scurgere maronie
Buna fetelor
Am si eu nevoie de ajutor, niste pareri. Saptamana viitoare merg la medic ginecolog dar nu mai am rabdare sa inteleg ce se intampla cu mine. Eu si sotul meu incercam sa avem un bebe doar ca datorita sindromului ovarian polichistic si copmplicatiilor lui nu prea reusim. In urma cu vreo 2 luni am urmat un tratament cu antibiotice si ovule pt ovare si uter inflamat iar dupa tratament pt a avea ciclu medicul mi-a prescris arefam 200 1 seara 14 zile iar dupa 4 zile de pauza am avut ciclu normal. In ziua 14 de la terminarea ciclului am inceput sa iau iar arefam timp de 10 zile,iar dupa 4 zile de pauza trebuia sa am ciclu, doar ca am inceput sa am scurgeri maronii inainte de terminarea pastilelor, cam cu 2 zile inainte si nu s-au oprit nici pana acum. Arata ca un fel de sange vechi cateodata parca ar fi si membrama si mici chisturi, dar nu se observa decat dupa ce merg la toaleta la treaba mica si ma sterg in rest nimic, nici nu patez chilotul. Nu am mai patit asa ceva niciodata si am avut destule belele cu menstra,si din cauza asta sunt oarecum ingrijorata. Care ar putea fi cauza acestor scurgeri??[/i][/i]
Raspunsuri
siren25 spune:
Buna bebeta. Inteleg prin ce treci, ptr ca fix prin asta trec si eu. EU fara sa iau pastile, ovule sau antibitoice, ma confrunt cu prob asta de vreo 3 luni. Adica dupa fiecare menstruatie apare o scurgere maronie, cu sange, nu imi dau seama exact ce e, si parca ar fi si bucati, cheaguri vechi....pe care le gasesc pe absorbantul zilnic, si ma enerveaza de mor. La contactul sexual nu am probleme, dureri...nimic.
Ideea e ca de cateva zile am si niste dureri de rinichi, dar eu am o problema la rinichi. Anul trecut au descoperit ca am 3 rinichi si de atunci am numai dureri. Rar, e drept, dar ma tin cate 10 zile. Acum probabil ca e si din cauza asta ceea ce patesc. Luni ma duc la ginecolog, tot trebuia sa ma duc, am vb si cu dr meu, maine trebuia sa ajung, dar nu am cum. Dar LUNI, fie ce-o fi...MA DUC!
Nu imi dau seama ce avem....:( sper din suflet sa fie ceva ok. Eu am facut Papanicolaus prin februarie....si a iesit fff ok...
Daca mai ai noutati, scrie-mi...am sa iti raspund, eu te anunt ce rezultat am dupa vizita la dr.
Te pup, iti doresc multa sanatate si ai grija de tine!
bebeta23 spune:
buna siren
tu macar ai menstra, problema mea e ca eu nu am menstra, de fapt am dar nu regulat, si luna asta nu am avut decat scurgerile respective si nimic altceva, am fost la doctor a zis ca totul e ok in afara faptului ca am chisturi dar nu au ce sa imi faca, imi recomanda anticonceptionale dar nu le iau, am avut o experienta neplacuta cu ele si plus eu vreau sa fac bebe.
in fine o sa ma duc la o clinica de fertilitate probabil unde ma vor usca de bani, dar macar sa se rezolve
Sper ca ai fost la doctor si ca ai vesti bune
treaba cu rinichii nu are rezolvare? nu ti-au recomandat nimic
multa sanatate
siren25 spune:
Buna bebeta. Am fost la ginecolog, a zis ca e totul ff ok, nicio urma de chisturi sau ceva de genul, si mi-a mai luat o data lama ptr Papanicolau (Desi l-am mai facut in februarie. Dr e f bun prieten de familie si probabil de-aia imi acorda atata atentie, ca altfel ma trimitea la plimbare sau ma usca de bani). Mi-a zis ca am un uter retrovers care dupa menstruatie se curata mai greu, de-acolo si cheagurile de dupa menstra, plus ca raman mai greut insarcinata...
Acum astept sa-mi vina menstr, trebuia pe 22, e 25 si...vad ca nimic. Nu cred ca e ceva sarcina. Tie iti intarzie vreodata? Defapt, daca zici ca e neregulat...of..:( Faptul ca nu iau anticonceptionale poate sa aiba leg cu faptul ca nu am menstr. regulata?
Ai grija unde te duci si sper sa ti se rezolve problema. Iar in legatura cu rinichii mei, nu prea am ce sa fac. Sa iau calmante, atat si MUSAI sa ma hidratez fff bine, adica mai mult de 2 l de apa pe zi. Probabil deshidratarea mi-a provocat dureri, ptr ca nu prea am baut lichide, dar acum mi-am invatat lectia.
In fine, astept mesaj sa-mi spui ce faci, cum esti. Te pup, ai grija de tine, multa multa sanatate!
bebeta23 spune:
buna Siren
ma bucur ca ai fost la gineco si ca ai vesti bune, ca nu e nimic grav, ai noroc ca ai prieten de familie in domeniu.
faptul ca nu iei AC nu cred ca are vreo legatura de ce iti intarzie, e o alta cauza, probabil chiar uterul retrovers...cine stie...anticonceptionalele ia-le doar la recomandarea doctorului ginecolog sau endocrinolog, daca citesti prospectul lor te sperii, sincer eu m-am speriat si refuz sa le iau.....
eu sunt oarecum bine la capitolul asta momentan, teoretic ar trebui sa imi vina pe 8 iulie, dar luna asta trebuia sa imi vina pe 5 la o perioada de 28 de zile si de fapt mi-a venit pe 3 tentativa de menstra respectiva deci la 26 de zile ceea ce nu mi s-a mai intamplat niciodata :P
sper sa imi gasesc un ginecolog foarte foarte bun la care sa raman mult timp, care sa inteleaga ce vreau si ce am nevoie si sa ma ajute sa imi gasesc sanatatea si sa fac bebei sanatosi..:)
sa auzim numai de bine siren..:)
OanaRusu spune:
un remediu simplu e extractul de mladite de zmeur - am avut pb de absenta a menstrei (dupa un accident de masina) si asta m-a ajutat sa-mi revin. Am luat cam 3 luni, dimineata, la pranz si seara cam 25 de pic in putina apa.
Sanatate!
bebeta23 spune:
buna oana
iti multumesc pt sfat, cu siguranta voi incerca.
tu de unde ai aflat de extractul asta?
OanaRusu spune:
homeopatul meu mi-a recomandat - din gama asta de gemoterapie mai folosim si altele cu mult succes (de ex cel de coacaz negru e f bun la alergii, in viroze si in procese inflamatorii; de scoarta de salcie alba e grozav la febra mare - azi noapte i-am dat la cea mica - astea doua le iau cu mine peste tot; cel de macese pt anemii si pt imunitate - si asa mai departe..)
siren25 spune:
Bebeta, am folosit si eu extract din muguri de zmeur si coacaz negru, dar asta pentru ca am avut niste chisturi la sani, regleaza e adevarat aparatul reproducator si probleme ginecologice. Deci e bun! TOT CE E NATURIST E BUN!!!
Sper din suflet sa fi bine. Mie mi-a venit pe 25, cred ca exact in data in care am scris eu ultima data aici. Ma simt bine. Daca ai nevoie de ceva, nu ezita sa imi spui, orice! Te pup, iti doresc multa sanatate si ai grija de tine.
samira33 spune:
cu tot respectu...da afirmatii de genu "TOT CE E NATURIST E BUN!!!" nu prea se potriveste cu realitatea.....cocina si heroina sunt tot "naturiste" si nu-s bune deloc.
plantele folosite prost pot face chiar mai mult rau decat bine.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
siren25 spune:
Samira draga, nu stiu cum de pe tine te-a dus mintea la asemenea aberatii! Cand am zis ca tot ce e naturist e bun, ma refeream la cele legale! Nicidecum la droguri. Doamne....du-te si mai citeste o carte!