 saptamani. Oricum eu n-am vrut sa risc, aveam si o cezariana, nici prea tinerica nu eram.Ma bucur ca va avea Eva costum.
stefany_p spune:
Ylari, te imbratisez strans
Fetele, va mai pun cateva poze cu noi, n-am mai pus de ceva vreme
http://family.webshots.com/album/580353905iFBIgo
aelita spune:
citat din mesajul lui alina_anto Acum o ora a nascut Andree27 un baietel sanatos si frumos (mi-a zis ca seamana mult cu Eric), de 3,500 kg, pe nume Marc.![]() A fost provocata nasterea si s-a chinuit saracuta de la 9 dimineata. A zis ca a fost mai greu decat la nasterea lui Eric. Dar a trecut si acum e fericita!!!! Alina 8+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |

Sa fie sanatos ,sa creasca mare,sa fiti o familie fericita !

8+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)