*LMA Andrei, Delfinariu in straie de sarbatoare143

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

noapte buna, delfinariu

racusor, bafta la examen

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Doamne,ce capitol am citit,

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

SADDIE,mi-a placut de tine,
ma scuzati fetele ca rid atita, io intru aici sa ma relaxez si sa povestim,rar ce-i drept, si imi pare rau de ce se intimpla,

noi suntem fufe?,ce tare

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Buna seara mamici dragi!

In primul rand vreau sa ii urez LA MULTI ANI!!! delfinasului sef, sa fie sanatos si sa ii aduca mamicii lui numai bucurii!!!

Desi sunt cu delfinasul si cu sotul in "concediu" - a se citi concediul sotului de fapt - pe la Brasov (dar despre asta revin sa va mai povestesc) tot intru seara sa va citesc.Am ajuns la finalul capitolului 139 unde se vorbea de mamici care citesc din umbra sau care intra si posteaza o data sau de doua ori si apoi parasesc forumul si m-am simtit inclusa in aceasta categorie.

Asa ca as vrea sa va spun din nou ca imi sunteti extrem de dragi si ca din ziua in care v-am descoperit am devenit o mama mai buna, dar eu nu reusesc sa scriu de fiecare data, pentru ca atunci cand raman in urma cu cititul imi place sa recuperez rand cu rand, nu sa sar sa comentez subiectele de actualitate.Asa ca am zile/saptamani in care lipsesc, insa va urmaresc intr-adevar din umbra.
Mi-ar placea totusi sa ma includeti in categoria mamicilor care merita parola contului de delfinasi sau noului cont de email (nu stiu ce s-a mai discutat recent).Stiu ca nu sunt alaturi de voi din perioada odiseei insa de cateva luni sunteti foarte aproape de inima mea, chiar daca poate nu am stiut sa arat asta prea bine .
LATER EDIT: Sunt cu capu'...am primit si eu pe mail noua parola iertati-ma dar se pare ca am mintea in concediu...

Va multumesc daca ati citit mesajul meu kilometric, acum ma intorc la cititul din urma.

PS. Rodi daca poti cumva sa imi trimiti si mie surpriza ta de 1 iunie as fi extrem de fericita si as trimite la tine un brat de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Am frunzarit putin si v-am vazut discutand cum ca s-au sters documentele de pe delfinasi - revin la asta insa vroiam sa va spun ca eu am salvate in laptop mare parte din documentele de acolo (mai putin cele cu date mamici si muzica insa astea cred ca nu sunt o problema, le refacem)...revin cu detalii ca acum nu sunt la laptop

Mergi la inceput

no, pai nu-s io culmea culmilor?!

dupa ce ca m-am culcat la 1, la 2 s-a trezit Isa maraind dupa lapte. cum incercam s-o amagesc cu altceva, cum se ridica in fund in patut . a baut doar 120, dar mie mi-a sarit somnul iar!

kata, iti multumesc eu in numele sotului . cum a fost la mare? pozele sunt superbe!

ramona, sunt sigura ca ne-ai oferit tortul virtual, dar vazandu-l, a revenit pofta de dulce

azi asteptam o portie de tort de la racusor intre timp, mamici dragi, sa-l felicitam pe Andrei asa cum se cuvine la propriul lui subiect postat mai devreme

bambi, au fost mamici care au intrat cateva zile, au cerut parola si toate "onorurile" si nu au mai dat pe la noi. sunt sigura ca nici din umbra nu ne mai urmaresc, a fostvb cred de un impuls de moment. dar tu ai mai postat, chiar daca mai rar

in alta ordine de idei, pe sot il paste o raceala. l-am indopat cu oscilo si paracetamol si a zis c-o sa se tina departe de Isa. no asta-mi mai lipsea, putinul timp cat il are seara, sa stea tot departe de ea! pai si cum s-o tin pe Isa departe de el? ca parca are curent in fund cand il vede/aude pe tati ca intra in casa... numai bine ca acum ca m-am trezit imi dau seama ca parca ma ustura si pe mine in gat. fug sa ma automedicamentez si eu si sa vad daca se lipeste Ene asta capricios si de genele mele

Mergi la inceput

inca n-am adormit, ca m-a luat foamea . si mai bantui pe-aici pana molfai un piscot

sotul sforaie de-l aud de-aici fara interfon, unde sa ma duc sa dorm?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, iar noi bantuim pe aici?

Abia am reusit sa adorm pe la 1 si la 4 juma s-a trezit vlad. L-am auzit povestind, m-am ridicat din pat si dau sa merg intai la baie. Si dintr-o data il aud plangand... El nu plange noaptea, deci stiam ca ceva nu e bine.... A picat din pat!!! Ca vlad doarme in patul lui mare, de o pers. I-am pus o paturica mica langa, sa il impiedice sa cada. Noroc ca am pus langa pat o mascota cat mine de mare, care i-a atenuat caderea. Ca pe jos e parchet fara covor si patul e inalt bine... Si de ieri face al meu rasuciri de numa. Concluzie: incepe si al meu sa se miste!!! Ca vlad nu se misca deloc in timpul somnului si mai nou nu mai sta la schimbarea scutecului. Si trebuie sa imi cumpar protectie laterala pat, ca in patut nu am sanse sa il invat.

Paula, astept mustrari..

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Buna dimineata fetelor va spun cu o mare . Cine vrea e invitata!

LA MULTI ANI ANDREI-IOAN DE RACUSOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imi pare rau de ce s-a intamplat cu contul de google, eu intru mai rar acolo doar cand anunta cineva postari de fotografii noi, am intrat cand a anuntat Rodyka surpriza de 1 iunie - Rodyka nemaipomenita surpriza ta, esti excelenta mama, prietena, mii de petru surpriza. (si mi ai dat si o idee ce sa i fac finutului meu cand implineste 2 ani).

Altfel ma pregatesc de drum, am o gramada de bagaje, mai scot din ele, mai bag la loc. Imi e cam groaza de calatoria cu trenul dar sper sa ajungem bine si fara probleme.

Andrei ieri a luat un mers de tot rasul: in patru labe dar cu un picior pe genunchi si cu unul pe talpa. In rest vesel nevoie mare tot timpul, in continua miscare, trage tot ce prinde jos si activitatea lui preferata e sa impinga prin casa cutia goala de pampersi. I am vazut pe gemenasii Carlei -superbi si pe Antonia mergareata :).

Va urez o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

La multi ani, delfinas sef!! Sa fii sanatos, voios, sa cresti mare si voinic!

Stefan Calin de Ariana1

Victor de Ilinca

Matei Gabriel de creatza11 Ce mai faceti?
Adina Stefania de Lauri_ca

I-am vazut pe Carla si MAtteo! Pe Simpaticul Victor de Kata. Pozele Dariei numai cele din luna 6?

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 10
POZNA - Luna 11

Mergi la inceput