***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(132)
Raspunsuri - Pagina 7
alynta27 spune:
Ieri baietelul nostru, cel mare a implinit 4 ani! Va multumesc de urari! Duminica sarbatorim ziua lui si 7 ani de casnicie!
Pe voi va cinstesc azi cu si !
Motanel sa va traiasca baietelul! Felicitari! E minunat cu 2 copilasi!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Al_Ma spune:
Ce vaccin ati facut copiilor la 4 ani? Dr Stanciu mi-a zis ca trebuie Infanrix DTP, dar constat cu surprindere ca nu mai exista pe piata, disponibile fiind doar Infanrix penta si Infanrix hexa.
Motannel spune:
Multumim frumos pentru felicitari! Voi posta si fotografii ... cand reusesc ... parca nu-mi mai ajunge timpul ....
Despre vaccin ... am inscris baiatul la aceeasi doamna dr. La controlul de o luna cand mi l-a cantarit si masurat am intrebat-o de vaccin (Teodorei i-am cumparat acum 4 ani Pentaxim si Euvax) si mi-a zis ca ... minune ... nu trebuie sa-l cumpar ca are Pentaxim de la stat. Cand am intrebat ce vaccin ar mai trebui sa faca Teodora ... a stat si s-a gandit putin (groaznic ... simt mereu ca nu pot avea incredere deplina in dr de famlie) si mi-a zis ceva de trivaccin la 4 ani ... nimic altceva. Voi ce stiti??? Cand face Stefan vacinul de 2 luni, cica o vaccineaza si pe Teodora ...
Pupici tuturor!
Madi spune:
Alina noi am facut Infanrix DTP, gratuit, de la medicul de fam (desi si noi am mers pana acum pe schema cu plata).
Al_Ma spune:
Multumesc frumos, Madi. Dr. Stanciu mi-a spus ca o sa revina pe piata DTP, dar o sa vb si cu medicul de familie.
ella_74 spune:
Motanel, felicitari pentru baietel!
Alina, nici noi nu i-am facut vaccinul lui David; nici nu stiu cand gasim o fereastra, adica sa fie perfect sanatos.
Am tras saptamana trecuta cu stomatita aftoasa; e prima oara cand face si n-am stiut de la inceput ce sa-i dam; am inceput cu glicerina boraxata, dar cei de la urgente ne-au dat reteta pentru o solutie de glicerina + anestezina + stamicin + vitA; am luat si ceva homeopat, CH7 borax si plantagingival; mai aveau la URGO o chestie care se aplica pe afta si face pelicula, dar dadea cu limba si nu avea timp sa faca protectie.
A stat cu gura toata o rana si cateva zile a baut doar ceai de musetel si a mancat biscuiti inmuiati in ceai.
La inot am renuntat deocamdata, nici nu i-a placut, asa ca mai incercam in august dupa ce revenim de la mare, unde speram sa-l mai acomodam noi cu piscina.
Liv, poze de la mare aveti? sa vad si eu baietii bronzati? eu recunosc ca-l dau cu spary 50+ pe , asa ca nu se vede ceva daca sta la soare :) asta pentru ca nu intotdeauna reusim sa plecam de pe plaja in timp util si mi-e frica sa nu se arda.
vas spune:
ceau.
Da liviana si eu vreau poze. Ai mei au facut plaja la Debarcader, poate de aia nu v.ati interesectat. Foarte bine s/a simti Eliza, si lucrul super e ca nu ai tuseste deloc. Deci are si marea rolul ei.'
ella, si eu am dat/o cu 50+, mai ales ca avuses si varicela si am zis ca spunem pas la bronz anul asta dar un pic de culoare a prins . E numai bine.
Fetelor ati fost careva in Neptun? Am niste priteni care vor sa mergem acolo si nu as risca sa nu/mi placa si sa/mi stric unica saptaman de concediu.
DidiAlex spune:
salutare,
nu mai stiu de cand nu am mai scris..pierd siru..ca de citit cam citesc :)
Alina & Alina, La multi ani!!! sa va itraiasca Mara &David.
----ultima zi la scutece..ce nume aveti de cand pt ca e expirata formula de capsunici in scutece..Copii/copiluti..etc etc..
DidiAlex spune:
Vas, sa nu iti zic..dar io mi-am luat si aparatul si solutia pt aparat la mare..si apa era cam rece si ei au stat numai in apa si nu au avut nimik. si pan sa pelcam si dupa tot mai tusea..dar acolo nu a avut nimik.
Io am costume speciale cu care ii mai tin la soare cand e mai puternic.
Ella, mergi tu regulat cu el, inainte de inscrierea la innot.
la noi a fost foarte cald luni si marti si am fost cu ei la piscina..in aer liber de data asta..unde a vrut R, io viteaza l-am invitat si pe pretenul lu R..si dupa 100 minute am plecat pt ca nicioadata nu am vazut atata lume si cu 3 copii ma dureau okii de cautari.