***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(132)
Raspunsuri - Pagina 9
madaiulia spune:
Multumesc Ella! Pe fbk citesc si eu mai des.
Sanatate lui Bob! E bine acum?
An@ asteptam mai multe povesti si poze cu motatele.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
An@ spune:
Ella, multumesc! o sa caut si eu sa/i dau Anei. Noi ne-am tratat cu glicerina cu propolis si galbenele si extract de muguri de mesteacan (imi mai daduse un extract dar nu l-am gasit la prima farmacie si nu am mai cautat). Acum e mai bine, de ieri mananca normal. Ana a mai avut la 1 an si ceva, dar atunci a fost mult mai rau, plus febra mare (40). ff frumoasa declaratia lui Bob!
Mada, la multi ani fericiti!! Pai, ce sa povestesc, ca toate zilele sunt la fel : aglomerate si alergate. Fac "naveta" intre cele doua si incerc sa le impac pe fiecare. Dar categoric acum e mai simplu si mai relaxant decat la primul. Si parca am timp mai mult acum (mai si citesc, mai fac si mancare si altele prin casa. La Ana eram terminata de obosita si nici ea nu a fost copil rau). Mezina creste frumos, ne zambeste si gangureste. E mult mai precoce decat Ana la tinut capul (inca din maternitatea si-l ridica bine cand o tineam pe burta,acum e batoasa tare ), deja s-a rostogolit de pe burta pe spate (Ana abea la 4 luni a facut asta). Ana trece de la o extrema la alta:cand e cea mai minunata, cuminte, etc, cand e plina de crize si daca ma nimereste si pe mine crizata, atunci sa vezi scandal .
Vas, mie imi place la Neptun (acolo am mers in ultimii 3 ani), gasit cateva locuri unde se mananca bine si proaspat (la peste ma refer) si pt ca, parca, nu e asa aglomerat ca si Ef N. Neptun are un minus: sunt pietre in apa .
Didi, Liviana !
Ioana13 spune:
Betty, mare dansatoare e Andreea! http://www.youtube.com/watch?v=9ewirYyup68&feature=share
bettyR spune:
Da, Ioana, asa frumosi au fost toti copiii la serbare, ca din reclame!Si f mult le-a placut ca a fost cu dans, Andreea numai serbare si dansuri vrea!
Ella, vroiam sa te intreb ceva, Alexandra a facut bronsiolita, febra, crize de sufocare, respiratie greoaie si zgomotoasa, tot tacamul, ca tratament de la 2 dr nu am primit decat aerosoli cu adrenalina o zi, apoi eurespal, acum e mai bine, fara febra, mananca, tuseste mai rar, dar ii suna respiratia, deci dorm langa ea si aud ca si cum ar trece aerul prin secretii, mai tuseste noaptea doar ... luni ma duc din nou la dr ... dar mi se pare dubios cum respira ... oare e normal? se poate fara antibiotic, nu lasa urmari? respira ca bunica care avea astm ...mai da-mi detalii aici sau pe pm despre boala asta ... stiu ca si voi ati tras cu asa ceva ...cum e Bob la gradi, mai raceste? ati facut ceva special, parca e mai bine in ultimul timp au cel putin asa mi se pare mie ...
ella_74 spune:
betty,
imi pare rau sa aud ca e bronsiolita; din cate stiu e virala, deci antibioticul n-ajuta decat daca se suprainfecteaza; a facut ultima bronsiolita in Antalya fix acum 2 ani; a primit pulmicort, care e pe baza de adrenalina dar nu se gaseste in RO, coldsteam care iar nu se face aici si fiindca se deshidratase, i-au pus perfuzie; in 2 zile de spital era ca nou, n-a lasat urme.
Acuma totul e sa treaca de faza acuta, tusea aia obstructiva si pentru asta numai aerosolii cu adrenalina ajuta.
Deci nu te speria, trebuie supravegheata ca sa poata respira normal.
atunci nu se mai oprea din tuse, practic tusea non-stop si asta il obosea teribil.
Cat despre gradinita, a tot luat diverse de pe acolo, dar nu cred ca avem incotro; daca ar fi dupa el, n-ar vrea nicio zi la gradi; si din disperare ca-l ducem la gradi, cere la bunici.
An@ spune:
Vad ca nu vreti sa va despartiti de scutece sa treceti la blugi ...
Miniuta, te/ai intors din Ro? cum a fost?
Ma duc s-o vad pe dansatoarea lu' Betty. Ana nu a vrut sa danseze la serbare. De fapt ea nici la cursurile de dans de la gradi nu danseaza. A zis ca sta pe margine sa vada cum se danseaza ca sa-mi arate mie pasii .
Ella, si la noi ultimele sapt. de gradi au fost cu jale ca in primele zile de la inceput.
alynta27 spune:
Buna! Noi am petrecut frumos ieri. David a cerut tort avion si m-am conformat! Am facut unul si pt noi 2: 7 ani de casnicie facem azi! Am vrut sa mergem la gratar, dar vremea rea ne-a tinut in casa. Pana la urma am facut mici si frigarui la un gratar electric pe balcon si la un grill pe aragaz
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lbelciug spune:
An@, tu stai singurica cu fetele, nu te ajuta si parintii? Mai pune poze cu mandra nr 2 pls. Ne-ai ramas datoare si cu pozele din noul apartament. :P
Alynta27, la multi ani pt aniversarea de 7 ani! Sa ne arati poze cu David pls.
Betty, draguta si talentata dansatoarea ta! Ce scria pe placutele din spatele copiilor si ce tema a vut serbarea?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
alynta27 spune:
Poze cu noi!
Liv multumesc!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Al_Ma spune:
Liviana, i-am facut ziua pe 25 la curte. A fost dragut, dar pe fuga, ca ne-am incadrat intre 2 ploi. A avut tort cu Tom si Jerry, cum si-a dorit.
Foarte tare filmuletul de la gradinita, ce haioase sunt!
Chris, Numai_eu (parca iti schimbasesi nick-ul) si Mica, la multi ani si multa sanatate!