***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(132)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Betty,
acum am vazut si eu filmuletul; foarte frumoase tinute au avut fetele.

Mica, La multi ani si aici; vad ca pe fbk intri mai repede :)
Nu ai povestit deloc cum a fost in US; si poze...

Intrebare: cine a fost in Thasos, astept si eu recomandari (hoteluri, pensiuni, plaje); am vrea sa plecam dupa ce ne intoarcem de la bulgari.

Alynta, am vazut si pozele voastre; ai baieti mari; cel mic atat mananca la o masa? cred ca abia intr-o saptamana duce atat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Am uitat s-o felicit taman pe Mica!
La Multi Ani, Mihaela! Sa fii fericita, apreciata, iubita si sa ai multa bafta pe toate planurile!

Si eu astept vesti cu poze din US! Pe unde v-ati plimbat, cum a reactionat Maya?
Alynta27, ce draguta e cea mica cu palariuta. Mmm si ce apetisant e tortul cu capsuni! sa-ti traiasca baietii!
Alma, f frumos, ati petrecut la un restaurant sau a cui era curtea ca n-am priceput? Poze?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ella, multumesc de raspuns, e tot mai bine, nu a mai tusit mai deloc asta noapte, am mai vb cu un dr, si asa zice ca e virala, ca nu lasa urmari, dar sa notez cate bronsiolite face, asta e prima - dar a mai facut o traheita, laringita asta iarna care a semanat destul de tare la manisfestari, dar totusi nu suna chiar asa. Asa tusea si ea nonstop, groaznic si f greu a stat la aerosoli ca s-a dezobisnuit. Ma dispera vremea asta ca mi frica sa o scot ca e f rece aerul.

Liviana, tema serbarii a fost Copiii lumii, au dansat in cate grupuri de 2-3, foarte frumos au fost costumati si fericiti sa danseze, cred ca le place la varsta asta si sunt tare haiosi cum fac miscarile.

Mica, La multi ani! scriu aici ca pe fb v-am incurcat, i-am scris lui Michelle ...

Ana, cum te descurci? Pune poze daca ai un pic de ragaz ... incepe Ana sa fie poate geloasa sau se prinde ca tu stai acasa cu printesa mica ... andreea si acum stie ca alexandra merge la cresa si nu o primeste la ea ca are inca pampers ... asa as duce-o si pe ea la gradi, dar e prea sensibiloasa, cu tzatza si pampers inca ... ca nu-mi place cu bona ... a mele-s mortale cum se cearta ... trebuie sa le filmez ... 'uratule, nu-mi place de tine!, 'nici mie', 'e a mea, nu ti-o dau', 'tu nu esti printesa' ... replicile le apartin amandurora in egala masura ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Clem, in Thassos iti recomand ca statiune pt cazare Skala Potamia. E cea mai potrivita pentru familii cu copii mici, este linistita, plaja foarte generoasa ca intindere si cu nisip fin, intrare lina in apa. Pentru noi a fost perfect. Am fost anul trecut. Pt cazare, noi am stat la hotel Mouragio, cam basic desi nu suntem fitosi, s-ar fi putu si mai bine. Am dat 40 sau 45 de euro/noapte, nu mai tin minte sigur. Altminteri, a fost ok, curat, proprietara foarte de treaba, atat ea cat si fetele ei vorbesc f bine engleza. Hotelul relativ aproape de plaja. Vezi ca am pe FB niste poze, nu stiu ca de relevante sunt. Mai am si pe camera, dar nu gasesc cablul de date sa le descarc (am poze si din 2008 pe ea ) si trebuie sa-mi iau un slot pt cardul de memorie ca sa-l bag in laptop. Cam complicat pt mine. Am o cunostinta care a fost cazata la Olvia si a fost foarte multumita, dar nu am vazut personal conditiile. Vezi ca au site si stiu engleza, poti sa-i contactezi direct.
Liv, am fost la Branistea in Db, la soacra mea. Are curte foarte-foarte mare cu multa iarba si s-au jucat acolo copiii, iar noi am facut gratar. Asta am facut in fiecare an de ziua Marei, cu exceptia anului trecut cand am fost la un restaurant in Buc, fiindca ploua la tara. Poze nu am din pacate, ca nu am avut aparat, doar am filmat, dar, dupa cum spuneam mai sus, mai greu cu camera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Betty,
ma bucur ca e mai bine; trebuie sa notezi fiindca daca face mai mult de 3 bronsiolite pana la 2 ani, sunt sanse 50% sa faca astm; dar nu e decat o statistica; cel putin asa am zis noi, fiindca a facut 3 episoade pana la 2 ani si am tras cu crize de astm luni bune.

Una peste alta, in seara asta i-am facut aerosoli cu flixo fiindca a avut asnoapte 2 reprize de tuse urata ; noi suntem chiauni dupa noaptea trecuta; asnoapte i-am dat cu ventolin; ii trece tusea aproape imediat ceea ce nu-mi suna bine fiindca numai crizele de astm inceteaza atat de repede la bronhodilatator.
Cred ca o sa facem o vizita la Cernatescu.

Alina , multumesc.
nu mai retineam daca ai fost or ba in Thasos; am notat tot, sa caut pe tripadvisor sa vad ce mai gasesc; am auzit ca sunt multe plaje frumoase si daca mergem cu masina ma gandesc ca putem sa vedem mai multe.
Drumul cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Alma, La multi ani! pentru Mara, sa fie sanatoasa si norocoasa!

Ella, imi pare rau sa aud ca iar tuseste noaptea Bob! Si la voi si la noi este teren propice, eu pana acum nu am stiut ce inseamna si pazitul asta de noapte ma omoara si pe mine. Alexandra are deja 2 ani, pana acum a facut doar o pneumonie, laringita, dar parca tot mai rau face cand raceste si tusea asta de noapte ma omoara si pe mine, ca are asa perioade ... de la 5 luni cand s-a racit a tusit si i-a sunat respiratia, sper totusi sa nu faca astm. Voi la pneumonolog sau alergolog ati mers? Salina ajuta oare in cazurile astea? sau aparatul salin? ca ar trebui sa comand un filtru ...

Mergi la inceput

Drumul a fost misto, dar nu stiu sa-ti spun traseul . Am intrat la greci printr-o vama nou deschisa. Vezi ca e un subiect dedicat ilei Thassos pe soft-pedia si cu indicatii privind traseul exact. Duceti-va cu masina ca sa faceti toata insula, ca e mica si merita vazuta. Noi am facut turul ei intr-o zi si ai ce vedea. E si o manastire acolo foarte frumoasa. Daca ai timp, citeste pe forum unde ti-am zis, ca sunt foarte multe detalii. Sunt unii care merg de ani de zile in Thassos, s-au indragostit de insula. Au o miere extrem de buna din pin. Daca mergi, poate imi aduci si mie un borcan de 800, contracost bineinteles. Eu vreau sa mai merg o data, ca nu am vazut tot ce-mi propusesem.
Betty, multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alma, merci uitasem de curtea soacrei. Invitatii din Bucuresti sunt amatori sa vina la petrecere pana acolo sau sunt in general rude? Chiar ce-ati mai facut cu proiectul imobiliar?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Multumesc!
Ella cartofi prajiti mananca o farfurie plina. Stiu ca-s nesanatosi, dar nu prea mananaca mare lucru. Uneori ii mai "pacalesc" cartofii prajiti, oparindu-i inainte si apoi ii prajesc putin.
Liviana multumesc!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Nu, sunt prieteni in general, nu rude. Vin la curte, le place ca e spatiu mult, cu multa iarba si flori, e ca la picnic, aer curat ca la munte(cand e senin, se vad muntii) si nu e foarte departe de Buc. In aprox 40 de minute ajungi. Noi cautam teren pt casa, dar nu am fost prea activi pana acum in legatura cu asta, ca trebuie sa mai inchid niste credite si am mai strans niste bani.
Alina, din cate stiu, cartofii fierti inainte si apoi prajiti absorb mai mult ulei. La cuptor nu le plac?

Mergi la inceput