Strumfi de iul-aug 2007 (217)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Timi,
Io am facut gogosi acum ceva vreme si au iesit tari ca piatra/iute ca sageata, da' aveau gust bun, adica, in principiu deduceai cat ar fi fost de bune daca ar fi reusit.
A, si-am mai facut un chec (desi astea chiar imi ieseau) care s-a dovedit intr-un final concurent serios lu' michelin, bun, cauciucat si aromat. Baleai langa el, nu alta. Si mai era si incruzit in interior, mai aproape de natura, bio-eco, ce mai, o minunatie!
Io zic sa contati pe mine si daca aveti vreo petrecere pe care doriti s-o f..., just give me a call! N-o sa regretati. Daca o-ti mai vedea voi picior de musafir sa nu-mi ziceti mie pe nume. Ca io asa fac; in zile normale imi ies toate perfect, cand am musafiri, petreceri etc atunci o dau in bara.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

lol o sa te anuntz cand imi vin persoane "dragi" in vizita. Eu asa am fcut un iepure de nu le mai trebe la ai mei in veci asa ca tu cu deserul si eu cu felul principal si ne scapam f elegant de musafirii incomozi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

da ce vina au saracii oameni? decat sa-i otravesti , mai bine nu deschizi usa!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

vio, tin sa te anunt ca noi doua suntem ca si surori. exact la fel mi se intampla si mie - daca tin mortis sa-mi iasa ceva, mai mult ca sigur o dau in bara grosolan.
si la fel si cu propria mancare, zici ca n-am facut in viata mea decat ceai cu plicuri.
da' eu am zis ca din cauza ca-s mai obosita si mai stresata in ultimul timp, ma mai fura gandurile si mai uit sa pun sare sau ceapa... si probabil ca e si "virusata" de energii negative - pe care fara voie le trimit in cratita.
si vroiam sa-ti mai zic ca tare m-a distrat Laur cu vorbele lui, manca-i-ar mama pe ei de dragalasi (noroc ca mai au momente de genul asta, ca altfel chiar ca as fugi in paduri).
si parca mai vroiam sa-ti zic ceva, dar am un lapsus, mi-am amintit ieri si acum am uitat.

georgi, sa va fie de bine distractia .

damian a facut febra si aseara si azinoapte, nu prea ii trece cu supozitor cu paracetamol, l-am chinuit un pic cu sirop cu nurofen si carpe umede pe cap. dupa cum tuseste, e rana vie in gatul lui . i-am luat pastilute cu albastru de metilen, dar nu ii plac deloc (el, care baga in gura orice tampenie si mananca lamai si usturoi fara sa se strambe macar, acum n-a mai vrut).
sper macar sa ii treaca mai repede.

am auzit ca de azi dupa amiaza incep ploile si vor tine pana o sa ne vina acru in gura - ufff...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

da ce vina au saracii oameni? decat sa-i otravesti , mai bine nu deschizi usa!

CINE-A ZIS CA-I OTRAVIM????????????
doar ii intoxicam un pic

Mergi la inceput

Ce cuminti sunteti. Va trezesc cu un mojito simplu? sau cu un mojito cu vin spumos?

Eu bantui pe net sa nu le stau in coasta la oamenii astia care monteaza dulapul iar fetele se uita la un film.

Ce pot face cu o smantana din aia tare ca untul dar pe care o am de vreo 2 saptamani si mi se "pare" ca are gust de statut. Ce pot sa framant cu ea?
Optiunea s-o arunc e prima pe lista dar ma mustra constiinta ca mi-au adus-o ai mei si-i din aia "adevarata" de la tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,
daca mai pot zice asa la ora asta.

eu sunt nedormita, cu gatul in pioneze, si cu o stare...ca cea dinainte de gripa...adik de tot kkt-ul, scuzati.

azi noapte am pazit copilu', ca ma striga mereu sa il sterg la ochi- are conjunctivita de ieri- si ca il doare o ureche, si ca sa ii sterg nasul

dimineatza am tras o tura la pediatra, conjunctivita cica e in floare in Cta, deci cum sa o ratam, urechea e posibil sa il doara, deci nu a inflorit , de la tuse, muci si chiar conjunctivita, nu e otita ar a vazut ceva la ureche

are picaturi ochi-ureche, acc la muci si homeopate.

eu astept sa treaca ziua, si culmea, am o groaza de treaba

imi este si mie pofta de gogosi, cu zahar vanilat, dar nu fca, ca sunt la regim

vremea se strica rau in week-end, deci...vedem ce facem, la plaja oricum slabe sanse

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Lulu tocmai am facut cafea pt mine si baietii montatori, pe-a mea ti-o cedez tie..probabil ai mai mult anevoi ede ea decat mine.

santate multa lui Luca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

lulu, sanatate multa! si tie si lui Luca!
eu pt durere de gat, am tras o palinca tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Alina, sanatate multa .

ce ma enerveaza bolile astea de vara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Carla ce fac fetele si burtica? Cate saptamani ai acum ai aflat sexul?

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput