Strumfi de iul-aug 2007 (217)
Raspunsuri - Pagina 3
lulu77 spune:
Gabi, nu pot decat virtual, altfel nu am cum sa te ajut.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
ddanagh spune:
Vivela ce multe zice la un anisor. imi inchipui ce scump trebuie sa fie. Tin pumnii sa-l pui repede pe picioare.
Stefania is curioasa si eu sa vad ce zice pediatru de durerile de burta ale Stefaniei. si Daria mi se mai plange de dureri de burta din cand in cand si nu stiu ce are.
Felicitari pentru dintisor. Se spune ca cei iesiti asa tarziu sunt mai rezistenti.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
stefania_97 spune:
Micky am 50 de zile de vacanta pt ca le-am pastrat pe cele de anul trecut daca tot am fost in concediu de maternitate am pastrat vacanta pt anul urmator asa ca acum am de anul trecut 25 + 25 de anul asta. Daca se imbolnavesc sau au nevoie de mine pot sa iau zile libere.
Vivela wow Damian stie multe cuvinte. Ce frumos ca spune mama Sanatate multa lui Damian
Dana si eu abia astept dar iti spun sigur ca si daca dupa vizita la pediatru nu se rezolva nimic o bag la analize serioase cu riscul de a ma certa cu dra de familie. Nu e posibil ca un copil sa aiba dureri de burta in fiecare zi. Ea mananca bine si de toate deci chiar nu inteleg.
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
Timi07 spune:
Ma laud: azi am facut pt prima data gogosi si au fost foarte bune. S-au topit imediat.
PS: le-am facut dupa reteta...cu un ochi la reteta si unul la fete am uitat sa pun oua . Dar juriul a decis ca ar fi fost o risipa de bani sa mai fi consumat si oua la ele
PPS:Au fost bune, dar de aveam FAINA TITAN sigur erau spectaculos de bune
snowbunny spune:
Fetelor a inceput petrecerea in shtumfarie si eu nu am fost pe faza! Imi cer scuze.
La multi multi ani fericiti Bogdan si Ines !! Sper ca va bucurati parintii zilnic cu nazbatiile voastre!
violetan spune:
Timi,
Io am facut gogosi acum ceva vreme si au iesit tari ca piatra/iute ca sageata, da' aveau gust bun, adica, in principiu deduceai cat ar fi fost de bune daca ar fi reusit.
A, si-am mai facut un chec (desi astea chiar imi ieseau) care s-a dovedit intr-un final concurent serios lu' michelin, bun, cauciucat si aromat. Baleai langa el, nu alta. Si mai era si incruzit in interior, mai aproape de natura, bio-eco, ce mai, o minunatie!
Io zic sa contati pe mine si daca aveti vreo petrecere pe care doriti s-o f..., just give me a call! N-o sa regretati. Daca o-ti mai vedea voi picior de musafir sa nu-mi ziceti mie pe nume. Ca io asa fac; in zile normale imi ies toate perfect, cand am musafiri, petreceri etc atunci o dau in bara.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
musso17 spune:
neatza
n-am mai apucat sa intru,macar sa-i raspund alinei dar am plecat val vartej ca barbate-miu mai planuise niste intalniri asa pe suta de metri si am zis "hai"
alina,probabil ca ai vazut si la stiri,a fost la aeroport si a inceput la 13...ce sa zic,superb,imi duduiau bronhiile,spectacol adevarat,cel putin mie asa mi s-a parut,incepand cu americanii care au facut niste treburi de-mi crestea adrenalina la maxim in special cand se ridicau deasupra noastra si apoi tasneu spre noi de eu in cateva randuri ma gandeam daca avem timp sa fugim la o adica
gabi,fii-miu a fost asa cum am zis,fascinat,a stat cam tot timpul cu mainile la urechi dar neclintit in ceafa lui ta-su.l-au si filmat cei de la kanal d dar nu ne-au dat pe post din cauza mea ca aveam o sapca cu un logo si naaa,asta e.cum e damian??
ioana,multumesc..nu stiu cat sunt de puternic dar stiu ca n-am incotro.
musso17 spune:
mychy,da ne-am apucat de casa din martie,punem placa peste demisol,sper sa fie gata la rosu pana'n toamna.