***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(132)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Multumesc, Alynta! Nu te gandi ca merge cum merg copii aia mari, mai singura mai ajutata etc.

Mami de Livia (8 iunie 2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Mica la ce pensiune o sa stati? Cred ca ajungem si noi weekendul viitor in zona. Ne gandeam sa stam la o pensiune in Sambata de Sus, dar putem incerca si ceva nou.
Chiqui foarte draguta Livia! Vrem si poze cu mamica.
Poze cu noi o sa pun dupa ce ne intoarcem de la munte, acum sunt in desfacut, spalat si refacut bagaje.
Dar de unde mamica sexi?! M-am intors de la mare cu aproape 3 kg in plus si cine stie cate mai vin dupa munte .

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Hi,

vin cu o rugaminte , imi face rost si mie careva de cartea An@-ei? Si o livreaza in Drumul taberei ?

Vin o cunostintza in ro si se intoarce miercuri. Asa ca io ii dau banii azi..sau maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Didi aceasta este cartea http://www.edituratrei.ro/product.php/Lawrence_E_Shapiro_Limbajul_secret_al_copiilor_Cum_s#259;-#355;i_în#355;elegi_mai_bine_copilul/2326/.
Eu am comandat-o de acolo. Poate reusesti tu sa faci comanda cu livrare unde doresti.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Salutare si de la noi!Chiqui,ce frumoasa e Livia!Sarcina usoara in continuare!

Liv...cum e cu recolta din gradina?a fost un an bun?
Noi suntem bine ,sanatosi abia asteptam sa ajungem acasa de la lucru ,sa ne balacim in piscina cu cei mici.De concediu nu poate fi vorba nici anul asta,simt ca ma lasa puterile dupa doi ani fara pauza,dar asta e ...Ne bucuram ca lucram impreuna,avem si noi timp sa mai stam de vorba in intimitatesi alte avantaje...Asta e...nu le poti avea pe toate,sa si lucrezi in domeniul in care iti place,cu omul drag tie si sa fie pe toate planurile chiar cum visezi.Am avut totusi parte de o iesire de o duminica ,cu plecare din Timisoara cand inca nu se crapase de ziua.Daphne m-a surprins.A urcat pe picioarele ei aproape tot traseul fara sa spuna macar o data ca-i e greu.Am tinut-o insa de mana ,erau hauri mari in jurul nostru si poteca foarte ingusta..Am descoperit locuri superbe ,colturi de rai ,am sorbit apa din izvorul rece ,Doamne ce n-am facut ,nu mai auzeam linistea naturii de veselia mea!.Planuim sa mergem candva cu cortul,am gasit o poienita strabatuta de un izvor,Daphne spunea ca acolo-i piscina ei...iar eu...inchideam ochii si vizualizam ceaunul cu gulas acesta fiind elementul lipsa.N-am vazut in viata mea locuri mai frumoase,nu credeam ca poate fi ceva mai frumos ca Retezatul.Albert m-a cam suparat,mergea inaintea noastra si nu ne lasa sa-l tinem de mana,ne spunea mereu sa avem incredere in el...
Flori,verde crud peste tot ,cer senin si soare...Le-am prins pe toate si le tin captive in poze.Sunt in semnatura daca vreti sa le vedeti!Pup

Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne

Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Draga Chris27, ESTE un an bun la gradina si de ce n-ar fi cata vreme investim munca, timp si dragoste multa in ea!
Ah, ce dor mi-ai facut de munte, abia astept sa-mi iau si eu flacaul cel mare la trasee in august; cel mic nu poate tine (inca) acelasi ritm.
Tu, zici ca nu puteti avea concediu, dar nu inteleg ce va impiedica sa plecati cu cortul pe munte si sa stati cateva zile acolo? Sau acelasi lucru la mare, nu costa f mult campingul. Voi stiti mai bine insa.
Frumosi copii ai, si sanatosi beton cu aerul ala curat al vostru. E frumos Retezatul, am fos si eu cu sotul in tineretile mele... nu stiu daca as mai putea face trasee atat de lungi ca atunci...
Fetele, mai scrieti impresii din vacante!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Mada o sa mergem la Pensiunea Arpasel este langa pastravaria de la Albota. Iti spun luni cum a fost.

Dar noi nu mai plecam de la scutecele? Cum putem sa mergem la alt forum???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Liv ...problema nu o reprezinta banii ci faptul ca noi lucram impreuna la un magazin de articole pentru munte,iar acest magazin nu se inchide.La noi acum e perioada de foc,vanzarile merg bine si magazinul ar fi in pierdere.Noi avem gestiunea si vanzarile,lucram doar noi doi.Daca vreodata aveti nevoie de sfaturi...va stau la dispozitie.Unde planuiti sa "evadati"?
Si rosiile noastre o duc bine.Incep sa prinda culoare ,cred ca o sa fac si bulion anul asta.Dublu fata de anul trecut!
Mica,distractie placuta la munte.Si eu astept poze...

Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne

Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, cred ca pur si simplu va trebui deschis un capitol nou (nr 1)la celalalt topic. Distractie placuta la munte! Sa-mi spui cat e kg de pastravi acolo ca-s curioasa!
Chris27, am inteles acum, e intr-adevar dificil sa nu va puteti lua concediul amandoi o data, poate mai la toamna. Succes cu bulionul, pune o poza si cu gradina ta pls. Evadarea la munte o vom face in zona Moeciu, dupa care sper sa mai avem o escapada de o sapt.
Chiqui, am vazut si eu pe frumusica de Livia, e cocheta si sportiva.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Chris,
bine ai revenit; ce mari au crescut copiii.

Mica,
astept feedback de la pensiune.
Noi plecam maine la Bran.

Chiqui,
Ai o domnisoara in toata regula.

Mergi la inceput