electrocasnice Hansa

electrocasnice Hansa | Autor: n_a_n_a

Link direct la acest mesaj

Buna,

Ma poate ajuta cineva cu niste informatii despre electrocasnicele Hansa? Pe net nu am gasit mare lucru despre ele... Ma tenteaza pentru ca au un pret bun in comparatie cu "suratele" lor incorporabile Teka, Ariston sau Bosch.
Am mers la risc si cu Beko, in 2000, cand se straduiau sa intre pe piata si nimeni nu stia nimic de ei, si nu-mi pare rau deloc, ca toate electrocasnicele imi functioneaza ceas, fara sa fi fost nevoie in tot acest timp de vre-o reparatie... Insa parca ezit sa mai fac inca o data pasul acesta, si din cauza asta mi-ar prinde tare bine niste pareri despre Hansa.

Multumesc!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare - vestuta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Noi am cumparat acum 2 luni un set plita+cuptor Hansa. Deocamdata nu avem probleme, functioneaza impecabil, se spala/curata ok mai vedem mai incolo...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

Diana,

cum s-au comportat electrocasnicele tale Hansa de la raspunsul tau incoace? Mi-am comandat si eu tot asa plita si cuptor, inca nu mi-au ajuns acasa, au fost accesibile ca si pret si inainte de a le lua de pe net am fost si in magazin unde mi le-a laudat destul de tare agentul de vanzare....insa asta e rolul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mikaela_a spune:

Am si eu cuptor electric Hansa, functioneaza impecabil din punctul meu de vedere, dar este si primul meu cuptor electric asa ca n-am cu ce sa-l compar.

Mai greu a fost pana ne-am dat seama cum functioneaza, deoarece n-avea instructiuni de functionare in romana, ci numai in germana si rusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yvon spune:

Multumesc de raspuns,
eu am avut inainte Indesit si plita si cuptorul si am fost multumita.
Vreau sa imi comand mobila de bucatarie si in prealabil cumpar electrocasnicele care se incorporeaza. Si bineintels ca m-am uitat la cate functii are plita si cuptorul si n-am mai dat bani pe marca. Sper din suflet sa nu regret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriel_d spune:

Salut,

Acum ca a trecut ceva timp de cand folosesti electrocasnicele Hansa, ai putea sa ne spui o parere despre ele? Vrem sa le schimbam si noi si am opta pentru asa ceva .. Multumim

David,Gabriel si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

eu am achizitionat de curand plita si hota hansa, plita e cu gratarul din fonta, nu emailat iar hota este cu 2 motoare, fata de dominox-urile pe care le-am avut mi se par net superioare. Imi plac mult, si cum arata, si cum "se comporta". Plita este similara plitelor bosch, dar mult mai bune la pret. Sunt multumita de alegerea facuta.
cuptorul insa l-am dorit pe gaz, si nu am gasit hansa, asa ca am luat un beko cu rotisor. Inca nu l-am folosit pe functia rotisor, dar pentru un cuptor e super-ok.

Mergi la inceput