Strumfi de iul-aug 2007 (217)
Raspunsuri - Pagina 8
violetan spune:
hihi, timi, pai nu, zarea era-n loc de prosecco ala
, eugenia in loc de piscoturi si visinele din dulceata in loc de caspsuni, ca alea e scumpe
. Romantic, ha?
Ca cand ai da drumu' la toate ochiurile de la aragaz in loc de lumanari parfumate.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
CarlaV spune:
Timi, eu aduc capsuni, am si vin rosu, tocmai trageam o dusca
.
Violeta, mi se mai intampla, mai ales cand sunt indragostita
.
violetan spune:
OOOOPSIE, anca!!!
Da' geneticu' stie? ![]()
![]()
![]()
Si unde te-ai acidifiat cu vivela ca ma facurati curioasa?
Timi07 spune:
Da cum nu? te primim Vivela, chiar daca am facut gogosi sptamana asta inca o tura la care singurul efort e sa le halesc sunt bine venite (mai ales ca ai zis ca-s bune).
Ce chestie ... sa nu-mi zici ca si baietii tai sunt cei mai buni prieteni cand e de facut prostii sau de lungit ora de culcare ![]()
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Violeta, mi se mai intampla, mai ales cand sunt indragostita |
sper ca nu de alt "material genetic"
Timi07 spune:
| citat din mesajul lui violetan hihi, timi, pai nu, zarea era-n loc de prosecco ala Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
ptiu ca eu n-am aragaz....
m-am prins Vio, m-am prins daaar vezi tu ca mie imi placea Zarea si o eugenie as savura ca doar mi-s plecata din tzarisoara mea (dau navala nostalgiile peste mine)si-am gasit solutie si pt dulceata ta asa ca nu o mai da cotita ca nu te refuz si vino cu toate alea de care zici ca nu te intorc de la usa
Timi07 spune:
| citat din mesajul lui CarlaV Timi, eu aduc capsuni, am si vin rosu, tocmai trageam o dusca .Violeta, mi se mai intampla, mai ales cand sunt indragostita |
super, doar ca iti dam sa bei suc de rosii sau de portocale....sau de portocale rosii.
Sa vedeti ce l-a complimentat Sophie pe taica-su: "what a moo cow face you have daddy".
Vivela spune:
| citat din mesajul lui violetan OOOOPSIE, anca!!! Si unde te-ai acidifiat cu vivela ca ma facurati curioasa? Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
ee, n-am fost chiar acide, eu am luat in calcul ca totusi eu cu Anca ne cunoastem

ma, daca vreti sa ne porcaim la petrecere - am niste palinca. cred ca merge cu eugenia
Timi, daaa, ai mei sunt maestii in a fenta ora de culcare. da' nici n-am ce sa zic, au dormit cam mult dupa amiaza, s-au culcat tarziu si s-au trezit pe la 7...deci nu pot sa am pretentii.
iar David m-a disperat in seara asta cu adunarile, am gasit un site dragutel ( http://www.gudli.com/ )cu niste joculete si i-a picat pe asta. se pricepe
violetan spune:
vivela, stiu ca te cunosti cu anca ![]()
hai, pup toate fetele ca ma duc si io la 
de urat as mai ura
da' mi-e somn, ce pana mea?
asta ca sa fiu decenta ca pana acu' nu mi-am luat, totusi, nici un avertisment de la moderatori. ![]()