***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(132)
Raspunsuri - Pagina 8
ella_74 spune:
Didi,
apa in bazin era cam rece ca fusesera campionatele nationale si se inoata la o anumita temperatura a apei.
Antrenoarea nu l-a fortat, l-a lasat intai cu colacul pe marginea bazinului si i-a spus cum sa dea din picioare; dupa care s-au bagat impreuna si au facut cateva ture cu colacul; se uita dupa mine tot timpul, eu fiind in tribuna si-i faceam cu mana.
Dupa ce l-am scos, mi-a spus "sa nu ma mai aduci niciodata" :)
drept urmare, desi spuneam ca la anul va fi, am vorbit cu antrenorul meu de tenis si va incepe si orele de tenis in iulie , va face echipa cu un baietel tot de 4 ani.
Nu renunt la inot, mi se pare important si de bun simt sa stie sa inoate, nu doar sa se balaceasca.
azi dupa ce l-am luat de la gradi mi-a spus: " mami, la gradi mi-e atat de dor de tine; as fi foarte fericit daca ai putea sa fii acolo cu mine tot timpul"; m-a induiosat si mi-am dat seama ca e inca foarte dependent de mine.
DidiAlex spune:
Ella,
mda, asa am si io o lipitoare. Ceea ce mi se pare mie interesant e faptul ca David ai nostri cand erau ei bebelusi nu erau „mamosi“ sau cel putin asa l-am perceput io pe al meu, nu pot sa zic ca i-a placut sa stea la san..acu nu o iau ca pe mamosi ci doar faptul ca io ii sunt „sluga la argat“ #61514;, io ma bucur, nah el e si subtirel sic el mai mic si fiind asa firav nu ii pot reteza cum il mai retez pe Robert..
De ex David al meu acu de dimineatza are logoped si merge cu tatal lui, si uneori asa ce nu ii convine si e asa gelos pe Robert de ii vine sa il pocneasca..si nu are nici o vina, numai pt faptul ca stie ca io merg cu R cu bicicleta si el merge cu masina la logoped.
Asa ca la david mersul in grupuri de joaca/sport e o necesitate. Sa nu spun ca io il adorm ca pe bebelusi #61514; si doarme invariabil cu mine. Si mereu le repet ca oricand poate sa vina la mine daca nu pot dormi peste noapte..si ma gandesc ca si io eram asa ca mik copil si cum mai spuneam m-a impresioant tare mult Betty cand povestea cum nu a mai deranjat-o a doua oar ape mama ei..
La anu venim in ro si mergem cu cortul #61514;, déjà am vb ieri cu cineva..noi planificam din timp
Al_Ma spune:
Clem, de la ce a facut stomatita? De la vreun medicament? Eu am observat ca Marei ii apare o afta-doua dupa tratament mai lung pentru raceala (cred ca de la siropele, nu stiu exact). Si eu ii dau Marei tot cu 50.
ella_74 spune:
Didi,
nici n-a fost lipicios cand era bebelus, adica nu era genul sa se alinte/aline la san; cand termina treaba, scuipa tzatza si la revedere.
Dar are o chestie asa cu gradinita asta de ma consuma nervos; in fiecare dimineata cum a fost ai azi dimineata de fapt, incepe sa miorlaie si spuna ca el nu vrea la gradi, ca nu-i place, desi educatoarele imi spun ca e foarte receptiv la toate activitatile, ca dupa ce il las acolo nu mai plange si le povesteste cate-n luna si-n stele; ieri mi-a spus ca educatoarea i-a spus sa nu mai vorbeasca tot timpul si el s-a suparat; cred si eu, daca educatoarea nu reuseste sa-si tina programul de turuiala.
Alina,
inteleg ca stomatita asta vine pe un fond imunitar sacazut, dar e virala, adica practic ca orice viroza care prinde teren propice; ca de fapt a avut si muci, cu febra nu prea mare 38-39, fara tuse decat putin la sfarsit dar aftele alea care se unisera pe alocuri si facusera o rana peste tot il faceau sa urle de durere; si cel mai naspa, cica o data facuta, poate recidiva.
Acum ii dam supradyn ursuleti, la recomandarea dr si dupa ce terminam vitaminele ii dam iar colostru.
bettyR spune:
ella, scriu repede, aceleasi faze cu gradinita, dar identice si la replici si la andreea, ca nu vrea la gradi, se smiorcaie (a renuntat la istericale) si vrea sa stau si eu cu ea. Am vb mult cu educatoarea, la fel in timpul zilei se poarta normal, s-a ocupat special de ea mai mult, vine totusi incantata si povestete ce face ... deci nu stiu ce sa zic, andreea acelasi gen, adica nu f lipicioasa, mai bine zis chiar opusul cand era bebe ... eu cred ca nu le place la program ...
lbelciug spune:
Alma, cum ai petrecut de ziua fetei, sau urmeaza? Mai arata-ne te rog poze cu ea, n-am mai vazut-o de mult tare.
Ella, nu am facut deloc poze pe plaja, nu am luat valorile cu noi pt ca era f aglomerat si cum mai intram toti 4 in apa, n-am vrut sa riscam. Am cateva poze facute in camera before si after, o sa le descarc sa vi le arat.
Eu am fost poate atipica, factorul de protectie a fost numa' de 15, dar am stat la ore prietenoase. Sotul nu se da cu nimic si nu se arde niciodata. Matei cred ca seama cu el, e f rezistent si s-a facut negru ca un dracusor. Ca tot veni vorba de el, n-am cuvinte sa va descriu ce mama mandra sunt cand il vad ca e tot numai fibra, frumos si armonios, atlet ce mai. L-am complimentat si mi-a zis mirat: "da, mami? chiar sunt asa de frumos?"
Eee, frumoase vorbe ti-a zis Bob, ai vazut ca te iubeste si pe tine la fel de mult ca pe tati? Si mie mi-a zis o data Matei, "mami, tu esti buna-buna", nu mai retin contextul, dar mi-au rasunat in urechi mult timp vorbele lui. Probabil ca la fel percep si ei laudele noastre, le creste stima de sine.
Didi, cum sunt costumele astea speciale pt soare? Super cu cortul, in ce zona v-ati gandit sa mergeti?
Ca titlu eu propun "Capsunici in blue-jeans" - rimeaza!
Vine cineva la B'estfest? Noi maine vrem sa-l vedem pe Mika, imi place mult.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
alynta27 spune:
Salutare! Didi multumesc! Ce-ti fac baietii?Plecati in concediu?
Liv eu nu am "pretentii" la titlu. Oare cand s-au dus 4 ani?! Ma apuca melancolia... Dulce puiul tau cu "buna-buna"!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
An@ spune:
Ella, de unde ai luat supradyn ursuleti? se gasesc la noi?
si Ana are acum (pe trecute) stomatita aftoasa.
ieri urla cu mancarea in gura ca nu putea manca.
Fug cu zuzele afara.
ella_74 spune:
Ana,
ce surpriza sa apari pe plantatia de blugi (zice Liv) :)
Ursuleti Supradyn din farmacie, nu stiu care, dar intreb daca nu gasesti, ca i-a luat sotul.
multa sanatate Anei, pacatoasa rau stomatita asta, ce-am mai tras si noi cu ea; macar acum stim ce sa-i dam, in ca ca mai face.