***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(132)
Raspunsuri - Pagina 14
arcadia spune:
Ella, e posibil sa fie si cu predare in limba germana, ca sunt 2 corpuri de gradinita, fiecare cu cate 3 grupe. cu cealalta parte nu am interactionat, deci nu stiu cum e.
merci de info cu tenisul, as putea sa-mi permit sa-l duc o data pe saptamana dar ori asta ori inot, si voi incerca mai intai la inot sa vad daca ii place. deci voi mergeti la complexul cel nou de pe basarabia, de langa lia, nu acolo in incinta parcului, nu?
betty, vai, faze aproape identice are si Calin..in primul rand si el vrea sa faca mereu ca el, apoi ca vrea sa fie murdar cand nu-i convine sa il spal, si el poate sa urle cate o ora cand ii refuz ceva, de am ajuns sa cedez de multe ori cand nu mai rezist, stiu ca nu e deloc bine, incerc sa ma autoimbarbatez sa ma tin tare pe pozitii stau cate juma de ora sa il conving sa faca cate ceva... si pe mine ma oboseste comportamentul lui, uneori ma gandesc ca cel mai important e ca am 2 copii sanatosi, pentru restul pot eu gasi resurse (psihice)..sau cel putin incerc
madaiulia spune:
Sanatate capsuneilor bolnavi!
Ne-am intors si noi de la mare ieri seara. Am fost in Bulgaria, unde a fost foarte bine. In topul lui Andrei vacanta aceasta este pe primul loc. Desi cand l-am intrebat pe drum ce i-a placut cel mai mult mi-a raspuns" "trei lucruri: inghetata, cartofii prajiti si bombonelele de la receptie" .
Peste 2 sau 3 zile vrem sa plecam la munte si avem in plan sa vedem mai multe locuri. Imi puteti recomanda si mie o pensiune draguta cu conditii bune cam la jumatatea distantei dintre Predeal si Oradea?
Ella ma bucur ca a avut succes Bob cu tenisul.
Andrei merge la inot. Am inceput in vara trecuta cand a mers la 10 sedinte, uneori mai greu, alteori mai de buna voie. Apoi a venit toamna si nu era piscina acoperita la noi in oras. A reluat apoi anul acesta la inceputul lui mai, cand a mers impreuna cu prietenul lui de la gradinita. Si a fost un succes. Mergeau cu mare placere si a invatat surprinzator de multe. Dupa pauza cu varicela insa iar nu prea mai are chef. Nu am mai reusit nici sa ne sincronizam cu prietenul lui in perioada aceasta. La mare atitudinea fata de apa a fost inconstanta. Avea momente cand se arunca fara probleme in piscina pentru adulti, alteori nu se despindea de mal nici cu noi langa el. Cred ca inca nu se simte stapan pe el in apa si de aici ezitarile.
An@ aveam si eu cartea de care ai povestit in asteptare in biblioteca. O sa incep mai repede sa o citesc.
Si o ruganminte. Are cineva in plus ceva carti din colectia Psihologia practica aparute acum ceva vreme in colaborare cu Gazeta Sporturilor? Nu am reusit sa cumpar decat 2 si m-ar interesa orice aveti de dat, contra cost, desigur.
Didi Chiqui era la mare, am vorbit cu ea acum vreo 2 sapt, trebuie sa se fi intors de atunci.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
lbelciug spune:
An@, multumesc mult pt redarea Jocului ignorarii , o sa incerc sa-l aplic si eu, poate un pic adaptat/modificat.
bettyR, si ai mei se tachineaza cam tot asa, motiv pt care devin obositori atat pt noi, parintii, dar mai ales pt bunici. Copiii au stat vreo 2 sapt la socri in vacanta si s-a nimerit ca in per asta sotul sa mai faca o incercare in leg cu luatul lui Matei de la scoala de catre ei. Raspunsul a fost negativ (cum ma asteptam) pe motiv ca Matei nu ii asculta. Adevarul e insa undeva pe la mijloc, sunt mom cand M asculta mai mult ca B, la el e probl de atitudine in primul rand. Daca Andreea nu vrea la inot, e bine sa mai astepti, sunt destul de fragezi acum. Si eu sunt curioasa cum va reactiona B, el zice acum ca vrea, dar sa vedem la fata locului cum va fi.
Ella, din pacate, socrii nu au vrut sa-l duca pe B la inot , egoismul lor si-a spus inca o data cuvantul. Vroiam sa-l ducem la o piscina acoperita din cadrul Fac de Medicina, pun linkul mai jos, mai au un bazin si in alta locatie:
http://www.cursuri-inot.ro/inot-pentru-incepatori/inot-pentru-copii/
In august vom face rocada copiilor si B va merge la inot in Braila, gratie parintilor mei care nu comenteaza nimic desi acum sunt incarcati mult cu Matei (inot, engleza, aikido, parc) si nu stau perfect cu sanatatea.
Pt tenis zice ca-i 80 ron/ora?? Brr, de ce asa mult?
Arcadia, multumesc de intrebare. Suntem bine (acum, acasa suntem burlaci ), la servici eu sunt incarcata, acasa avem treaba cu gradina (ne-a cam speriat furtuna de duminica, noroc ca nu-s pagube mari), ne bucuram in w-e de prezenta lui B si asteptam sa plecam la munte in august. Tu cum esti, mergi pe undeva cu cei mici, mare/munte? Incearca sa eviti interactiunile si mai ales persoanele negative, nu va aduc nici un beneficiu.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Madi spune:
Ella multumesc de raspuns. Pe ce perioada se da medicamentul si voua cine vi l-a recomandat? Oare colostrul acela cum e obtinut?
mica0307 spune:
Multumesc pentru recomandari de pensiuni. Am ales pana la urma o pensiune pe langa pastravaria de la Albota. O sa va povestesc cum a fost.
liv multumim pentru link- ul piscinei de la Facultatea de medicina. Acolo vreau sa o duc si eu din toamna pe Maya, am un numar de tel de la un antrenor, insa pe ste am vazut ca subt copii peste 5 ani.
Eu mai am, pentru cine e interesat, un instructor (o ea) la piscina Club Nastase din Floreasca insa de noi e cam departe si programul ei e cam prost, pana la 16 in timpul saptamanii. Daca nu reusim la Facultaea de medicina cred ca inercam in week-end la Floreasca.
ella noi i-am facut prin Februarie pasaport Mayei in sediu, din Romana si nu era nimeni pe acolo. Vezi ca acum exisa doar pasapoarte individuale, nu se mai pot trece pe pasaportul parintilor si sunt valable 3 ani.
ella_74 spune:
Madi,
colostrul cu probiotice ne-a fost recomandat de un pneumolog de copii de la policlinica Vitan.
Noi i l-am dat cam 6 luni cu o mica pauza; am reluat acum 1 luna iar.
Cum se obtine nu am fost curioasa, stiu ca sunt discutii pe tema asta, dar fiindca e un produs american si la ei nimic nu trece de FDA, am zis sa stau linistita.
Liv,
stiu si eu de piscina aia de la Cotroceni, am o prietena care ia lectii de inot acolo.
Pacat ca nu vor sa-l duca pe B la inot.
Ref la tenis, pur si simplu astea sunt costurile pentru teren si profesor; sunt si tarife mult mai mari, de exemplu la clubul lui Pescariu sau cel din parcul Tinerettului, Diamond unde ora e in jur de 100 ron.
Este un sport frumos, care dezvolta armonios atat fizic cat si psihic, un sport curat si non violent.
Si sunt incantata ca-i place si lui .
Mica,
noi i-am facut pasaport individual anul trecut lui dar din ala temporar care e valabil doar 1 an; nu aveam timp sa asteptam sa iasa cel biometric, ca plecam in vacanta si ne-am dat seama in ultimul moment ca nu avem cu ce sa-l scoatem din tara, fiindca pasaportul meu, pe care era trecut era in amabsada SUA pentru viza.
La Iorga l-am facut si noi si stiu ca e un corp de cladire unde se faceau numai pasapoarte de copii.
Dar intrebam cum mai e fiindca am fost recent pe acolo, adica acum 1 luna si era o aglomeratie foarte mare.
lbelciug spune:
Mica, am intrebat in legatura cu varsta pt inot si mi-au zis ca se merge pe incercate, adica 1-2 sedinte de proba ca sa vada daca celui mic ii place sau nu.
Ella, nu comentez frumusetea unui sport, dar mi se par atat de exgerate preturile in Bucuresti. In provincie sunt si cu 50% mai mici si asa nu inseamna neaparat ca acolo nu-si fac treaba bine antrenorii.
Alma, voi unde sunteti?
Poohy, Lavini, ne mai cititi?
Spuneti-mi si mie va rog daca stiti un cabinet de kinetoterapie mai aproape de sect 5, trebuie sa merg cu B la cateva sedinte, calca in interior cu piciorul drept.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
mica0307 spune:
Liv mie instructoarea de la Floreasca mi-a spus ca de la 4 ani se incepe inotul. Mayei ii place foarte tare apa, ar sta toata ziua in piscina/mare. Acum inoata cu aripioare.
Stiu o fata care face masaj si vine acasa.
chiquitita spune:
Salutare si de la noi!
Ne-am intors de la mare acum 2 saptamani, Liviei i-a placut, a stat numai in apa desi era destul de rece. Sper sa ii placa si la inot.
mada, voi tot la helin mergeti? Sa pui poze din Bulgaria, macar pe facebook sa vad si eu mamica sexy! Livia se cam vaieta de burta mai nou, nu ii mai dam cioco sau guma ceva timp sa vedem daca de la ele era problema.
Didice ai tinut minte cu Alma, nu mai vreau Alma ca mi-a trecut. Acu' am alta combinatie Nu prea ii place lui Alex, sa vedem cum facem ca eu cedez de obicei dar de data asta sunt hotarata sa ma tin tare!
An@, pune poze te rog, sa imi imaginez si eu cum va fi!
In rest bebelina e bine, are 1,5 kg, 29 de saptamani, asteptam asteptam!
Diana laura, pana la urma ce e, baietel sau fetita?
Cateva poze si de la noi:
https://picasaweb.google.com/LiviaGurgui/20072011?authkey=Gv1sRgCLOs-rPysfD4wwE#
Mami de Livia (8 iunie 2007) si 22+
alynta27 spune:
Salutare!
Chichi ce fetita frumoasa ai! E domnisorica ce mai! De cand merge pe role? A invatat usor?
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra