Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

mayane ce e aia/ ce-i cu emotiile alea/pozele alea?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Am dat un milion de click-uri sa inchid reclama aia, ca imi trezea copilul. Si am nimerit din greseala pe banerul asta din dreapta paginii... Mi-au saritr in ochi cele 2 printese buburuze. Daca dai click pe o poza, te duce la articol.

Si tocmai cand vroiam sa-i spun lui Tunde ca cineva, acolo sus a auzit-o, ca la ultimele 5 click-uri nu mi-a aparut reclama, ghici ce? A aparut iar !

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Cred totusi ca era obosit ca azi n a mai facut asa.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Deci, ce ma nerveaza pe mine la fi-miu e ca are ochi nehotarati. Vad ca ai vostrii au optat deja spre caprui sau albastru, copilul meu pana cand o sa aiba ochii gri?

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

neata mamici de bebici!
in dimineata asta imi mancam cerealele cu lapte de migdale si voi vorbeati de torturi si branzeturi si eu pe tastatura...
asa ma chinuie niste fantezii desantate cu prajituri cu branza si kefir...dar deh...regimu-i regim, daca-i musai cu placere, asa ca balotez in continuare lapte de orez, de migdale si alte facaturi din astea....

Irinuka - si sotul meu tare bun si muncitor, dar asta nu ma impiedica sa-i mai servesc cate una din seria "barbatii e niste porci dar nici femeile nu e oameni"
numa asa, din senin mi se pune pata si ma cocosesc la el. si dupa ce am comis-o, ma "remusc";
pe mine sotu nici nu ma mai ia in serios in perioada asta; cum incep sa ma zburlesc, cum ma-ntreaba "iar hormonelu'?"

eu zic ca scuza asta cu hormonu' o mai putem folosi pana face cupilu' 9-12 luni; dupa aia musai sa venim cu altceva

ralu - frumusica si tare zambareata buba ta

scutece, noi folosim pampers; am sarit sapt asta la nr 3.

ambramburik - pupam burticica roz; sarcina usoara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Buna fetele!

Intram si noi sa incurajam mamici obosite si/sau deprimate, sa le transmitem multa sanatate lor si buburuzelor/buburuzilor lor si sa le spunem ca supararile sau racelile vin si trec asa ca fruntea sus si vorba ceea: fiti barbate!!!!!!!!!!!!!!!! Doar ati trecut printr-o nastere...ceea ce se intampla acum e floare la ureche:)Zic si eu, nu aruncati in mine...sau daca aruncati macar aruncati cu ceva folositor:))

Am vazut buba jucausa...tare haioasa era ea ascunzandu-se dupa aparatori:))

Abramburika - felicitari si cu Dumnezeu inainte...sa auzim numai de bine!

Madalina si noi vrem sa ne mutam si vrem si vrem si parca nu ne iese nik...dar important e ca vrem...s-o inatmpla o minune si bulevardul nostru...eu nu vreau decat doua camere acolo ca acu-s la garsoniera si nu mai pooooooooooooooooooot...cateodata zic ca aici o sa murim, cateodata sunt optimista...acu ce-o vrea Domnu'...mergem mai departe...sau emigram...mai vedem.

Piscotul meu doarmeeeeeeeee...si eu as vrea dar nu ne sincronizam la programe...sunt foarte agitata acum, cred ca din cauza ca dimineata am facut 13-14 prin bucatarie...facut ciorba de vacuta, mancarica de ciupercute si dovlecei si gratar...simteam ca nu mai termin...

Pupez fetele!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

OOOOffff, coplicata treaba cu branzica asta. Eu zic in felul urmator:daca aveti cunostinte care au vaca si stiti sigur ca animalul nu are nici o problema, de preferat e sa luati de la ei. Pentru Lori sa stii ca prin pasteurizarea laptelui se distrug mai putine microorganisme decat prin fierbere(pasteurizarea e un proces de incalzire a laptlui pana pe la 70 grade, in timp ce fierbere de paseste cu mult 70 grade). In cazul in care nu stiti pe nimeni de la care sa luati lapte proaspat, de preferat e sa-l luati pe cel cu termen de valabilitate pana in 30 de zile, nu cel cu termen de 3-6 luni(ex: LaDorna), iar in cel la punga nu am incredere deloc(nu e pasteurizat, e ca si cum as lua lapte de la necunoscuti din piata).
Eu cred ca voi opta pt laptele de capra, dar mai vedem.
Ralu dulce foc Naty.
Vreau si eu la zumba cu voi, dar nu am cu cine lasa piciul la ora aia.

Mergi la inceput

La multe lunite beblusilor Eva si Alexia!

Alinushali - tre sa fie tare trist sa nu te poti bucura pe deplin de copil, datorita problemelor de cuplu.
eu cand ma lovesc de situatii din astea cumpana, prima intrebare pe care mi-o pun e daca pot face vreo alegere, daca mai pot schimba ceva sau nu.

Cred ca numai moartea si bolile incurabile ne pun in imposibilitatea de a mai alege.

In situatia ta, tu poti alege. Poti alege sa ramai cu sotul tau, sa incercati sa faceti lucrurile sa mearga, sau poti alege sa va separati.
Eu iti doresc sa faci o alegere numai atunci cand vei fi cu adevarat pregatita sa infrunti consecintele ei. Si iti mai doresc sa fii mereu pe pace cu decizia ta, oricare ar fi ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Dragutelor cam in ce data intra indemnizatia?
Eu am primit decizia unde imi spun ca banutii se vireaza intre 8 si 27 a lunii; ok....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adryii in bucuresti se depun in 17 ale lunii

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Doloress - si eu, mare fan Françoise Dolto si Jacques Salomé. Pe Salomé l-am si vazut intr-o conferinta la Paris in 2001. dintre cartile lui cel mai mult mi-a placut "Daca m-as asculta, m-as intelege"; de fapt, ultima parte din "Mami, tati..." e un capitol intreg din "Daca m-as asculta.."
Eu il urmaream de pe vremea cand avea o rubrica in revista Psychologies, iar aici i-am studiat la scoala metoda E.S.P.E.R.E si cele 20 de reguli de igiena relationala.

In alta ordine de idei, eu studiez intens problema alergiilor si a eczemelor. Ma intereseaza mai ales terapiile alternative;
si am descoperit ca osteopatia ar fi eficienta in cazurile de reflux si alergii alimentare, iar ca uleiul de Evening Primerose ajuta la vindecarea eczemelor.

Ai incercat vreuna din ele pt Patrick?
eu am programat-o vineri pe sophic la osteo, iar de ieri iau eu ulei de Evening Primerose (3 capsule pe zi) si vreau de azi sa ii aplic ei ulei extern, in zonele afectate.

sa vedem...sunt dispusa sa incerc orice metoda naturala, numai sa scap de cortizon.

Mergi la inceput